Bunların yaptığı Damat Halayı gibi,olduğu yerde dönerken el çırpıyorlar.Bu arada da ky yi söğüşlüyorlar.Daha 4,92 ye çok var canlarım benim o zamana kadar birazda horon tepin bakalım.(ne kadar zaman geçer bilmem ama)ytd.
Bunların yaptığı Damat Halayı gibi,olduğu yerde dönerken el çırpıyorlar.Bu arada da ky yi söğüşlüyorlar.Daha 4,92 ye çok var canlarım benim o zamana kadar birazda horon tepin bakalım.(ne kadar zaman geçer bilmem ama)ytd.
Cok güldüm....gercektende horon tepiyorlar. Ama horon insani cabuk yorar....nefessiz birakir. Sonrasi malum....süzül baba süzül.
Zaman problemi olmayinca daha cok
horonlar ve suzulmeler olur diyorum.
Cakal surusu pek cabuk dagildimi ne? Horonun basi cabuk ikiledi sanirim....
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Canım kardeşim sen bütünçimento kağıtlarını satmadınmı son 4300 de dün verdin.kağıt sahiplerine hariçten gazel okuma da, yaylan bakalım.Kağıdın olunca yazarsın
Son düzenleme : Badi; 19-11-2018 saat: 22:35.
Yalaka olup birde sirin gozukmek cok
zor olmali.....yine ne dedigi ile ne yaptigi birbiriyle ortusmeyen biri olmakda zor is. Bir corba parasi icin bu duruma dusmek gercekten insani cok yipratiyordur.
Balkon isi ne is anlayamadim.....
Bu saatten sonra sartlar degistiginde
Kibar feyzo bizim kapimiza aglamaya gelmesin....bir kac lot icin.
Kotuluk once sahibini sarar sarmalarmis. Yatirimci dusmani capsiz mirasyediler.
Bugune kadar soguslediginiz ky yatirimci parasi bogazinizda dugumlendi bekliyor.....hala yutamadiniz.....Tez zamandada geri
kusacaksiniz....inşallah.
Hadi size zor gelsin.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri