Sayfa 107/289 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 2418 madde; 849 - 856 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    lem olum....su saatlik grafini as....4 saatlik veya....fitik ettin beni....SENI EMLAK GIBI YAPMAM YAKIN BULUT.

YORUMUNUDA YAZ....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    lem olum....su saatlik grafini as....4 saatlik veya....fitik ettin beni....SENI EMLAK GIBI YAPMAM YAKIN BULUT.

YORUMUNUDA YAZ....
    sen önce topiğinde yazdığın bir msj var farkındaysan ben ince noktaları yakalarım onu yaz sordum arkada bende graf koyarım 240 dk bekliyorum yoksa topuğuna atarım topal KUZU diye anılırsın bu alemde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Nacizane önümüzdeki hafta faiz artışı olabilir Cumhurbaşkanı abd çin CHP örnek göstererek iç güçler dış güçler demeye başladı buda bana göre faiz artışına zemin hazırlıyor biz aslında artırmıyacaktık dış güçler iç güçler yüzünde artırdık bahane hazır nasılolsa

4. 2007-2008 krizindede altın vuruş topiğinde takipteydim sayenizde kefereyi alt ediyoruz 18-20 yıl öncesine göre çok şükür iyi kazandık takipteyiz babo ve kuzu ustayı..

TURKIYE OZEL.....by kuzu.....

olabilecek tum kotu haberler ortalikta.....amriki ve londradan satisa gelebilecek tum fonlar....geldiler.....VE SATTILAR....

BUNA RAGMEN......TURKIYE HALA.....9000 TL ENDEKS....2.45 DOLAR ENDEKSTE TUTUNUYOR....

soru sudur.....NEDEN ACABA?????????

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TURKIYE OZEL.....by kuzu.....

olabilecek tum kotu haberler ortalikta.....amriki ve londradan satisa gelebilecek tum fonlar....geldiler.....VE SATTILAR....

BUNA RAGMEN......TURKIYE HALA.....9000 TL ENDEKS....2.45 DOLAR ENDEKSTE TUTUNUYOR....

soru sudur.....NEDEN ACABA?????????
    Filistinden 1 milyon insan gelecek, nakit 20 milyar dolar alacağız. Mısır da 1 milyon insan alacak, onunda İMF ye borcu silinecek. Bu bize gelecek rakam net değil, 20-40 arası. Türkiye mülteciler üzerinden para kaznan bir ülke, başka bir gelir kaynağı kalmadı.

BABO nun grafi.....

bu graf.....teknik analizin ozu ve sozudur.....BU GRAFA GORE....simdi....8100 endekste olmaliydik.....DAX paralelinde....

ama.....

olamiyoruz bir turlu......

OYLEYSE.....

bir haber var.....GELECEK.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BABO nun grafi.....

bu graf.....teknik analizin ozu ve sozudur.....BU GRAFA GORE....simdi....8100 endekste olmaliydik.....DAX paralelinde....

ama.....

olamiyoruz bir turlu......

OYLEYSE.....

bir haber var.....GELECEK.
    Düşmüyor ama çıkamıyor da emmim. Nasıl bir beklenti var ki öyle?
    Çıkmayan mal aslında paranın taşıma maliyetini de hesaba kattığında faiz oranında düşen bir maldır.
    Akıllı para çıkmayacak malı almaz ki çıkacaksa niye almıyor
    Çıkmadığı gibi düşüyor bir de...
    Misal kchol.. çıkacak borsada kchol böyle diplerde, çıktıkça kafasına vurulan bir uyuz eşek mi olur?

Sayfa 107/289 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •