Sayfa 1111/1527 İlkİlk ... 11161110111061110111091110111111121113112111611211 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 8,881 - 8,888 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    Senelerden beri anadoluda maden çıkarmamız,engellend,,yeri geldi,çevreci örgütlenme adına,yeri geldi,burdaki maden verimsiz miş dendi. bu konuya şimdilik girmiyorum. ama gerekirse girerimde.

kozaa hissesinde dönen dolaplar,,, geçen gün dikkatimi çekmişti tera ve marbaşın alım satımları,,bi konuda emin oldunm. bu grup dışında hareket ediyor tera. ama marbaş bu grubun parçası,nedemek istediğimi bir haftalık marbaş satışlarına bakarak kalan lotlarına ve ertesi gün virmanlarına bakarak anlarsınız.
    kozaa hisssesinin en önemli parametresi kozal şirketidir. neden önemlidir,elinde kozal şirketinin %45 hissesi vardır. kozaa yı alan kozalın mutlak yönetiminde söz sahibi olacaktır.
    kozalın en büyük handikapı yerel mahkemenin verdiği söğüt işletmesinin gübre fabrikalarına iade etmesidir.ama maden arama yetkisi kozaldadır. onu iptal etmemiştir.dava sonuçlanmaış,kozal tarafından bir üst mahkemeye intikal ettirilmiştir.
    mahkemenin ne olduğunu hatırlarsak,söğüt madeni için gübre fabrikaları ile anlaşma imzalanır,ozaman süre 3 yıldır,bu süre devam ederken enerji bakanlığı bütün madenleri kapasayacak şekilde,rösanans anlaşma sürelerini 7 yıla uzatır,o süreçte,17-25 aralık süreci yaşanmış ve şirket akın ipektedir,fetö ile bağlantısı olan bir şirket söz konusur,ve doğal olarak gübre fabrikaları mahkemeye başvurup madeni geri almak ister... buraya kadar her şey normal...ama 15 temmuz sürecinden sonra şirkete devlet el koyar,artık yönetimde devlet vardı... bundan sonra şirketin gübre fabrikaları ile davası devam etmesinin hiç bir mantığı yoktur,eğer gübre fabriklarının bilançosuna bakarsanız,inanılmaz borç içinde yüzen bir kurum haline gelmiştir kısa vadeli finansal borçları şirketin varlığına yaklaşmış ve esas faaliyet karı kadar finansal gider yazmıştır...

anormal taraf burda,söğütten altının çıkarılması ,ülke için faydalı olacağı kesindir,gübre fabrikaları için faydalı olacağı kesindir.şimdi siz burda hükümeti suçlayabilirsiniz,ama ben farklı görüşteyim,birileri,bu ülkenin faydasına olacak işlerde gözle görülmez şekilde ayak diremekte,yoksa orda altının çıkması,ülkeye katkı sağlaması,gübre fabrikalarının elinin rahatlayarak çiftçiye ucuz gübre vermesi,heralde hükümet aleyhine olmaz.

her neyse konuyu çok dağıttım,kozaldaydık,ama yabancınında bu konuya çok önem verdiğini düşünmüyorum,sonuçta kozal ile gübre fabrikalarının anlaşmasından başka alternatif yok mahkeme sürecinden sonra düşünün rezervin %20 sinin gittiği kozal ve gübre fabrikalarındaki takas değişimi..küçük oynamalar var ama bu bunun karşılığı değil

göründüğü gibi kozalda problem yok......

otel,çeşme fener burnunda corafik olarak marmaris garden otele benzeyen bir yapıdaki arsa fiyatı 2 sene önce 464m2 1milyon euro istenmekte idi. angel marmaris,80.000 m2 arsası olan farklı özelliklere sahip 182 odası olan,yatların yanaşabileceği limanı olan,ultra lüks 5 yıldızlı otel için minumum değer ölüsüde d,yebiliriz 200milyon eurodan fazla eder.

yine kozaanın antimon madeni,avrupa birliğinin 14 değerli maden arasında saydığı dünyada antimonun azaldığı ortamda bir cevher,,,

yine en önemli giresun konaklı madeni,giresunda kozalın sondaj çalışmalarına başladığınu çed raporlarının hazırlandığını paylaşmıştım.....

şimdi elimizde ölüsü bile şu andaki hisse fiyatının birkaç misli olan bir hisse var,gerçketen burdan yabancı çıktımı...asıl soru bu ...
    17m arkadaşlar paylaşıyor ellerinde yabancının bulunan lot sayısı...

eğer gerçekten çıksalardı,1 hafta önce unlu alıma geçtiğinde,creditin 1.7m dan nasıl 0 lota düştüğü ,unlu almasın diye hisseyi yukarı sürdüğünü görseydiniz. gerçekten mal çıkmak gibi dertleri olmadığını anlardınız..

bugünde çok ilginç olaylar yaşandı...5.87 gören hisse ,garantinin en iyi olması yüzünden a1 açıkçısı geldi bir ara 500k ya kadar açık yaptı günü -4 k ile tamamladı,marbaş ise bu spek grubunun hisseyi basma ile görevlendirdiği yerli aracı kurum,citi,günü 152 k artı ile tamamlasada kademe düşürmek için elinden gelen her şeyi yaptı, hisse aşşağı bilinçli olarak itilip mal toplanmaya çalışılıyor, 4.36 seviyeleri bu hissede göstersinler,bütün malımı varlığı satıp bu hisseye yatırırm.öyle kolay değil....teknik tamam ama bide gerçekler var.zaten bugün sağolsunlar biraz daha hisse aldım..
    aşşağı salışlarda onlar hisse toplamaya çalışacak,siz fırsat olarak kullanın.elinizde pazarlama sorunu olan,kriz den etkilenmeyen borsadaki nadir hisselerden birisi var ve kıymetini bilin.3-5 çapulcuya hissenizi kaptırmayın

kozal-ipek-kozaa nın bankada 9 aylık biançoda açıklanan nakit parası aşşağıda

Barbaros bey emeğinize sağlık bu açıklamalar hisse beni al diye bağırıyor ama sabırlı olmak gerek sanırım beklentisi her daim var hissede spegi oyuncağı olduk

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. sasa pasta atabilecek var mı

3. TTKOM

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    TTKOM
    Üstad dohol’e de iki kelam etsen. Şerefsiz bir hisse fakat geri alım ile güzel temettü açıkladı.

6.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    üstad dohol’e de iki kelam etsen. ******** bir hisse fakat geri alım ile güzel temettü açıkladı.
    1,14 üstünde 1,22.
    1,22 kıramaz ise bir cacık olmaz

7.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    üstad dohol’e de iki kelam etsen. ******** bir hisse fakat geri alım ile güzel temettü açıkladı.
    bu bu ******** dedinde kozalakların eline su döken çıkmaz bu konuda diye düşünüyorum

Sayfa 1111/1527 İlkİlk ... 11161110111061110111091110111111121113112111611211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •