Sayfa 108/198 İlkİlk ... 85898106107108109110118158 ... SonSon
Arama sonucu : 1579 madde; 857 - 864 arası.

Konu: VKING - Viking Kağıt

1.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    1.20 deki osmanli yatirimdaki mallar benim ispatidir.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1.14 le yine aranizdayim arkadaslar.spek tesekkur ederim malini yine kaptirdin.alnindan optum seni.

2.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    1.14 le yine aranizdayim arkadaslar.spek tesekkur ederim malini yine kaptirdin.alnindan optum seni.

1.18 dende almıştın heralde ortalamamı düşürdün;) neyse hayırlı olsun ama bu spegin götürecegi yok yıllardır sürünüyor hisse

3.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    1.18 dende almıştın heralde ortalamamı düşürdün;) neyse hayırlı olsun ama bu spegin götürecegi yok yıllardır sürünüyor hisse
    Iyi takibin helal olsun.seni spek diye dusunmuyor degilim.1.18 den tekrar aldim.ve 1.14 maliyet dusurdum.b grubuna beklentisiyle bu kagitdayim.zaten rezil bir kagit onu zaten biliyorum

4.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Iyi takibin helal olsun.seni spek diye dusunmuyor degilim.1.18 den tekrar aldim.ve 1.14 maliyet dusurdum.b grubuna beklentisiyle bu kagitdayim.zaten rezil bir kagit onu zaten biliyorum

Sabreden kazanacaktır ama sabırları zorluyor işte. Bakalım nasip

5.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Sabreden kazanacaktır ama sabırları zorluyor işte. Bakalım nasip
    Cok cimri bir patronu varmis.bir piyasa yapicisiyla bile anlasmiyor.ayni gurupta ayces de ayni.

6.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Cok cimri bir patronu varmis.bir piyasa yapicisiyla bile anlasmiyor.ayni gurupta ayces de ayni.

Ayces le patron aynı. Adam zevk alıyo hissesinin sürünmesinden. Nalet bi işbilmez kadın var şirketin başında. Piyasa yapıcı atasada tek parasını biz versek ama onu bile yapmaz bunlar

7.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Ayces le patron aynı. Adam zevk alıyo hissesinin sürünmesinden. Nalet bi işbilmez kadın var şirketin başında. Piyasa yapıcı atasada tek parasını biz versek ama onu bile yapmaz bunlar
    Piyasa yapicisi dedigimiz zaten 4.bin tl gibi bir rakam ayda yanlos biliorsam duzelt

8.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Piyasa yapicisi dedigimiz zaten 4.bin tl gibi bir rakam ayda yanlos biliorsam duzelt

Aynen öyle dogrudur ki 40.000 bile olsa ben şirketimi böyle batık hisse gibi süründürmezdim ama bu adamlarda nerde o onur gurur

Sayfa 108/198 İlkİlk ... 85898106107108109110118158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •