Sayfa 107/500 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 849 - 856 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by Talo77 Yazıyı Oku
    2.35 den ben kaçar...kalanlara bol kazançlar.......
    .Gidenlere güle güle kalanlara selam olsun.....

Satışlarımız artmış, Faaliyet karımız artmış.

Tamam beklediğimiz düzeyde değil ama inşaat sektörünün yavaşladığı bir dönem bu. Bir çok çimento şirketinin, bakınız çimsa,göltaş, akçansa satışları düşmüş. Enflasyonu da düşünürseniz pek parlak değil yani. Hele dolar bazında bakarsanız daha net anlaşılır.

Objektif bakarsanız bu ortamda bile gayet iyi bilanço sayılır. Enseyi karatmaya gerek yok bence. Bu ortamda bu bilanço geldiyse, inşaat sektörü hareketlenirse buradaki kayıpların fazlasıyla telafi edilmesi de mümkündür.

Bilmiyorum belki de ben yanlış yorumluyorum.

Satanlara yeni hisselerinde bol kazançlar dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Şu 1-2 gün teknik olarak 2.49 bandının ne yöne kırılacağı önemli kısa vade yukarı kırarlarsa sıkıntı yok yalnız aşağı salınımlarda 2.35-36 bandı önem arz eder .Burası aşağı kırılırsa 2 li tepe formasyonu devreye girer buda formasyon olarak 2.22-23 bandı demek.
    Yarın rengini belli eder.
    Dün akşam teknik olarak böyle yorumlamışık hemen hemen teknik uydu ben 2.22 bekliyordum tekir 2.19 gösterip yukarı aldı. Kapanışa bakalım.

4. Birde rüzgara göre boş konuşan çok burda ortaya koydukları temel veya teknik hiç bir öngörü olmadan sallayan arkadaşlar.

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Satışlarımız artmış, Faaliyet karımız artmış.

Tamam beklediğimiz düzeyde değil ama inşaat sektörünün yavaşladığı bir dönem bu. Bir çok çimento şirketinin, bakınız çimsa,göltaş, akçansa satışları düşmüş. Enflasyonu da düşünürseniz pek parlak değil yani. Hele dolar bazında bakarsanız daha net anlaşılır.

Objektif bakarsanız bu ortamda bile gayet iyi bilanço sayılır. Enseyi karatmaya gerek yok bence. Bu ortamda bu bilanço geldiyse, inşaat sektörü hareketlenirse buradaki kayıpların fazlasıyla telafi edilmesi de mümkündür.

Bilmiyorum belki de ben yanlış yorumluyorum.

Satanlara yeni hisselerinde bol kazançlar dilerim.
    Şöyle bir yorumu da ekleme gereği duydum. İnşaat sezonu ile bağlantılı şöyle bir durum var.

2015 1. Çeyrek 35 milyon - 2. Çeyrek 51 milyon

2016 1.Çeyrek 50 milyon - 2. Çeyrek 59 milyon

2017 1. Çeyrek 57,8 milyon- 2. Çeyrek ???

6. Haklısın kardeş ne olacak evet?ama sülalesinden soyadından tiksindim bu adamların.ya artık altın olsa çekilmiyor.sırf inat için duruyorum çünkü onlara geçirdiğim gün olacak.o gün pastadan herkes görecek bunlara nasıl geçirdiğimi.

7. 2.35-36 dan verdiklerimi 2.30-31 de yerine koydum......:-))))))

8. Kesin artı kapatacağız bugün.....

Sayfa 107/500 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •