-
gündem yoğun..nöri bey iki gün yoksa çok derin anelezler bizi bekler...
-
Muvazzam anelezleri var olağanüstü ve supper
Amma
Anelezlerini anelez edersek
Anelezlerin temel gidisatina sıkı sıkı ya bağlı
Her strateci zmn mkn çerçevesinde yön ve şekil değiştirme kapasite ve kabiliyetine haiz
Analezler yada strateciler illa kuyruklu yapıda one doğru salinimsal hareket çekmez . Durumsal davranirlar insan tavırları gibi
Bazen olur anelezin en aga babası dahi. Tam ters yöne koşarak ilerler . İşe gelmediginde
Hayatta hersey mumkun
-
Ankara’da BAE Buyukelciligi’nin bulunduğu sokağın adı “Fahreddin Paşa†olarak değiştirildi.ali çagatay....iyi düşünmüşler vesselam...
-
Ayvagübek abi bak bizi soran yok sen iyiysen haber et, köyde misin mezrada mı,komda nirvanaya mı ulaştın yoksa trekking derken gömü mü buldun nellerdesin..
-
abi unutuk yaw,bizim ayva galiba noel tatiline çıktı...
-
Osmanli Tokadi nasil furulur, ahanda iste boyle furulur.
Ruslarin nasil Spetnaz' varsa, Cinlilerin Jiu Jitsu, batlililarin boksu varsa, Capon cekiklerinin akidosu varsa ecdadimizin da "tokadi" vardir ulla...
Rahmetli didem bunun ustasiydi be ya...Yaliniz didem furdumuydu, tokadi yiyen bu gadder adim atamazdi.Yanaklardan beyne dogru kilcal damarlar gider. Boyle ense, kulak yerinde ulanlar, tokadi belden aldiklari destekle kavisli fururlar. Nereye furacagini cok eyi bileceksan, edamin kulagina dogru furceyn, emme kulagin ustune furmaceyn. Kilcal damarlarin uzerine gelen tazyik sonucu kan akisi az bir sure kesilir, tokadi yiyen yere yigilir.
"Osmanli Tokadi" bir savunma bicimidir...
Happy, seni unuttum sanma, senin de basina gelecek olan bu, biraz deha inat edersen falakaya da yikarin...Durzuuu...
@erefefik
-
Abiler netten, twiterdan uzaklasmak icin tilifon cekmeyen bir yere gittin...Yilbasi sonrasina gadder teatill...
Tufegi fisengleri kusandin, 15 km yurudukten kelli, bir orman köyünün kayvesinde asagidaki goruntuleri gordun.
Bu edamin heykelini dikecez. Bu edam "Osmanli Tokadini" furmustur. Bu edamda ense, kulak yerindedir. Bu edama madalya verip, terfi ettirecegiz.
Emniyet seridini ehlal etmeyecen, lem butun kamu araclari ehlal ederse, biri kalp krizi gecirse ambulans nerden gidecek?
100 kere degil 1000 kerre soylemistir, bunnar laftan annamaz, "Osmanli Tokadi" cennetten cikmadir.
Eksik bile yapmis, ben ulsam falakaya yikarin deyyusu...
Analez temam...
@erefefik
-
bu aneleze katılmıyorum maalesef. En azından büyük bir kısmına .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri