Sayfa 1107/1195 İlkİlk ... 1076071007105710971105110611071108110911171157 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 8,849 - 8,856 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,057
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Pakistan ile Hindistan gibi iki parca olalim dogru diyorsun...
    transfer doneminde de kimse kimseye saldirmasin ama..
    Artık bu halklan yürümüyor,Atatürkü bile zamanında çok yordular,artık bir yerden kopması lazım,85 milyon olacağımıza adam gibi dürüst,bilgili,bilinçli uygar insanlarımızlan 50 olsak yeterli.

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Migros ta icim ayran ile sutas ayran 4.20 - 4.25 acil bisi olursa bilginiz olsun.. (cuma gunu fiyatlari)
    kendi markasini da simdi uygulama dan bakayim
    4.35 gordum 300ml

sok market uygulama
    200ml 2.90
    285ml 3.90
    330ml 5.75 olmus
    saygilarimla
    yani bim cro sunun istifa et ( tiril) mesi işe yaramış görünüyor diyebilirmiyiz ?
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Artık bu halklan yürümüyor,Atatürkü bile zamanında çok yordular,artık bir yerden kopması lazım,85 milyon olacağımıza adam gibi dürüst,bilgili,bilinçli uygar insanlarımızlan 50 olsak yeterli.
    oynanmak isrenen oyunun ana temasıda bu işte.zaten bir grup var bunu savunan ama dile getiremeyen.destekleyenler gerçekten

dış güçler..

aman diyeyim , aman..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,057
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    oynanmak isrenen oyunun ana temasıda bu işte.zaten bir grup var bunu savunan ama dile getiremeyen.destekleyenler gerçekten

dış güçler..

aman diyeyim , aman..
    Eeee ne yapalım,asalak ve kanak insanlarlan olmuyor menderes zamanı dahil,zaten ipler menderes zamanında koptu,üstelik o zamandan beride ülke göç veriyor geçim derdinden,Atatürk zamanında çok yokluk vardı üstesinden gelmesini bildi,1929 sonrası dünya krizlen boğuşurken 1tl 100 dolardı,inönü zamanıda ikinci dünya savaşına girmedik onun sayesinde,ne oldu çoğul demokrasiye girdik,Atatürk neden girmedi vs,resmen 1950 yılından beri sarsıntı geçiriyoruz asalakların yüzünden,üstelik ödenecek 500 yıllık borç taktılar,hep bunlar o asalakların yüzünden,zaten o yüzden kılıçdaroğlu hamle başlattı,sanırım onu bile görmezden geliyorlar,giresundan biliyorum kurtuluş savaşında savaşa girmeyelim diye dağlara kaçtı çoğu,şimdi şehire,şehirlere indiler,hertaraf bina doldu,şehirlerdeki yerli halk oranı %50 azaldı,buna ilave milletin acını ülkemize alıyoruz vs

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,057
    SNPAM tavanda 21.16-SÖNMEZ 53,65 tavanda,bunlar zamanında göz ağrımdı,fiatıda 1-1.5,iyi ekmek yedirdi sağolsun celal aga,en son SNPAM vardı elimde 18 olunca postaladım %50 yeterli diye,bunlara bulaştığımdan beri en aşağı 10 kat kazandırdılar bana,işte borsada böyle hisseler bulmak lazım kazanç değeri yüksek

SASA/KONTRL gömmeye devam

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Eeee ne yapalım,asalak ve kanak insanlarlan olmuyor menderes zamanı dahil,zaten ipler menderes zamanında koptu,üstelik o zamandan beride ülke göç veriyor geçim derdinden,Atatürk zamanında çok yokluk vardı üstesinden gelmesini bildi,1929 sonrası dünya krizlen boğuşurken 1tl 100 dolardı,inönü zamanıda ikinci dünya savaşına girmedik onun sayesinde,ne oldu çoğul demokrasiye girdik,Atatürk neden girmedi vs,resmen 1950 yılından beri sarsıntı geçiriyoruz asalakların yüzünden,üstelik ödenecek 500 yıllık borç taktılar,hep bunlar o asalakların yüzünden,zaten o yüzden kılıçdaroğlu hamle başlattı,sanırım onu bile görmezden geliyorlar,giresundan biliyorum kurtuluş savaşında savaşa girmeyelim diye dağlara kaçtı çoğu,şimdi şehire,şehirlere indiler,hertaraf bina doldu,şehirlerdeki yerli halk oranı %50 azaldı,buna ilave milletin acını ülkemize alıyoruz vs
    ver kurtulcusun sende öylemi

8. Maliyetim düşük kardan zarar ettim sadece
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Aslinda olay o degil, sen neden her Sasa ile iligili yazana kaba kaba yaziyorsun.

Ben soyleyeyim. 2 senede 100 kat giden hissede hicbir risk konsepti olmadan kumar oynadin. Kazanamadin. Simdi her olumsuz gorus sinirlerini yipratiyor. Dogru mu?
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1107/1195 İlkİlk ... 1076071007105710971105110611071108110911171157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •