AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Temettü konusunda yatırımcıları mağdur ettik diye beyanı vardı. Bu beyandan sonra bi çözüm getirmeleri şart. Katılıyorum size. Temettü dağıtımı konusunda sıkıntı olarak fetö davasından yargılanan ortaklara kar dağıtımı yapılmak istenmemesi olarak söylemişti. Oysa kozalda kar dağıtımı yapıldığında bu kimselere temettü ödenmek zorunda değil zira onlar doğrudan değil yine kayyum yönetiminde olan şirketler aracılığıyla dolaylı ortaklardı. Bu şirketlerde temettü dağıtılmadıktan sonra kozalda temettü dağıtımı denilen sıkıntıyı yaratmayacaktı.
Mollakara altın rezervine ilişkin açıklamada 2022 sonundan itibaren altın üretim kapasitesinin 15 tona çıkacağı açıklandı yani şu anki üretim (8,5 ton) %76 oranında artmış olacak ama tepki verilmedi. Söğütün kozalda olduğu 2019 döneminde üretim 11 tondu bunun üzerine 4 ton daha koyacak. Söğüt + 4 ton gibi. Bakıyorsun gübre uçmuş kozalda tın yok. Belki 2022 sonunda üretim başlayacak ondan denebilir bu kezde gübre sanki bu yıl mı üretime başlayacak. Gübrenin üstelik başka maden arama sahası yok kozalda dolu. Bazen piyasayı anlamak zor.
Sayın Arpacı55,
Reddetme listesine ekle yazdıkları layık olduğu yere çöpe gönder. Rahat et. Zaman değerli.
Değersiz yazı yazan 1 tek kişi var onu da Red Listesine aldım. Çöpe gidiyor. Junk basket gibi.
Sağolsun buradaki okuyucular bilgilendirdiler. Size de öneririm. SAdece diğer yorumcuların artıları eksikleriyle birlikte değerli düşüncelerini okuyorum.
borsa beklentiyi satın alır hepimiz biliriz hatrı sayılır mollakara rezerv gelirse 2022 sonu üretim önemi kalmaz fiyatlama çok hızlı gelişir
2 Çeyrek koza grup için önemli olacak olası istinaf haberi +mollakara rezervi +yeni tesis +yargı reform gibi
beklentiler var
yabancı payı azalması belli 5-6 kurum ciddi hisse alımı var
129 kalkarsa guzel seyler olabnılır YTD
160bin lot satıs var orada .buyuk ıhtımalle goz boyuyorlar YTD
Şımdı 129 alısta 150bın lot var dıkat etmek lazım asagıya basacaklarYTD
Yer İmleri