Sayfa 108/1195 İlkİlk ... 858981061071081091101181582086081108 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Ahmet bey ben anlatayım.Sıradan vatandaşın radyasyon değerlerine bakılmaz.Nükleer santralda çalışanların yakalarında ölçüm cihazı vardır her daim ölçülür. Bu ölçümlerde değerler yüksek çıkınca isveçte kaçakta yok ne oluyoz deyince iş ortaya çıkıyor, biz de çay demleyip içiyorduk
    Biri hariç,o için ben içiyorum hörp,hörp diyordu,ama o seylan çayı içiyordu,o devirlerde vardı boyunun ölçüsünü aldı sonra,dalgasının cezasını çekti,şimdi sıra...

Günaydın TÜRK MİLLETİ
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Guzel haberlerle gunumuzu acalim. Rusya'nin en buyuk savas gemisini batirmislar. Moskova.
    Dronela hedefi sasirtmislar, 2 tane Ukrak Neptune fuzesi ile vurmuslar.

En iyi isgalci savas gemisi denizaltisina donmus olanidir.
    Son düzenleme : 666; 14-04-2022 saat: 08:59. Sebep: Moskova

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) il ve ilçe seçim kurulu başkan ve üyeleri ile yurt dışı ilçe seçim kurulu başkanının seçim kanununda yapılan değişikliğe paralel olarak 6 Temmuz'a kadar yeniden belirleneceğini duyurdu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Olayin isvec le baglantisini anlamadim
    Isvec'le bir baglantisi yok aslinda. Anlatmak istedigim degisik. 2 bin kendi insanini yangin cikti diye nukleer reaktore gonderiyor hicbir koruma olmadan. Hepsi oluyor. E tabi 18 milyon vatandasini gulaglarda oldurenler icin 2 bin pek onemli degildir. Sabah kahvaltisindan once hallederler.

Daha sonra bunu dunyadan sakliyor. O radyoaktif bulutlar ucup bircok sehiri vuruyor, insanlari kanser ediyor.

Olaydan 2-3 hafta sonra Isvec'teki nukleer reaktorde normlarin ustunde radyoaktivite tespit edilmesi uzerine arastirma yapiyorlar. Onlardan kaynaklanmadigini gorunce ne oldugunu anliyorlar.

Yani Rusya herkesten sakladi. Isvec sayesinde ortaya cikti.

Ukranya olmasa bile:

1) Insan hayatinin hicbir degeri yok
    2) Sistemik olarak yalanci bir doktrin

Simdi bana ne dersen de; ne taraftan yaptigini savunmaya, mazur cikarmaya calisan yazi gosterirsen goster umurumda olmaz. Chernobyl orda.

Yasamadigimizdan ne oldugunu bilmiyoruz ama Kibris Ambargosundan dolayi ABD'yi sevmeyenlere de hak veririm.

Isin ilginci, Inside The Sarcophagus diye bir belgesel izlemistim. 3-4 sene sonra Chernobyl'den.

Orda Rusya'nin Nukleer Fizik Dairesi Baskani "arkadaslarimizdan bazilari kalp yetmezliginden olduler" diye sasiriyordu. Daha Cesium-137 radyasyonunun olume bu sekilde sebep verdigini bilmiyordu. O da ayni sekilde olmus.

Sayfa 108/1195 İlkİlk ... 858981061071081091101181582086081108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •