Tovbekar arkadaşa katılıyorum. Bu şirket baya baya ucuzladı. Fk orani baya cazip durumda. Pahalı değil. Şişirilmiş birçok hisse var piyasada. Büyüme hızı ve yatırımları da iyi olan bir şirket. Yalniz bu lotlari satan şirket yöneticileri bence şimdiden pişman olmuşlardır. Çünkü 120-130 dan satmak varken şimdiki bu fiyattan satacaklar ki, bu fiyatlar çok düşük kaldı artık. Bankadan kredi çekselerdi bu fiyatlara göre daha avantajli çıkarlardi muhtemelen. 130 dan 90 a geliceye kadar %40 gibi bir düşüş oldu maalesef. Yöneticilerin bu yaptıkları adimla pişman olduklarını düşünüyorum. Ama onlarda muhtemelen başka çare bulamadılar sanırım. Ama sağlık sektörü de gayet iyi bir sektördur. Oradan da iyi para kazanacaklarini düşünüyorum ama bize faydasi olmaz galiba. Ama yakin zamanda yukari döner grafiği bana öyle geliyor. Tavsiye icermez
2020 mart itibarı ile grafik olarak verebilirim .
Dip NoT : Chf Fiyat olarak verdim TL de enflasyon etkisi fazla diye. Yoksa TL de var .
31 Mart 2020 Tarihi itibarı ile Fiyat 3.90 TL idi . ( Chf Kur : 6.8819 TL idi ) .
Aynı karşılaştırma Pd/dd vs Chf Fiyat olarak aşağıda, FK holdinglere uygun değilse diye...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
holdinglerde f/k düşük olur, f/k ya göre değerleme yapmak yanıltır...
Bu akşam seans kapanışını bekleme nezaketini ve hassasiyetini göstererek gönderilen bu KAP hakkında yorum yapacak bir arkadaş varmı...
İyi bişey mi , kötü bişey mi.
Not: Gerçekten anlamadığım için soruyorum, ama hislerim iyi bir KAP gibi geldi "Kötü olsa cuma günü olduğu gibi seans içinde, üstelik hazmedecek zaman bile kalmasın diye kapanışa 1 saat kala filan gelmeliydi"
Ayağını Sıcak Tut, Başını Serin.
Kendine Bir Uğraş Bul, Düşünme Derin Derin... Hz. Mevlana...
İkinci konu dediğinize bende katılıyorum. Yapı Kredi de Piyasa kapandı satmaya karar verdik diye KAP attılar , bırakın günleri, aynı gün gecesi 11 de şuraya şu fiyattan sattık diye bir KAP daha attılar. Niyet böyle olur.... İşi konuşmuş , pişirmiş, alıcıyla anlaşmış, satışı belkide yapmış bitirmiş, haberi arkasından atıyor...KOÇ Farkı....
Ayağını Sıcak Tut, Başını Serin.
Kendine Bir Uğraş Bul, Düşünme Derin Derin... Hz. Mevlana...
Yer İmleri