Sayfa 110/928 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 873 - 880 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. 2018 in GUBRF için güzel bir yıl olması dileğiyle... Herkese bol kazançlar...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    2018 in GUBRF için güzel bir yıl olması dileğiyle... Herkese bol kazançlar...
    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 2015'te terör olaylarından sonra alınan karar gereği çalışmalarına başlanılan Gübre Takip Sistemi'nin 1 Ocak'ta hayat geçirileceğini söyledi.nitratlı gübre satışı yasağı kalktı...

3. İran ne Irak, ne Suriye ne de Libya ya ne de diğer ortadoğu devletlerine benzer.. M.Ö geçmişi olan bir uygarlıktan bahsediyoruz..

Ülkenin iç karışıklığa sürüklenmesini en başta Rusya izin vermeyecektir diye düşünüyorum.
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

4.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    İran ne Irak, ne Suriye ne de Libya ya ne de diğer ortadoğu devletlerine benzer.. M.Ö geçmişi olan bir uygarlıktan bahsediyoruz..

Ülkenin iç karışıklığa sürüklenmesini en başta Rusya izin vermeyecektir diye düşünüyorum.
    israilin ve abd nin ağzının suyu akmaya başlamışsa bu olayların arkasında kimlerin olduğu çok açık....vandallık yapanların işi yaş iranda idam var bizim gibi değil...kelle gider...

5. Artık razi den de hayır yok

6.  Alıntı Originally Posted by zingat Yazıyı Oku
    Artık razi den de hayır yok
    karamsar olmayın...sanırım iranın ırak veya suriye olmasından korktunuz...iran genel olarak halkıyla ordusuyla polisiyle tek vücut bir ülke....çok katı kurallar var...iran şuan ırak demek suriye demek...kanlıda olsa bu eylemleri bastırırlar....bunların niyeti ekonomi vs. değil...dışarıdan müdahale çok zor irana ulaşmak için ırak türkiye ve rusya engelinin geçilmesi lazım...kısaca eylemciler birilerinden medet umuyor ama o birilerinin tıpası yemez...

7. iran hükümeti ağırlığını koyacaktır .bi cacık cıkmaz bu işten cıkarsa rus abd ve israil arasında gizli anlaşma vardır bu iş birliği orta doğuda yine cok kan akmasına yol acar

8. 15 Temmuz'dan 1 yıl öncede yabancı paldır küldür zararına thy vs sattıklarında bir türlü anlam veremiyorduk. Neden sattıkları için.
    Bildikleri birşey darbe yapılacağıydı. Sanki aynı senaryo şimdi bunda dönüyor.
    Olayların bastırılacağına adım gibi eminim. Yağlı urgan önlerindeyken en öndekilerin tıpası yemez bir adım daha öteye gitmeye.
    İran devleti şu an meşrü müdafa hariç bence izliyor. Ajanları tespit ediyor sonrası zaten ne olacağı malum.

Sayfa 110/928 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •