Sayfa 106/917 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 841 - 848 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. kazan kazan keko felan diye üyeler de vardı. ne gazlıyordu kağıdı be..
    şimdi yoklar ortalıkta.. iyi yediler milleti..
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    kazan kazan keko felan diye üyeler de vardı. ne gazlıyordu kağıdı be..
    şiştttt ayıp ediyon herkese çamur atmana gerek yok git özelde yaz çok ağladın burası cami avlusu değil
    ytd deli saçmasıdır

3. Burada da bazı kimseler iyice koğuş ağası rolüne soyunmuş. Herkesin fikri ayrı ve kendine göre. Kim müdehale edecek kadar kendini bilmez olabilirki.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. bde özelden soru soruyon sonrada gelip koğuş ağası suçlaması yapıyorsun hiç yakıştırmadım ayrıca koğuş ağalığı değil benimki dinimizce bile birinin arkasında konuşmak günaahtır madem alıp veremediğin var git özelde yaz kendisine arkasında yazma
    ytd deli saçmasıdır

5. Ben kimseye özelden soru sormadım. Kimseyi provoke etmeyelim. Varsa çeker ss atarsın. Sadece forumdan yazıyorum herkese. Ayrıca din meseleleri konuşulacaksa burası cami avlusu değil git başka yerde konuş. Acemi arkadaş şu kişi şöyle söylemişti diyor tekrar oku istersen. Bence voltanı al bu forumdan sana ekmek çıkmaz.

6. din meslesi yapmadım bu bir acemi arkadaşın eski yazılarına bakarsa sürekli sitem dolu ve mesajlar nerdeyse ağlayacak proveke edecek birşeyde söylemedim sadece insanların arkasında konuşmasına tepki gösterdim bu iki ve en son yazdığı yazıyı okuduysan ne gazlıyor diyor burda ne anlam çıkarırsın bu 3 burda ekmek çıkarma gibi derdim olmaz 4 eğer birşey daha yazacaksan sana özelden tlf vereyim orda ara beni ve öyle konuşalım bu 5
    ytd deli saçmasıdır

7. [emoji41] demek özelden tel. vermek istiyorsun. Bana farketmez. Yalnız arayacakta değilim. Buna değeceğini sanmıyorum. 1. Kimseye karışma
    2. İşine bak
    3. Sitemde etse kendi parası kendi fikri
    Bu da benden tavsiye sana değil herkese.
    Daha da cevap bekleme. Kendin çal kendin oyna.

8.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    kazan kazan keko felan diye üyeler de vardı. ne gazlıyordu kağıdı be..
    herkese selamlar...dostlar bu topiğe yazmayalı aylar geçti ...en son yazdığımda 2016 yılının 10. ayları idi sanırım...o vakit benim de maliyet 8,16 idi sonradan kutpoyu 6,76 dan satmış ve orgeye geçmiştim...orgeden %3-5 kadar kar etmiş ve erbosa geçmiştim asıl zararımı da erbostan çıkarmıştım...orgenin çıkışlarından neredeyse hiç fayda sağlayamadım dostlar...

kutpoya geçmişte bende çok güvenmiştim ama ne yazık ki bizi de hayal kırıklığına uğrattı....ben sattıktan sonra 2016/ yıllık bilançoyu açıklamadan önce 8,25 leri görmüş bir çok kişinin zararı çıkmış idi....sonraki çıkışı 2017/3 aylık beklentileri satın alırken yaptı ve yanlış hatırlamıyorsam yine 8,20 leri gördü....

gördüğünüz gibi biz de zarar ediyoruz ve bizi de yanıltabiliyor kutpo...lütfen kutponun hıncını bizden çıkarmaya çalışmayın....acemi kardeş bir de senden ricam arkamdan konuşmayın....beni istediğiniz zaman bulabilirsiniz ben öyle bir görünüp bir kayıp olan biri değilim...benim nicim 7 yıldır vardır ve tektir...hiç bir zaman da bir yere kaçmıyorum....

yanlız aradığınız suçlu ne benim nede kazankazandır nede başkasıdır...suçlu kutponun patronudur...kendisine güvenenleri mahcup etmiştir...birbirini tutmayan saçma sapan bilançolar açıklamışlardır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 106/917 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •