Bugün hisse nette dolaşırken megap ile ilgili yazılar gözüme çarptı.(Daha önce adını 1 kez duymuştum nasıl olduysa bir şey beni dürttü.Ayrıca tesadüflere inanmam). Son sayfaları okudum şirket satılmış.Grafige baktım son hafta hareketli ama önce durgunmuş
Geriye doğru şöyle bir bakayım dedim önce 27 şubatta patronun hisse sattığını gördüm. Biraz geriye doğru gittim 30 ocakta da hisse satmış sonra geriye gittim 25 aralıkta da hisse satmış[emoji4]
Üstelik hisse satış şekli tam eminis gibi
25 aralıkta 1.12 gibi satmış 1 hafta içinde 1.60 görmüş[emoji4]. Patron bilememis 1.60 a gideceğini
Sonraki satışlar da 1.20 civarında olmuş
(Bu satışları o zaman kim karşılaşmıştır acaba.Çünkü tam durgun zamanlarda satmışlar)
Cuma yapılan açıklamada A grubu 1.57 B grubu 1.37, ortalama 1.43 civarında satılmış(patron satışı üzerinden 3 ay gecmis)
Şimdi eminis kayıtlı sermaye tavanını yükseltti esas sözleşmede değişiklikler yaptı
Radikal çözüm demiştim.Eministe de böyle olacak demiyorum ama sayın thejackalav ın yukarıdaki yazısındaki gibi herhangi bir yol olabilir
Sayın thejackalav diyor ya haberler teknikte gizlidir diye.Kimbilir?
Buraları okuyorlar ama ben gördüğümü ve okuduğumu yazmak istedim.
Ha 3.80 e düşer mi belki düşer. Bedelli yapar mı yapabilir.Ama ben başka bir haberin de düşeceğini düşünüyorum.
Önce bunlardan hangisi olur patron bilir.
Ben kendi adıma 3.80 için yedek kurşun ayırdım
Ayrıca bakab gedza kaplamin bntas durdo
sektördeki bütün şirketler kar ederken sektör durumu iyiyken eminişin bu hali garibime gidiyor
Sayın thejackalav ın deyimiyle bol kazançlar
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
[device_name] cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri