Sayfa 109/1002 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Viop XXXVIII

temettü stopajı düşüyormuş.

o zaman ben de sadece kendini düşünen adi bir dürzü ve hatta yalak olduğum için sonuna kadar reis diyorum. kimse vermese de ben veririm.

niye çünkü sadece stopajı az bir şey kısmış. ama diğer vergiler israf tam gaz.
    audentes Fortuna iuvat

Paragöz abiii tüyler diken diken oldu mu?

3. Yılanoğlu 18 üstünden iyi düştü, ez reis yılanoğlunun kafasını
    Hamdım Piştim Yandım

4. Erdoğan: Tasarruflarını değerlendirirken kurdaki yükselişten kaynaklanan kaygılarını gidermek isteyen vatandaşlarımıza yeni bir finansal alternatif sunuyoruz
    Erdoğan: Bundan sonra hiçbir vatandaşımızın 'kur daha yüksek olacak' diye mevduatını Türk lirasından dövize geçirmesine ihtiyaç kalmayacak
    Vatandaşlarımızın bankadaki TL varlığının mevduat kazancı kur artışından yüksekse bu getiriyi elde edebilecek.
    Eğer kur getirisi, mevduat kazancının üstünde kalırsa aradaki fark doğrudan vatandaşa ödenecek.
    Bu kazanç stopaj vergisinden de muaf olacak.
    Erdoğan: Döviz kurundaki dalgalanma sebebiyle fiyat vermekte zorlanan firmalara MB aracılığıyla ileri vadeli kur fiyatı verilecek
    Erdoğan: "Bireysel Emeklilik Devlet Katkısı oranını %5 daha artırarak %30'a çıkartıyoruz"
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Mevduat geliri kur getirisinin altında kalırsa aradaki fark ödenecek diyor.
    Örtülü faiz artışı bu..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    3 gündür mesaj yazmıyordum..bu gün çok yazdım ve defalarca bugün/yarın 1-2 aylık dip olacak demiştim.

Bas tl, ver dolar farkı. Enflasyooooon bekle geliyoruz.

8. Ben tepki göstermiştim... Olan bi şey yok sizin grafikte... Teknik analiz işini bırakın...

Alıntı Originally Posted by spectrum Yazıyı Oku
    3 ay önce bu grafiği paylaşmıştım.

tepki göstermişlerdi. ralli hazırlığıymış..
    netice şimdiki hali..pehhh

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

Sayfa 109/1002 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •