Sayfa 11/15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
Arama sonucu : 118 madde; 81 - 88 arası.

Konu: PATEK Pasifik Donanım Yazılım

1. DFG tarafından Bilançosu yorumlanan Pasifik Teknoloji ( PATEK ) hissesi 9. Ay Bilanço yorumu sizlerle :

https://www.youtube.com/watch?v=n27Hyp9ggoE

İyi seyirler.

2. Eş zamanlı hem burada hem twitter ‘da linç kampanyası manidar bir durum
    Akla ilk gelen tahtacı paşa ummadığı büyük bir mal kaptırdı veya bir kumar oynama derdinde
    Kumarda donunuzu sıyıracak kadar güçlü eller olabilir benden söylemesi 🔥

3. Patron ve ortakları bu günün içine etti hisse çok güzel hareketler yapıyordu bir ara tavana bir kaç kademe kalmıştı nerden çıktı kıçı kırıklar hisse kote ettirecegiz dediler üç kisi toplam15'750 milyon lot 102 leri gören hisse 91 e kadar düştü böyle patron ve ortaklarını kucaktan kucağa gezdireceksin yav hissenin gitmesi size batiyormu bre kâfirler durun yerinizde seaans bitsin ne bok aciklayacaksaniz aciklayin birde blonberg TV de ballı balli konusuyordunuz ky dostuyuz şöyle durustuzdiye tam rezilmissiniz
    Son düzenleme : mercek2; 07-03-2025 saat: 21:09.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Patron ve ortakları bu günün içine etti hisse çok güzel hareketler yapıyordu bir ara tavana bir kaç kademe kalmıştı nerden çıktı kıçı kırıklar hisse kote ettirecegiz dediler üç kisi toplam15'750 milyon lot 102 leri gören hisse 91 e kadar düştü böyle patron ve ortaklarını kucaktan kucağa gezdireceksin yav hissenin gitmesi size batiyormu bre kâfirler durun yerinizde seaans bitsin ne bok aciklayacaksaniz aciklayin birde blonberg TV de ballı balli konusuyordunuz ky dostuyuz şöyle durustuzdiye tam rezilmissiniz
    Bugün ekranımdaydı, iyi de para kazandırdı sağ olsun tahtacı... Tera ve İş aktif alıcıydı, Tera hiç satmadan 505 bin lot aldı. Hareketleri çok enteresan oldu. İlk hareketinde 102 liraya kadar tamamen çizdi, sonra anında 94 lere döndü, baktım AKD de Tera var, alır almaz 101.50 pasif yazdım, çok değil birkaç dakika sonra yine çizdi, mal gidince 94 lere yine pasif alış yazdım, anında satıldı anında alındı, aynı hareketi bu sefer 103 ile yaptı, sonra yine 103 e kadar çizip 94 lere salma hareketi... En az 5 hareket oldu, ilkinde işlemsiz dikkatimi çekmişti... Son bir saatte kesin çizer tavan kapatır diye bekledim, hatta karanlıkta yapar bu Tera tavan çizmeyi diye de düşündüm... Action bol olunca gelen haberi göremedim, meğer 15 milyon lot satış için karar alınmış...

Bu Tera birkaç hissede fena hareketli... Mesela bugün Pehol de tabandan tavana kadar götürdü ve 500 milyonluk hisse aldı... Dstkf ve Vsnmd aynı şekilde Tera ablukasında. Kopol, İzenr, Patek, Euren ve kendi hissesi Tera da hareketli günler devam ediyor...

Bu ara çıtır çerez işlemler için ekranda takip ettiğim hisselerden...

5. Tahtacı iyi hirpaladi cuma günü 3 ortağın hisse satış haberini degerlendirdi ve ky yi urkutup toplayiverdi benden bile bu gün 300 lot çarptı ki hissede baya vimri birisiyim ama helali hoş olsun geri kalan 700 lotlayola devam derim verdiğim fiyatın altına gelirse de affetmem alırım yolu açık olsun

6.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Tahtacı iyi hirpaladi cuma günü 3 ortağın hisse satış haberini degerlendirdi ve ky yi urkutup toplayiverdi benden bile bu gün 300 lot çarptı ki hissede baya vimri birisiyim ama helali hoş olsun geri kalan 700 lotlayola devam derim verdiğim fiyatın altına gelirse de affetmem alırım yolu açık olsun
    Saat 11.00 de fiyatı 96 larda % 5 primliydi, Bankof 150 bin lotla en iyi alıcı ve Tera ortalarda yoktu. Bankof alımlarını saat 17.00 ye kadar devam ettirip 415 bin lota ulaştı, fiyat da 96-98 arasında dalgalıydı. Saat 17.10 da Tera geldi 96 dan 100.30 lara kadar çizip alımlarına devam etti. Kapanışa kadar Bankof 100 bin lot tahtaya geri verdi, Tera aldıları 300 bin lotu aştı. 99 ile karanlık odaya girip Philip Capital 100 e kadar 60 bin lot alım yaparak karanlıktan % 1 daha primle çıkıp 100.00 kapattı.

Cuma ve bugün Tera alımları 890 bin lota Bankof alımları 246 bin lota ulaştı. Cuma 290 bin lot alıcı olan İş bugün 390 bin lot satış tarafındaydı. 2 iş gününde ciddi marj yaptı. Bugünkü fiyatlala bolinger üst bandının da üzerinde kapanış yaptı.

Sadece Patek değil Cuma yazdığım Teranın at koşturduğu diğer hisseler de tavana yakın kapanış yaptılar.

Euren % 7 primli Teranın alışları 11.5 milyon lot
    İzenr % 8 primli Teranın alışları 5 milyon lot ve Bankof 5 milyon lot
    Kopol % 8 primli Teranın alışları 5.5 milyon lot
    Pehol tavan Teranın alışları 1.9 milyon lot
    Tera % 5 primli

7. 630.987.424 liralık işlem hacmi oluşmuş...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

8. Tera tahtayı sahiplendi sanırım üç dortgundur baya alış yaptı bu gün gene 807 bin lot aldı ve sessizce tahtayı izledi kimseye karismadi tahtada lotlar çoğalınca veya geri bastiklarinda sıyırıp hupletiyor eee hem bedelsiz hem tetra olayı vardı ve gelecegin savunmada onculerinden biri olacak ASELSAN altiny patek başka savunmacı tanomam arkides

Sayfa 11/15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •