Sayfa 110/337 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 2696 madde; 873 - 880 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1. bugunun pastası ne durumda İsmail bey teşekkütler

5.80 lerden başlayarak aranıza katıldım. Son yorumları okuyunca umutsuzluk da var.
    Ben bu ara küçük hisseler hareketli bu niye hareketli değil diye bilançoya baktım hemen anladım.
    Bilanço çok temiz. Sebebp bu demek ki.
    Özsrmayesi bile tehlikede şirketler uçarken bunun kalması enteresan geldi.
    15 Milyon kar eden şirket benim olsa ve satsam en az 10 yıllık karını isterim. Yani 150 milyon. Hadi kriz vs dedin 100 milyon olsun.
    Bu durumda bile 7-8 TL etmesi gerek. Yatırım tavsiyesi olarak kabul etmeyiniz , zira uzman eğilim

3.  Alıntı Originally Posted by kaan28301 Yazıyı Oku
    bugunun pastası ne durumda İsmail bey teşekkütler

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    5.80 lerden başlayarak aranıza katıldım. Son yorumları okuyunca umutsuzluk da var.
    Ben bu ara küçük hisseler hareketli bu niye hareketli değil diye bilançoya baktım hemen anladım.
    Bilanço çok temiz. Sebebp bu demek ki.
    Özsrmayesi bile tehlikede şirketler uçarken bunun kalması enteresan geldi.
    15 Milyon kar eden şirket benim olsa ve satsam en az 10 yıllık karını isterim. Yani 150 milyon. Hadi kriz vs dedin 100 milyon olsun.
    Bu durumda bile 7-8 TL etmesi gerek. Yatırım tavsiyesi olarak kabul etmeyiniz , zira uzman eğilim
    Hosgeldiniz aramiza sirketin 2019 yilinda 15 milyon net kar yapti ama bu karin buyuk bolumunun uretimden gelmedigini hatirtlatmis olayim, evet dogru kucuk olcekli isletmeyiz diger sirketlerden kat kat iyi bilanco ve yatirimlarimiz var hisse fiyati ise maalesef diger ici bos sirketler gibi 2-3 katina cikamiyor.

Bunun en buyuk sebebi patron hissesi olmamiz aralik ayinda iki patron mal satti ve bi okadar malda satisa hazir bekliyor, o yuzden bu hisseye buyuk yatirimci (spek)patron istemez ise giremez.isin asli patron ne zaman mutlu son isterse o zaman nasibimizi aliriz.

Bilancoda sadece net kara bakmayin kasadaki doviz ve tl ye bakin bence birde son 1 yilda yapilan ve yapilmakta olan yatirimlara ama hisse fiyatimiz yukselmiyor yersenn.

Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Hosgeldiniz aramiza sirketin 2019 yilinda 15 milyon net kar yapti ama bu karin buyuk bolumunun uretimden gelmedigini hatirtlatmis olayim, evet dogru kucuk olcekli isletmeyiz diger sirketlerden kat kat iyi bilanco ve yatirimlarimiz var hisse fiyati ise maalesef diger ici bos sirketler gibi 2-3 katina cikamiyor.

Bunun en buyuk sebebi patron hissesi olmamiz aralik ayinda iki patron mal satti ve bi okadar malda satisa hazir bekliyor, o yuzden bu hisseye buyuk yatirimci (spek)patron istemez ise giremez.isin asli patron ne zaman mutlu son isterse o zaman nasibimizi aliriz.

Bilancoda sadece net kara bakmayin kasadaki doviz ve tl ye bakin bence birde son 1 yilda yapilan ve yapilmakta olan yatirimlara ama hisse fiyatimiz yukselmiyor yersenn.

Biraz bilgi alabilir miyim.
    Biraz daha almak için sebep arıyorum. Bir miktar büyümekte olan şirketlere yatırım yapma niyetiyle selgd ideas ve TMPOL aldım. Diğerlerini inceledim ama TMPOL e pek bakamadım.
    Biraz özet yapar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim

6.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Biraz bilgi alabilir miyim.
    Biraz daha almak için sebep arıyorum. Bir miktar büyümekte olan şirketlere yatırım yapma niyetiyle selgd ideas ve TMPOL aldım. Diğerlerini inceledim ama TMPOL e pek bakamadım.
    Biraz özet yapar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim
    Senden ricam 6.ve 7 . sayfada 12 aylık bılançoyu detaylı anlatmaya çalıştım bakın lutfen çok gelişme var çünkü vakıt bulursanız diğer sayfalarada bakın derım.

7.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Yakın zamanda 3 defa 6 tl denemesi yaptı bu ama üstünde kapayamıyoruz, 5.60 destekten uzaklaşmak adına 6,20 kapanış güzel olur ve yenı trend açar grafikte.
    yazdığım destek ve dirençler güzel çalışıyor, 6.20 üstü kapanış yapabilirsek hızlanırız, çok guzel hacımler yapıyoruz bu aralar

8. İsmail bey kademeler nasil

Sayfa 110/337 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •