Sayfa 110/1005 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Viop LXI

1. Her cuma buradan sela okur gibi Ankara için UYARI yapıcam ona göre unutmayın diye bundan sonra böyle
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hisselerin son sahibi olacakları korkutma dayucuğum.

Günlerdir daha yeni 1 dene şort cetonu salladım langırt köy sandığına
    Eccük depomu dolduraydım eyiydi
    DAYUCUĞUM seni tebrik ederim..O GÜN...O DEHŞET GÜNDE'' ENDEKSİN DİBİ 8566 DIR'' DEDİN..

ve endeksi dönderdin..

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu forumda elini taşın altına koyup;hisse söylemek-endeks tahmini yapmak(net olarak-şartsız); (bu şekilde yorum yapanların affına sığınarak)SALAKLIKTIR...BEN O SALAKLIĞI ÇOK YAPTIM.

Yaralı parmağa işemeyen-sürekli koşullu konuşup esasında HİÇBİR ŞEY demeyen(işe yarayan bilgi değildir),SENİN YANILMANI bekler ve gelir YARGILAR...Üstelik dediğin pozisyonun esiri olursun ve esnek hareket edemezsin.

Ama bol geyik kıvamında konuşursan -muğlak ifadelerle..forum strest atan mekandır.

Bundan sonra ne hisse ne de NET ENDEKS yorumum olacak...ELLER HAVA MODUNDA devam..
    Bu serzenişi ben üstüme aldım erdemir için de tebrik ederim. Ayrıca ilkbaharda 10000-11000 arasında ısrarla mal almayacağınızı yazın düşüş beklediğinizi de yazmıştınız sezarın hakkı sezara

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Bu serzenişi ben üstüme aldım erdemir için de tebrik ederim. Ayrıca ilkbaharda 10000-11000 arasında ısrarla mal almayacağınızı yazın düşüş beklediğinizi de yazmıştınız sezarın hakkı sezara
    Yok hocam asla sizi kastetmedim...SİZ ,HAKKI TESLİM ETTİNİZ: BURADA isabet ama burada yanıldınız. dediniz..

benim sözüm, sadece yanıldığımı görenlereydi...Yoksa iyi dost, hatanı da söyleyendir.TEBRİĞİ DE YAPAR..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bazı belediyler açıklama yapıyor..otobüsleri ayarladık dönsünler..sanki adamlar otelde kalıyordu..adamın çocukları burda doğmuş gençlerin çoğu askerliğini burda yapmış..

bundan emin misin? kendi ülkesinde askerlik yapmayanların burada askerlik yaptığına pek inanasım gelmiyor bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    çok tenha .. .bana müsade .. .cümleten iyi seasnslar / bol şans .. + hayırlı cumalar .. ++ iyi haftasonları ..
    pozlarım belli .. spot hisse portfy hesabı dahi açmıyorum aynen devam ytd .. vadeli taraftada sabahki işlemlerimden sonra ... ağırlık kocaoğlan olarak düşük kaldıraç bullish taraftayım ..ytd...kısmet..
    vadeli tarafta.. cuma günküne yakın minvalde devam ediyorum .. şuana kadarki işlemlerde vadeli tarafta kocaoğlana ilave oalrak bir yan tahta hisse vadelisi ekledim... bir miktarda 11.418,50 ort endeks vadeli kısa açtım (hedge) .. özetle vadeli tarafta biraz daha defansif bullishim .. kısmet ytd...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    DAYUCUĞUM seni tebrik ederim..O GÜN...O DEHŞET GÜNDE'' ENDEKSİN DİBİ 8566 DIR'' DEDİN..

ve endeksi dönderdin..
    Sen hala ordamısın dayucuğum
    Nicki kurtardım, imzaadan da kaldırdım
    Artık Karaduman abi den yanayım, son öpücük muck muck
    Hamdım Piştim Yandım

8. Haber Aktif
    @haberaktifcom
    ·
    11d
    Kontrole mi gidiyorlar?

Dr. Özge Öner: “Sınır kapılarında gördüğümüz Suriyeliler’den, kalıcı oturum izni ve vatandaşlığı olanlar Türkiye’ye tekrar gelebilirler. Orada bıraktıkları, mala mülke sahip çıkmak için kontrole gidenler var.â€

yazdığıma havlayan Ankaranın döt biti bak benim dediklerimi şimdi konuşmaya başlamışlar.Demekki öyle düşünceler oluyormuş sizin gibi düşünmedin faşist oluyoruz ama sende öyle bir xxxxxxxxxxxxx varki onu bile burada 2 lik yapmak ve algı için yapıyorsun.
    ama her zaman havladığınla kalıyorsun .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 110/1005 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •