Her cuma buradan sela okur gibi Ankara için UYARI yapıcam ona göre unutmayın diye bundan sonra böyle![]()
Her cuma buradan sela okur gibi Ankara için UYARI yapıcam ona göre unutmayın diye bundan sonra böyle![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
vadeli tarafta.. cuma günküne yakın minvalde devam ediyorum .. şuana kadarki işlemlerde vadeli tarafta kocaoğlana ilave oalrak bir yan tahta hisse vadelisi ekledim... bir miktarda 11.418,50 ort endeks vadeli kısa açtım (hedge) .. özetle vadeli tarafta biraz daha defansif bullishim .. kısmet ytd...
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
11d
Kontrole mi gidiyorlar?
Dr. Özge Öner: “Sınır kapılarında gördüğümüz Suriyeliler’den, kalıcı oturum izni ve vatandaşlığı olanlar Türkiye’ye tekrar gelebilirler. Orada bıraktıkları, mala mülke sahip çıkmak için kontrole gidenler var.â€
yazdığıma havlayan Ankaranın döt biti bak benim dediklerimi şimdi konuşmaya başlamışlar.Demekki öyle düşünceler oluyormuş sizin gibi düşünmedin faşist oluyoruz ama sende öyle bir xxxxxxxxxxxxx varki onu bile burada 2 lik yapmak ve algı için yapıyorsun.
ama her zaman havladığınla kalıyorsun .
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri