yorum yaptıktan sonra genelikle yorumlarımı bazen bir aya kadar takip ediyorum....eleştirilere veya sorulara cevap veriyorum....ama aradan neredeyse 8 ay geçmiş açıkçası bu kadar zamandan sonra bana eleştiri yapılacağı hiç aklıma gelmemişti...geçmişte bu topik şen şakrak idi 2016/6 aylıklarda 20 milyon gibi çok güzel bir kar açıklamış idi ...herkesin beklentileri çok yüksek idi...yeni bone fabrikasını da açmış daha iyi bilançoları bekliyorduk...
ama gördüğünüz gibi şirket hepimizi ters köşeye yatırdı...ben de bu hisseden zarar ettim ama zararımın suçunu kimsede aramadım...önce kendimde aradım...zaten kendinde aradığın zaman yaptığın hataların tümü sana tecrübe olarak dönüyor....ama başkasında ararsanız o vakit yaptığınız hatayı fark edemezsiniz....
bu borsada iki sermayemi kayıp etmiş biriyim...üçüncüsü ile kazandım ve tl bazındaki tüm zararlarımı çıkardım...ama altın bazında hala zarardayım...ALLAH hepimizi yardımcısı olsun...umuyorum ki ky dostlarımızın tümü zararlarını çıkarırlar ve kar ederler....
ben yine de hepinize başarılar diliyorum...kendinize iyi bakın...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
arkadaşlar işte eleştirdiğiniz kişi olarak ben buradayım...bir haftaya kadar da topiği takip edeceğim...benim ile bir sorunu olan varsa söylesin...bende cevabımı vereyim...
ama şunu söylemek istiyorum...insanların arkasından konuşmak hiç de hoş bir davranış değildir...bir sözü olan varsa şimdi yüzüme söylesin...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Tahta çoluk çocuğun elin de oyuncak oldu. 1,31,71 lot lar ile tombala oyunuyorlar..
Hadi hayırlısı şimdi 69 lar başladı... Biri birilerine fena tav oluyor ya bakalım sonu ne olacak..
13/02/2017 tarihinde kutpolarımı 7,94 gibi satmıştım. Satma nedenim hammaddesinin çoğunun ithal olması. Bunu şirketi arayarak öğrenmiştim. Burda bunları da anlattım. Hisse ben sattıktan sonra 8 TL leri gördü. 7,99 falan kapamıştı.1-2 gün sonra 2016 yıllık bilanço geldi ve sonrası malum.
Bir daha da kutpo almadım. O tarihten sonra hala kutpoda durup da kimse suçluyu başka yerde aramasın.
Kalın sağılıcakla.
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
Arkadaşlar takılmayın bunlara, Adamın biri kendini aşağıya at dese kim atar. Bunların hepsi geyik. Burası borsa kar da var zarar da. Kimse kimsenin aklı ile hareket etmiyor. Allah akıl vermiş kullan kardeşim. Bura da para kazanmak kolay olsaydı hepimiz maldivler de tatil yapıyorduk. O yüzden herkes baksın önüne. Alın teri ile kazandığınız paralara iyi sahip çıkın. Sizden başkası sizi düşünmez..
Yer İmleri