temettü stopajı düşüyormuş.
o zaman ben de sadece kendini düşünen adi bir dürzü ve hatta yalak olduğum için sonuna kadar reis diyorum. kimse vermese de ben veririm.
niye çünkü sadece stopajı az bir şey kısmış. ama diğer vergiler israf tam gaz.
temettü stopajı düşüyormuş.
o zaman ben de sadece kendini düşünen adi bir dürzü ve hatta yalak olduğum için sonuna kadar reis diyorum. kimse vermese de ben veririm.
niye çünkü sadece stopajı az bir şey kısmış. ama diğer vergiler israf tam gaz.
audentes Fortuna iuvat
Paragöz abiii tüyler diken diken oldu mu?![]()
Yılanoğlu 18 üstünden iyi düştü, ez reis yılanoğlunun kafasını
Hamdım Piştim Yandım
Erdoğan: Tasarruflarını değerlendirirken kurdaki yükselişten kaynaklanan kaygılarını gidermek isteyen vatandaşlarımıza yeni bir finansal alternatif sunuyoruz
Erdoğan: Bundan sonra hiçbir vatandaşımızın 'kur daha yüksek olacak' diye mevduatını Türk lirasından dövize geçirmesine ihtiyaç kalmayacak
Vatandaşlarımızın bankadaki TL varlığının mevduat kazancı kur artışından yüksekse bu getiriyi elde edebilecek.
Eğer kur getirisi, mevduat kazancının üstünde kalırsa aradaki fark doğrudan vatandaşa ödenecek.
Bu kazanç stopaj vergisinden de muaf olacak.
Erdoğan: Döviz kurundaki dalgalanma sebebiyle fiyat vermekte zorlanan firmalara MB aracılığıyla ileri vadeli kur fiyatı verilecek
Erdoğan: "Bireysel Emeklilik Devlet Katkısı oranını %5 daha artırarak %30'a çıkartıyoruz"
Batık ayıyım poz açacak halim yok
3 gündür mesaj yazmıyordum..bu gün çok yazdım ve defalarca bugün/yarın 1-2 aylık dip olacak demiştim.
Bas tl, ver dolar farkı. Enflasyooooon bekle geliyoruz.![]()
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Yer İmleri