Sayfa 109/196 İlkİlk ... 95999107108109110111119159 ... SonSon
Arama sonucu : 1567 madde; 865 - 872 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1.  Alıntı Originally Posted by zagorveciko Yazıyı Oku
    Daha az gelirler vergisi vermek icinmi sizce boyle bir uygulama yapti?
    .hayır zaten vergi ödemesi ilk 6 ayda 4,6 milyon iken 7,2 milyona çıkmış.......vergi oranı maximum %20 olduğuna göre vergi öncesi kar en az 13 milyon tl olmalı, ve bu kar sadece 2017 7-8-9 aylar için .....bunun üstüne ilk 6 aydaki karı eklemk lazım....

2. Amaç ,bilanço da sadece net kar kısmına bakan,bilanço okumayı bilmeyen küçüklerin malını bugün panikletip kapmak.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Amaç ,bilanço da sadece net kar kısmına bakan,bilanço okumayı bilmeyen küçüklerin malını bugün panikletip kapmak.

sn beyaz sayfa;

. panikçiler çoktan satıp kaçmışlar gibi...kala kala zaten malın değerini bilenler kalmış gibi duruyor....

4. Evet.,bana aşağıdan geri alma şansı tanımak istemiyor.beni az çok tanışmışlar.

5. hımm kimse yok ..güzell ...

gelirler
    yazdıklarım yorumlarım foruma gönderdiğim grafikler eğitim amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.şahsi görüşlerimdir..

6. Geliyoruz yavaş yavaş

7.  Alıntı Originally Posted by bünyas08 Yazıyı Oku
    Geliyoruz yavaş yavaş
    Böyle söze yukıarıya doğru 1 mılyon alıs gondermek yakısır ,

8.  Alıntı Originally Posted by ESTIVAL Yazıyı Oku
    Böyle söze yukıarıya doğru 1 mılyon alıs gondermek yakısır ,
    Üstad o kadar param olsa inan atabilirdim çok değerli kağıt bana göre

Sayfa 109/196 İlkİlk ... 95999107108109110111119159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız