Sayfa 1073/1316 İlkİlk ... 735739731023106310711072107310741075108311231173 ... SonSon
Arama sonucu : 10527 madde; 8,577 - 8,584 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı :)

Bana yalanci dedin. Ben de yalan olan neymis dedim. Yani tartisiyoruz. Cevap vermeyip gittin. O sirada da admin geldi topige. Ben de ispitledin sandim.

3 olasiligi var adminin gelmesinin:

1. Birisi sikayet etmissin (kime ne zararim olmus, butun gun derinlik atmisim, etselerdi butun gun ederlerdi)
    2. Sen sikayet etmissin
    3. Kendiliklernden gelmisler (hangi admin gelsin tek kisinin yazdigi topige)

Yani burda en yatkin olasilik 2.si idi.

Sen orda cevap verip ben degilim deseydin hataliymisim ozur dilerim deyip konuyu kapardim.

Admin kendiliginden gelmis olabilir diyorum, bana 5 mesaj bos bos hangi admin diye soruyorsun.

Ben nerde demisim admin senin adina bana birsey soyledi diye? Soylemedigim seyi niye uretiyorsun?

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kustun mu yoksa???

Anlatabildim mi anlatmak istedigimi. Biraz ozelestiri gerekiyor. Insanlari kiriyorsun mert abicigim. Psycokinesis'ten ozur dilersen topigine duzenli katkida bulunurum. Yok istemiyorum seni topigimde dersen o da kabul, giderim. Sen yine de ozurunu dile cocuktan.

Ben birisi ile kavga etmistim, arkadas bypastan yeni cikmis, cok uzulmustum verdigim strese. Deger mi?
    Birak ozur dilemeyi, altina yatsan bile ben bu topige yazmam artik. Amma bos adamsin yav. Bir insan ozuru bile cemkirir mi. Kaldi ki, sen bana yalanci demissin, ispatini koyacagimi anlayinca basip gitmissin, olaylarin baslangici o.

4. Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bana yalanci dedin. Ben de yalan olan neymis dedim. Yani tartisiyoruz. Cevap vermeyip gittin. O sirada da admin geldi topige. Ben de ispitledin sandim.

3 olasiligi var adminin gelmesinin:

1. Birisi sikayet etmissin (kime ne zararim olmus, butun gun derinlik atmisim, etselerdi butun gun ederlerdi)
    2. Sen sikayet etmissin
    3. Kendiliklernden gelmisler (hangi admin gelsin tek kisinin yazdigi topige)

Yani burda en yatkin olasilik 2.si idi.

Sen orda cevap verip ben degilim deseydin hataliymisim ozur dilerim deyip konuyu kapardim.
    ADMİN GELİP BURAYI OKUDU DİYE .. 4 kişiyi zan altına bıraktın yani? sadece gelip okudu diye?

Olasılık üstüne ..3 farklı mekanda 3 farklı zaman diliminde 4 kişiyi zan altına bırakmak?

Eee bunlar her yeri okuyorlar ..görevleri bu zaten ..
    Hayat hoş gerisi boş

6. Bi de yazmak için cezai ehliyet arıyon herkesten ..vay canına vay ..
    Hayat hoş gerisi boş

Hala bitmedi mi sizin tartışma ? Tebrik ederim azminizi ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kadın otobüs şöförlerinden olabilir mi acaba diye düşünüyorum
    Bu yaziyi yazan birine bunu yazmak dogru degil. O sirada ordaydim, o cocuk kac mesaj sitem etti.

Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İnsan olanda biraz bak biraz adam olanda zerre haysiyet olur ..bunlarda zerresi katresi yok ya

Ar ..namus..şeref ..dürüstlük ..heeeççç ..

Yazıklarrrrrrrr olsun..

Hangi kazada hangi kadın sürücü?

----------
    ula döt ..cugap veriyon işte ama nakıs ..hep olduğu gibi ..çakma mason seni ..küflü peynirci

Sayfa 1073/1316 İlkİlk ... 735739731023106310711072107310741075108311231173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •