Sayfa 110/590 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 4713 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Viop LXIV

1. bankalar yan çizecek gibi duruyor...

Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sayın Bozkurt fazladan 9 gurus kimden?
    Karaduman'ın keriz dediklerinden mi?
    Abi o 9 guruşun nerden geldiğini bende bulamadım, belirli 1 kaynak yok, havadanmı geliyor yohusa KısaVade algorobotlardan mı geliyor yohusa Karaduman dayunun üstüne basa basa bahsettiği kişilerden mi geliyor belli değil
    Faili mechül bir 9 guruş

Neyise

Şakayı 1 kenara bırakıp piyasaya dönücek olursak,
    Açılışı 10850 yapıp 10550 de destek çalışması yapan palaya sesleniyorum
    Yediğin hurmalar gün gelir seni tırmalar
    Tırmala behçet
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    eskiden olsa AKBANK 48 tl'yi gördükmü dalar... direk 73'e götürürdük

şimdi hadımmı olduk ne speküle edemiyoruz kağıtları
    düzenli bir şekilde spor ve egzersiz yaparak, sağlıklı beslenerek testosteron düzeyleri artırılabilir. Özellikle diyabet hastalığı, obezite ve metabolik sendromlu hastalarda yaşam tarzı değişikliği ve kilo kaybı testosteron düzeylerini artırır, Testosteron eksikliği yaşamamak için alkol ve sigara içilmemesi gerekir.

Testosteron arttıran besinler şunlardır:
    BADEM. AVOKADO. YUMURTA. KÜMES HAYVANLARI.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    eskiden olsa AKBANK 48 tl'yi gördükmü dalar... direk 73'e götürürdük

şimdi hadımmı olduk ne speküle edemiyoruz kağıtları
    en çok dayan yiyende akbnk oldu sanırım...

75 liradan 50 liraya düştü... 1/3 hadım edildi...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    düzenli bir şekilde spor ve egzersiz yaparak, sağlıklı beslenerek testosteron düzeyleri artırılabilir. Özellikle diyabet hastalığı, obezite ve metabolik sendromlu hastalarda yaşam tarzı değişikliği ve kilo kaybı testosteron düzeylerini artırır, Testosteron eksikliği yaşamamak için alkol ve sigara içilmemesi gerekir.

Testosteron arttıran besinler şunlardır:
    BADEM. AVOKADO. YUMURTA. KÜMES HAYVANLARI.
    Hocam kümes hayvanı demeyeydin iyiydi, şimdi mealini isterler

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    en çok dayan yiyende akbnk oldu sanırım...

75 liradan 50 liraya düştü... 1/3 hadım edildi...
    Milletin parasını vermeyip, arkasında durmassan
    Daha durun bakalım, bence iyi ğünleri

7. Deh ulen deh.

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Trump: Şi, ne yapılması gerektiğini tam olarak bilen bir adam, ülkesini seviyor ve bir anlaşma yapmak isteyeceğini düşünüyorum

ABD Başkanı Donald Trump, gümrük tarifeleri sonrası artan "ticaret savaşının ötesindeki tırmanış" endişelerine ilişkin, "Bu ülke çok güçlü. Kimsenin ne olduğunu bilmediği silahlarımız var." tehdidinde bulundu.

Trump, dün akşam Oval Ofis'te başkanlık kararnameleri imza töreninin ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'i "akıllı adam" diye nitelendirerek sonunda çok iyi bir anlaşma yapacaklarını belirten Trump, "Şi, ne yapılması gerektiğini tam olarak bilen bir adam, ülkesini seviyor ve bir anlaşma yapmak isteyeceğini düşünüyorum. Bunun gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bir noktada bir telefon görüşmesi alacağız ve her şey hazır olacak." ifadelerini kullandı.

- "Kimsenin ne olduğunu bilmediği silahlarımız var"

Bir gazetecinin "Ticaret savaşının ötesindeki bir tırmanıştan endişe duyuyor musunuz?" sorusu üzerine Trump, "Biz, çok güçlüyüz. Bu ülke çok güçlü. İnsanların anladığından çok daha güçlü. Kimsenin ne olduğunu bilmediği silahlarımız var ve dünyadaki en güçlü silahlarımız hatta herkesten daha güçlü hatta yakın bile değil yani kimse bunu yapmayacak." yanıtını verdi.

ABD Başkanı, aynı toplantıda 90 günlük tarifeleri duraklatma kararını dün sabah içlerinden gelerek aldıklarını belirterek, "Gümrük tarife duraklamasının piyasalarda bu kadar etkili olacağını bilmiyordum. Piyasalar, bugün harika bir gün geçirdi." yorumunu yapmıştı.

Çin Devlet Başkanı Şi ile bir noktada telefonla görüşeceğini dile getiren Trump, mevkidaşını sevdiğini ve saygı duyduğunu ancak ABD'ye iyi davranmadıkların savunmuştu. Trump, adil olması halinde Çin dahil herkesle gümrük ve ticaret anlaşması yapmaya hazır olduklarını yinelemişti.

- Trump, Çin'e uygulanacak gümrük tarifelerini yüzde 125'e çıkardı

ABD Başkanı Trump, TruthSocial hesabından dün yaptığı açıklamada, Çin menşeli ürünlere uygulanan gümrük vergisini derhal geçerli olmak üzere yüzde 125'e yükselttiğini duyurmuştu.

Trump, açıklamasında, "â Umarım Çin, ABD ve başka ülkeleri istismar ettiği dönemin artık kabul edilemez olduğunu yakın zamanda anlar." ifadesini kullanmıştı.

â 75'ten fazla ülkenin temsilcisinin arayarak gümrük tarifeleri konusunda çözüm için müzakere yürütmek istediğini kaydeden Trump, ABD'ye misilleme yapmayan bu ülkelere iyi niyet göstergesi olarak ek tarifeleri 90 günlüğüne durdurduğunu ve bu süre zarfında karşılıklı tarife oranının alt limit yüzde 10 şeklinde uygulanacağını açıklamıştı.

Kaynak : Kolpacı Trump...
    Kıç öptürmeye giderken kıç öptüğünü bu kadar güzel anlatamazdı , tehdit şandaj karşımıza bazen çıkar ağır abiler sen benim kim olduğumu biliyormusun der ya aynı o ağızda peki sen karşındakinin kim olduğunu biliyormusun yok gizli silahları varmış çinde sapan var sanıyor Ağız aynı ağız yıkama yağlama aynısı 2 gün önce RTE yaptı aynısını Şİİ yapıyor kıç öpmeye devam kendini bitirdi yine Turpkendi basınında çakan çakana borsada piyasalarda yaptığını manüpülasyon olduğunu düşünen çok
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 110/590 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •