ben sadece vıop'da ıslem yapıyorum, ekranımda xu030 harıcı hısse yok... bunlardan da gıden gıdıyor valla... arcelıgı sısesı doholu aselsanı toasosu frotosu tcellı kardemırı... secmesını bılene bolca sırket var... holdıngler ucuz kaldı ıcındekı sırketlere nazaran, orda fırsat goruyorum su anda ben... bankalara bulasmıyorum sadece, zaten sahol ve kchol ıcınde banka da var gercı, dolaylı yoldan bulasıyorsun bunları alırsan ama ona ragmen cok ucuzlar bana gore..
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Dış politikada monşerler gitti imamlar geldi.
Huuuuuuloooooogggg
TTB Covid-19 İzleme Grubu Üyesi Doç.Dr. Osman Elbek: “Nisan'da 81.570, Eylül'de 275.647 vaka beyan edilmedi. Toplam 350 bine yakın.
Eylül'de günde 11 bin yeni hasta ile Avrupa'nın en yüksek sayısı.
ilginç işler dönüyor.
ölüm rakamları ile ilgili yorum lazım veriler gerçek mi değil mi eğer ölü sayısı doğru ise ölüm oranı baya düşmüş olacak
bir halt olacağı yok.
Troller ve fukara comarlar dun aym tiyatrosu ile bir cosalim dediler dolar terligi cikarip agizlarina agizlarina vurunca sustular
Anayasa mahkemesi olağan-üstü toplanacağina Merkez Bankası olağanüstü toplansa daha hayırlı olacak. Yoksa 22 ekimde doları 8.25 de bulacağız. 22 ekimde faiz artarsada 7.90ini taban yapacak. Durum tl icin çok kötü.
Yer İmleri