Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Otoyol ve köprülerin geçiş ücretine zam yapıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ağam bizimle kafa buluyor.
adında ak olan kendinde olmayan açılımda adalet ve kalkınma olan lakin özünde olmayan.
bunun gibi işte para basıp kamu harç,ücretlerine,vergilere,harcamalarına ve zorunlu ödemelerine dolar bazlı zam yapıp.
Enflasyonun düşeceğine inandır ÜLKEMİ tüm televizyonlarda.
Bazıları inanmış olabilir lakin azda olsa uyananlar var.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ülkeyi tam takır kuru bakır edenden ne bekliyorsunuz,özellikle ABD bunu başımıza getirdi eşbobcu olarak,geride Yılmaz Özdil videosunda ne güzel belirtmiş,soy soğana çevir posasınıda bize hediye et,kıbrısta gidiyordu sevmediğimiz rumlar engelledi,şimdi utanmadan kıbrıs kırmızı çizgimiz diye maraşı açmaya kalkıyor,geçen zata hain denildi deyimlerine karşı çıkanlar oldu tartışma büyüdü,neyse o bana kalsın yazmaya değmez,çünkü kimin ne olduğunu bilen biliyor.
Borsa sabah kımıldanır gibi oldu,peşi yön aşağıya,bugün cuma yani hafta sonu,birçok yatırımcının hafta sonu tatiline kafası rahat girmesi için yine satış dalgası yapabilir...ytd.
Yer İmleri