Sayfa 108/188 İlkİlk ... 85898106107108109110118158 ... SonSon
Arama sonucu : 1502 madde; 857 - 864 arası.

Konu: ANSGR - Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Çakıldık tepki geldi fakat yetersiz 1 tavan borcu var anadolu sigortanın yükseliş trendinde bozulma yok şuan için ytd.
    40 civarları dip tahmin etmiştim fakat düzeltme devam etti bugün sadece sınırlı tepki yükselişi yaşadı.
    Tavan hayırlısı olsun 3, tavanım Anadolu sigortada tebrik etmek gerekir Anadolu sigorta spekülatörlerini borcunu ödedi.
    Keyif almak gerekir daha önce yazmıştım sert hisse Anadolu sigorta.

Tavana kitleyip bıraktılar

Umarım artık baskı bir nebze azalır son dönemde diğer sigorta hisselerinden daha fazla düşüş yaşadı.
    Anadolu Sigorta tavana kitlenmiş durumda gözüken seansı böyle kapatacak gibi ytd.

Seansı tavan kapadık.yarın ne olur bilemem iyide olabilir seansı zayıf kapatabilir.bilinen tek şey zirvesi 47,06 umarım bir daha tabana yakın çakılmayız.önemli olan tavan kapatarak telafi etmiş oldu ytd.

Çok az kişiye tavan yaşamak nasip olur 100 kişide ortalama 10 kişiyi geçmez.Para kazanmaktan daha değerlidir apolette bulunan yıldızlardır yada gökyüzünde bulunan yıldız kümesidir keyfini çıkarın ortaklar.
    Daha önemlisi sigorta endeksi güçlü yükseliş yaşadı borsadan bağımsız XU 100 % 0,82 düşüşle kapattı.Daha önce yazmıştım XU 100 ne yaptığı önemli değil sigorta endeksinde düzeltme bitmiş olabilir bankacılık endeksinden bile daha iyiydi bugün daha ne olsun bence orta ve uzun vade sigorta endeksi ve sigorta hisseleri zaten sayıları az pozitif ayrışma yaşamaya devam edecektir tahmin ytd.

Faiz artışı son derece olumlu bence merkez bankası doğrusunu yaptı ytd.

Sigorta hisseleri ralliye devam daha ne olsun.

Faiz artışı son derece olumlu yansıdı piyasa geçen ayda aynısı olmuştu XU100 %2,59 primli borsa olumlu algıladı ve algılamaya devam edecek daha önemlisi Sigorta endeksi pozitif ayrışma yaşamaya devam ediyor keyfini çıkarmak gerekir ytd.

Sayfa 108/188 İlkİlk ... 85898106107108109110118158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •