Sayfa 107/207 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon
Arama sonucu : 1650 madde; 849 - 856 arası.

Konu: SAHOL - Sabancı Holding

Yeniden Değerlendirmeleri yıllardır yapılmamış bilançoların, sağlıklı ve günün koşullarına uygun olduğunu söylemek yanlışlık olur. SAHOL ün Yıllardır YDF leri yapılmıyor. SAHOL e göre çok küçük varlıklara sahip olan Yatırım Ortaklıklarında her yıl zorunlu olarak yapılan değerlendirmeler ile milyarlarca lira YDFonunun oluştuğu ve bilançolarına eklendiği gözden kaçırılmamalıdır. Örnek: ALGYO ve diğer YO lar.
    SAHOL bu günün koşullarındaki gerçek PD/DD nin sıfırın çok altında olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. SAHOL yatırımcıları uzun süredir kandırılıyor ve ellerinden hisseleri alınıyor..

2. 2024 mart vadeli bi 10 bin aldım attım..siz tepişin oynaşın..marta görüşürüz..
    al sat tavsiyesi değildir.

3. 50 milyon lotu bu fiyatlardan alırsa patron..10 kademeye oynayan alsatçı çöpçü kuşlarının malı kalmaz..57 gösteriyor düzeltme sonrası fiyat..60 üstünde tüm traderler döküleceği için ozaman hedef 120 olur..al sat tavsiyesi değildir ..uzak tan bak..nerde 5 para etmez 2 çakalın girip milletin eline verdiği katlara bak tavsiyesidir.

4.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    1.5 yıl önce sahol ün değeri 8.xx tl iken yaptığımız hesaplar ile bunun değeri 15 dolar dedik.
    TezekSA olmaktan çıkarsa Hedefimiz 15 dolar.
    2024 conlerin para 36 40 olursa benim fiyat tutuyor ozaman

5.  Alıntı Originally Posted by agg Yazıyı Oku
    Yeniden Değerlendirmeleri yıllardır yapılmamış bilançoların, sağlıklı ve günün koşullarına uygun olduğunu söylemek yanlışlık olur. SAHOL ün Yıllardır YDF leri yapılmıyor. SAHOL e göre çok küçük varlıklara sahip olan Yatırım Ortaklıklarında her yıl zorunlu olarak yapılan değerlendirmeler ile milyarlarca lira YDFonunun oluştuğu ve bilançolarına eklendiği gözden kaçırılmamalıdır. Örnek: ALGYO ve diğer YO lar.
    SAHOL bu günün koşullarındaki gerçek PD/DD nin sıfırın çok altında olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. SAHOL yatırımcıları uzun süredir kandırılıyor ve ellerinden hisseleri alınıyor..
    Akbankin sahol piyasa değerine etkisi çok yüksek
    Bu yüzden yeniden değerlemelerin etkisinin sizin söylediğiniz kadar yüksek olacağını düşünmüyorum
    Ama geçen sene bir soru sormuştum
    Sabancı kuleler kime ait?
    Otellerin şimdiki değeri nedir?
    Bu soruların cevaplarına
    Çimento şirketlerinde gizlenen değerleride eklersek
    %30-40 iskonto daha gelebilir.

6. perşembe takası çıktı dunkof ve citi 41,80 maliyet 9 milyon almış satıcılar emekli fonu..bunlar birşeyin hazırlığı..

7. endeks % 10 gitse belki buda 1 yapar ..bir arkadaş yazmış çok güldüm..tezeksa..

8. endeks basıldımı bu çekirge kuşları acele zarar marar demiyo satıyo..yeşilenince huraa bu tahta hayatta adam olmaz..patronda seviniyo şimdi diyo ahh 20 basılsada ordan alsam 50 milyon lotu..

Sayfa 107/207 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •