Sayfa 109/345 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 2758 madde; 865 - 872 arası.

Konu: SAMAT - Saray Matbaacılık

1. Sn durucuk 5 yıldır düşen ve her alana zarar ettiren hisseti övmek mi lazım onu anlayamadım.Bu kağıdı 2 li fiyatlarda da 3 lü 5 li vb rakamlarda da kötüleyenler mutlaka olmuştur.Yarırımcılar hislerini dile getirmişler diye bakmak daha dpğru olur kanaatindeyim.Endekste hava bozuk bu ortamda kağıt övmek daha sakıncalıdır.Herkes kendi kararını versin tabii ki.
    Ancak borsa bu risk fazla 2.65 te vertuyu aldığımda 3 ve üzerinden alanalar kağıdı kötülüyordu sonra aldık bi beşbin lot ne mi oldu kağıt 1.99 a kadar baskı yedi.yani kağıt kötülenmesi ile kağıt methedidilmesi ile kağıt alınıp satılmaz onu demek istiyorum

2. Ben küçük yatırımcıyım benim derdim elbetki elimdeki 7500 lotun zarar etmemesi.... ama arkadaşım sen yanlış anlamışsın.... bu fiyatlar ucuzmu? evet ucuz ama 0,82 ye göre pahalı bunun kararını sen vereceksin.... bu kağıdı bilmeyen çok dikkat etmesi gerekir.... bu işlem hacmiyle bence bi halt OLMAZ diyorum.... yükselirse zararımız azalır ve kağıttan kurtulma şansımız olur... ytd

3. Aynı bu hareketleri yapan Mensa vardı şimdi tahtası kapalı devlet ve SPK kurtarmak için bunlara akla sızan yollar yaptı haklar verdi boş şirkete yeni lotla satırı para toplatti kağıt 15 kurustan 3 lira ya gitti sonra bi koydu millete her yer borç kurtarmaya çalışan halk bank parayi alabilmek için q0 senedir bilmem neresini devlet vergisini labilmek için neler elektrik şu hepsi borç ödüyor sözde ama tayt 4 aydır kapalı açıklama yapan yok bu hisse de aynı o ayakları yapıyor tek fark var orda çalışan sayısı q di oda bekçi burda her ihale alınıyor ama para tinne allah bunları da ekmeğe muhtaç eder inşallah bu kadar insanın ahi elbet cikar

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Batık batık şirket batık.spk takipte

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Batık batık şirket batık.spk takipte
    Batık madem neden hisseni satmıyorsun

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by durucuk51 Yazıyı Oku
    Batık madem neden hisseni satmıyorsun

Maliyet 3 küsur olunca satmak insanın aklına gelmiyor.Nikah kıydık biz.

7.  Alıntı Originally Posted by durucuk51 Yazıyı Oku
    Kötüleyen kötüleyene akılda veriyorlar demekki lotlari arttırma zamanı geldi

Almazsan hatırım kalır. Ne kadar lot varsa süpür, seni tutan yok. Artacağını öngörüyorsan teknik, temel, duyum onu paylaş. Adam net şekilde tahtada 1 lotla kademe kaldırıp alttan veriyor yazdım, ki gördüğümü yazdım. Zararı çıkan gidecek merak etme. YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by Blackk Yazıyı Oku
    Almazsan hatırım kalır. Ne kadar lot varsa süpür, seni tutan yok. Artacağını öngörüyorsan teknik, temel, duyum onu paylaş. Adam net şekilde tahtada 1 lotla kademe kaldırıp alttan veriyor yazdım, ki gördüğümü yazdım. Zararı çıkan gidecek merak etme. YTD.
    Hatırı sayılır miktarda var

Sayfa 109/345 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •