Sayfa 111/327 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
Arama sonucu : 2613 madde; 881 - 888 arası.

Konu: EMNIS - Eminiş Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    aylık
    yarın son gün bir koyalım da dursun

thejackalav üstadım
    bukadar desteklere dirençlere dikkat edilirken
    Hatta indikatörlerde bile dikkat edilirken.
    Şimdiye kadar ki genel eğilimlere göre yukarı dönmesi gerekirken
    3.80 e inerse yazık olmayacakmı bütün çizgilere
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    Umarım yanılırım dostum... Ancak 4.62/4.67 bandının üzerine çıkamadığı durumda (patron satışları bu ortalamalar ile gerçekleşti ve zamanlama çok önemli bir zamandaydı teknik olarak) bu satışların bilinçli yapıldığını düşünüyorum.. O dönemde yazmıştım yukarı hareket oluşması gereken dönemde başka yatırımcının yapamayacağı satışlar ile tahta uzun bir yatay sürecine bırakılmış olabilir... Düşünceme göre bedellide henüz yapılmadığına göre.. 3,78/3,90 ile 4,62/4,67 yeni yatay band aralığımız olacaktır.. Ne zaman 4,62/4,67 üzeri ortalamalar oluşur tekrar değerlendirilmesi gerekir şirketin durumunun ve teknik durumun.. Tekrar ediyorum Umarım yanılırım.. Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Umarım yanılırım dostum... Ancak 4.62/4.67 bandının üzerine çıkamadığı durumda (patron satışları bu ortalamalar ile gerçekleşti ve zamanlama çok önemli bir zamandaydı teknik olarak) bu satışların bilinçli yapıldığını düşünüyorum.. O dönemde yazmıştım yukarı hareket oluşması gereken dönemde başka yatırımcının yapamayacağı satışlar ile tahta uzun bir yatay sürecine bırakılmış olabilir... Düşünceme göre bedellide henüz yapılmadığına göre.. 3,78/3,90 ile 4,62/4,67 yeni yatay band aralığımız olacaktır.. Ne zaman 4,62/4,67 üzeri ortalamalar oluşur tekrar değerlendirilmesi gerekir şirketin durumunun ve teknik durumun.. Tekrar ediyorum Umarım yanılırım.. Bol kazançlar
    Teşekkürler üstad
    Dediğiniz gibi belki yatay banda bıraktılar
    Vardır bir planları.
    Yalnız bedelli benim bildiğim genel kurulda alınamazdı.Şimdi yönetim kuruluna yetki verildi artık istedikleri an alabilirler
    Kısaca her şey patrona kaldı.Artık yönetim kurulunun alacağı karara göre ya dediğiniz 3.80 ya da yukarı.
    Yazınız üzerine biraz arastırmıstim.2011 senesinde kendi binalarını mali durumu düzeltmek için sanırım 14 trilyona holdinge satıp kiralamıslar.O para bile gittikten sonra bedelli kararı alsalar ne olacak.Yani radikal kararlar almaları lazım eğer duze çıkmak istiyorlarsa.
    Sabır
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Sonuç... Ya şirketi kendi varlıkları ile kurtarma döndürme yoluna gidilecek.. Ve biz 3,78 civarını yaşayacağız.. Yada dışarıdan kaynak aktarılacak sermaye yükseltilecek tulipack büyüyecek yeni sektör gelişirken pazar payında küçülmeyecek ve ortaklık düşünülecek. Yeni faaliyet eklenecek vs.. Gibi yatırımcı hangi inanıyorsa o şekillenecek.. Bol kazançlar
    Bugün hisse nette dolaşırken megap ile ilgili yazılar gözüme çarptı.(Daha önce adını 1 kez duymuştum nasıl olduysa bir şey beni dürttü.Ayrıca tesadüflere inanmam). Son sayfaları okudum şirket satılmış.Grafige baktım son hafta hareketli ama önce durgunmuş
    Geriye doğru şöyle bir bakayım dedim önce 27 şubatta patronun hisse sattığını gördüm. Biraz geriye doğru gittim 30 ocakta da hisse satmış sonra geriye gittim 25 aralıkta da hisse satmış[emoji4]
    Üstelik hisse satış şekli tam eminis gibi
    25 aralıkta 1.12 gibi satmış 1 hafta içinde 1.60 görmüş[emoji4]. Patron bilememis 1.60 a gideceğini
    Sonraki satışlar da 1.20 civarında olmuş
    (Bu satışları o zaman kim karşılaşmıştır acaba.Çünkü tam durgun zamanlarda satmışlar)
    Cuma yapılan açıklamada A grubu 1.57 B grubu 1.37, ortalama 1.43 civarında satılmış(patron satışı üzerinden 3 ay gecmis)
    Şimdi eminis kayıtlı sermaye tavanını yükseltti esas sözleşmede değişiklikler yaptı
    Radikal çözüm demiştim.Eministe de böyle olacak demiyorum ama sayın thejackalav ın yukarıdaki yazısındaki gibi herhangi bir yol olabilir
    Sayın thejackalav diyor ya haberler teknikte gizlidir diye.Kimbilir?
    Buraları okuyorlar ama ben gördüğümü ve okuduğumu yazmak istedim.
    Ha 3.80 e düşer mi belki düşer. Bedelli yapar mı yapabilir.Ama ben başka bir haberin de düşeceğini düşünüyorum.
    Önce bunlardan hangisi olur patron bilir.
    Ben kendi adıma 3.80 için yedek kurşun ayırdım
    Ayrıca bakab gedza kaplamin bntas durdo
    sektördeki bütün şirketler kar ederken sektör durumu iyiyken eminişin bu hali garibime gidiyor
    Sayın thejackalav ın deyimiyle bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Bugün hisse nette dolaşırken megap ile ilgili yazılar gözüme çarptı.(Daha önce adını 1 kez duymuştum nasıl olduysa bir şey beni dürttü.Ayrıca tesadüflere inanmam). Son sayfaları okudum şirket satılmış.Grafige baktım son hafta hareketli ama önce durgunmuş
    Geriye doğru şöyle bir bakayım dedim önce 27 şubatta patronun hisse sattığını gördüm. Biraz geriye doğru gittim 30 ocakta da hisse satmış sonra geriye gittim 25 aralıkta da hisse satmış[emoji4]
    Üstelik hisse satış şekli tam eminis gibi
    25 aralıkta 1.12 gibi satmış 1 hafta içinde 1.60 görmüş[emoji4]. Patron bilememis 1.60 a gideceğini
    Sonraki satışlar da 1.20 civarında olmuş
    (Bu satışları o zaman kim karşılaşmıştır acaba.Çünkü tam durgun zamanlarda satmışlar)
    Cuma yapılan açıklamada A grubu 1.57 B grubu 1.37, ortalama 1.43 civarında satılmış(patron satışı üzerinden 3 ay gecmis)
    Şimdi eminis kayıtlı sermaye tavanını yükseltti esas sözleşmede değişiklikler yaptı
    Radikal çözüm demiştim.Eministe de böyle olacak demiyorum ama sayın thejackalav ın yukarıdaki yazısındaki gibi herhangi bir yol olabilir
    Sayın thejackalav diyor ya haberler teknikte gizlidir diye.Kimbilir?
    Buraları okuyorlar ama ben gördüğümü ve okuduğumu yazmak istedim.
    Ha 3.80 e düşer mi belki düşer. Bedelli yapar mı yapabilir.Ama ben başka bir haberin de düşeceğini düşünüyorum.
    Önce bunlardan hangisi olur patron bilir.
    Ben kendi adıma 3.80 için yedek kurşun ayırdım
    Ayrıca bakab gedza kaplamin bntas durdo
    sektördeki bütün şirketler kar ederken sektör durumu iyiyken eminişin bu hali garibime gidiyor
    Sayın thejackalav ın deyimiyle bol kazançlar

Herşey mümkün.. Dohol de zararı çok büyük özsermayesi sorunlu bir şirket.. Sonuç 1 haftada %100 Her malın bir alıcısı var.. Eminiş Marshall a yada başka bir kurumsal şirkete satılmadığı sürece gerçek bir fiyatlama yapabilmesi zor..Ama satılmayacak aile için bir onur meselesi olduğunu düşünüyorum. Şirketi ayaklandıracaklar, sermaye yapısını düzeltecekler, halka açıklığı arttıracaktır, bedelli yapacaklar, karlılık ve temettü oluşturacaklar.. Başka çareleri yok.. Zarar çok ve çaba yok gibi görünsede..öyle değil. Bazı hareketler oluşacak bu ay.. Burada oyun bitmez ancak bu fiyatlarda montamlı işlemler satış yönünde riskli olabilir.. Evet 3,78/3,90 mümkün ancak bu ayı tuzağı olacaktır.. Tabi 4,64/4,67 de boğa tuzağı olabileceği gibi.. Bol kazançlar

5.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Herşey mümkün.. Dohol de zararı çok büyük özsermayesi sorunlu bir şirket.. Sonuç 1 haftada %100 Her malın bir alıcısı var.. Eminiş Marshall a yada başka bir kurumsal şirkete satılmadığı sürece gerçek bir fiyatlama yapabilmesi zor..Ama satılmayacak aile için bir onur meselesi olduğunu düşünüyorum. Şirketi ayaklandıracaklar, sermaye yapısını düzeltecekler, halka açıklığı arttıracaktır, bedelli yapacaklar, karlılık ve temettü oluşturacaklar.. Başka çareleri yok.. Zarar çok ve çaba yok gibi görünsede..öyle değil. Bazı hareketler oluşacak bu ay.. Burada oyun bitmez ancak bu fiyatlarda montamlı işlemler satış yönünde riskli olabilir.. Evet 3,78/3,90 mümkün ancak bu ayı tuzağı olacaktır.. Tabi 4,64/4,67 de boğa tuzağı olabileceği gibi.. Bol kazançlar
    yazmayacaktım ama dayanamayıp yazmaya karar verdim:
    3,78/3,90 aralığına gelirse eğer
    çok yüklü miktarda alım yapmayı düşünüyorum
    yeter artık bu tiyatro
    yatırım filan tavsiyesi değildir

6.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Öncelikle yazdıklarım ve yazacaklarım buradaki arkadaşlara ümit vermek için ya da bir şey bildiğimden değil sadece olumlu düşünmek istediğimdendir
    Üstad size bir şey sormak istiyorum.Ama sayın paradox ta arzu ederse cevaplarsa memnun olurum
    Bedelli artıriminda daha önce feridun beyin yaptığı gibi tahsisli olabilir mi
    Mesela dışarıdan herhangi birisi (başka bir patron herhangi birisi değil) hissenin atıyorum son 6 aylık ortalama fiyat üzerinden mesela 5 tl olsun .24 trilyon koyarak 4.8 milyon lot alarak hemen hemen yarı yarıya ortak olabilir mi
    Çünkü bence direk bedelli zor zaten patronlar 12 trilyon önceden koydular
    Mali durumlarını bilemeyiz ama kolay değil
    E %100 bedeli de kurtarmaz şirketi
    Bu kişiyle aynı sektörde ya da farklı sektörde devam edebilir.
    Şirketin malı durumu çok kötü benim aklıma gelen en mantıklı yol.Hem satmamış olurlar.Hem sinerji olur.Hemde Feridun bey 1 yıl içinde 1.2 milyon lotu rahatlıkla satar.
    Kanunen bu mümkün müdür.
    Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Marshall Akzo Nobel sermayeli olduğu için Eminiş Ambalajı satın alıp Türkiye'ye de daha aktif bir rol oynayabilir teziyle mi bu satın almanın gerçekleşebileceğini tahmin ediyorsunuz?

8. Dostum bu mümkün ancak birşey ifade etmeyecektir... D tipi adi hisseleri hepsini dahi alsa yönetimde söz hakkı olamaz. ABC tipi imtiyazlı hisseler el değiştirmeli... Ancak şöyle birşey mümkün dediğiniz hisseleri rehin verebilir (yakında gerel hissesinde olduğu gibi) ancak bu 1.2 milyon hisseyi kim neden rehin alıp nakit sağlasın... Bunu yapacaklar ise bile kendi holding içinde yapabilirler.. (aynı şirket yerini tesisisi holdinge satıp kira ödeme yöntemi gibi). Buda şuan için birşey ifade etmeyecektir.. Şahsi düşünceme göre tek çıkış şirketin fiyatını olumlu gelişmeler ile yukarı çekip ellerindeki 1.2 milyon hisseyi 7.85/11.80 fiyat aralığında piyasaya vermek ve halka açıklığı %38 civarına getirip %150 bedelli %100 bedelsiz yaparak herkez in elini taşın Altına koydurmaktan başka bir çözüm göremiyorum (bu düşüncelerim imtiyazlı hisse satışı dışındaki durumlar içindir) Bu noktada bundan daha iyimser bir seneryo geliştirememekteyim... Bol kazançlar

Sayfa 111/327 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •