Sayfa 109/1223 İlkİlk ... 959991071081091101111191592096091109 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bu iddia bana eşimin arkadaşları aracılığıyla bize kadar ulaştı ..herkese yaymışlar..
    bazı sandıklarda BLOK BOŞ PUSULA çıkmalı
    NANO TEKNOLOJİ

siyaseti fazla ciddiye almamak lazım..önemli olan AKILLARIN uçmaması..

benim ninem de UÇAN HALIYA bindi, memlekette OY kullandı ve geldi.

http://www.ensonhaber.com/yeni-secim...murekkebi.html
    Son düzenleme : ABKA; 27-06-2018 saat: 10:20.

2.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Sizce gurbetçilerin çocuklarına Türkçe eğitim verilmemeli mi?
    Önce Türkiye dışında elli milyon etnik Türk'e bu hakkı versinler sonra gelsinler dünyada her devlet içindeki her etniğe bu hakkı verdi Türkiye niçin vermiyor diye hesap sorsunlar..
    Bu ancak tek dünya devleti olup sınırlar kalktığında gerçekleşecek bir şeydir.

Bir sosyalist arkadaşına "İkimiz de sosyalistiz ama sen benden daha zenginsin gel eşitleyelim.." derse öteki ne der?
    "Hele bi sosyalizmin kurulmasını bekleyelim de ondan sonra.." demez mi? Bu da öyle bir şey..

3. 26 Haziran Salı 18:35 ABD, MÜTTEFİKLERİNE İRAN'DAN PETROL İTHALATINI 4 KASIM'A KADAR BİTİRME ÇAĞRISI YAPTI - BN

Bu benim TUPRS ı da olumsuz etkileyecek sanırım

4.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Önce Türkiye dışında elli milyon etnik Türk'e bu hakkı versinler sonra gelsinler dünyada her devlet içindeki her etniğe bu hakkı verdi Türkiye niçin vermiyor diye hesap sorsunlar..
    Bu ancak tek dünya devleti olup sınırlar kalktığında gerçekleşecek bir şeydir.
    Oyuncağını paylaşmamak için "önce o bana versin oyuncağını" diyen çocuk gibisin.
    O yüzden çocukca bir inat içindesiniz. Öfkeniz ve kendinizi beğenmişliğinizi ne güzel belli ettiniz.
    Birilerinden bekliyorsunuz eşitliği, adaleti, özgürlüğü, mutluluğu ve güzelliği...
    Bu yüzden hep zulüm, sömürü, haksızlık, zorbalık, haset alacaksınız
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    PKK'YA kızan , yaptıklarını onaylamayan neden HDP'ye oy verir bir anlayabilsem gerisi gelecek....
    Akp 65vekil fazla çıkarmasın diye oy vermiştir.
    Barajı %5 yapsınlar o zaman sorun çözülür

6.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Oyuncağını paylaşmamak için "önce o bana versin oyuncağını" diyen çocuk gibisin.
    O yüzden çocukca bir inat içindesiniz. Öfkeniz ve kendinizi beğenmişliğinizi ne güzel belli ettiniz.
    Birilerinden bekliyorsunuz eşitliği, adaleti, özgürlüğü, mutluluğu ve güzelliği...
    Bu yüzden hep zulüm, sömürü, haksızlık, zorbalık, haset alacaksınız
    Sen bana evrensel adalet budur diyorsun,
    Ben de sana maval okuyorsun dünyada böyle bir adalet yok diyorum varsa buyur,
    yoksa hodri meydan beline silahını tak bu hakları dünyaya kabul ettir..
    Dünyada tek öncelik Kürtlerdir önce onlara haklar verilsin diğerleri de üç vakte kadar alsın diyorsan karşında enayi yok...

abd nin uyguladığı çelik ve benzeri ek vergilere misilleme olarak Turkiye de bir dizi önlem almış..

viskiye %70 ek vergi getirilmiş..enteresan.. zaten çok yüksek vergiler vardı..

jack daniels çok pahalı hale geliyor, JW red label günlük kullanım için daha da yaygınlaşır bu gidişle..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    26 Haziran Salı 18:35 ABD, MÜTTEFİKLERİNE İRAN'DAN PETROL İTHALATINI 4 KASIM'A KADAR BİTİRME ÇAĞRISI YAPTI - BN

Bu benim TUPRS ı da olumsuz etkileyecek sanırım
    Bende de var
    Dünyanın en zor yatirim ulkesi burasi
    Rte dursa globalden bisey cikiyor

Sayfa 109/1223 İlkİlk ... 959991071081091101111191592096091109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz