Sayfa 112/1000 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Güzel bir değerlendirme ve düşündürücü bir grafik. Aslında ben grafikteyim. Milyon kez haklı nedenlerle halkımız daha doğrusu ayşe teyze dolarsız yapamıyor, rahat uyuyamıyor. Aslında dolarizasyondaki bu değerlenme suni diye dillendirsekte hükümetin işine gelmesi, ayşe teyzenin korkuları ve huzurunu düşününce pek suni gözükmüyor. Varlık fonu başkanımız daha önce ki konuşmalarında bana oy verin dövizin ve faizin nasıl düşeceğini göreceksiniz dediğinde aslında her ikisinin de artacağını biliyorduk ama bu kadar hızlı değil. Neyse grafiğe dönelim yatay dirence yaklaşmış yukarısı doların kadar konuş dönemi, aşağısı ise stabilazasyon ve normalleşme süreci. Peki aşağı ne döndürür bizi? Önümüzde ,içeride ovp var , hedeflerinden daha çok uygulanmasına bakacağız ( şu uçak işi mideyi bulandırdı; sahi hediye olduğunu devlet mi söyledi yoksa sabah gazetesimi; o noktayı kaçırdım ben) birde papazımız var gerçi elimizde kaç papaz kaç rahip kaç yabancı var bilmiyoruz; sıra ile çıkıyor. Halkbankın daha süresi olduğu için şu an yorum yapmak erken ama halihazırda bir kısmı fiyatların içinde. Dışarda idlib var dolayısı ile suriye var, iran var. Geçen gün güney korenin işsizlik oranının son 10 yılın en yüksek seviyesine çıktığı ile ilgili bir haber okumuştum. Fed malumunuz birde üstüne ticaret savaşları derken dünya ekonomiside yorgunlaşıyor. Ben son haddede trumpın azledilerek dünyaya suni bir bahar yaşatılacağını ve akabinde domino etkisi ile bir anda çöküşün başlayacağını düşünüyorum. Neyse kendi cebime döneyim ; benim aklım hala aşağıdaki grafikte ve ayşe teyzenin güvene bağlı olarak dolar sevdasında. Ayşe teyzeyi iyi takip etmek lazım. İyi pazarlar.....
    https://twitter.com/erkinsahinoz/sta...945988608?s=12

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hic usenmedim hesapladim, 100 milyar dolar gaymenin faizi aylik 300 milyon olsa, gunluk 10 milyon dolar gayme yapar.

10 Bin dolar gecis ucretinden 10 milyon/10.000 =1.000 gunluk gemi gecmesi lazim o da yillik 365 bin gemi yapar, 2017 yilinda bogazdan sadece 42 bin gemi gecmis, ana paraya gelmedik bile!
    Ülkede medya olsa

Biri çikar en basitinden bu hesabı yapar

Parayı nerden bulacaksınız, hadi buldunuz nasil ödeyeceksiniz der..

Sonrada çıkar " yerim sizin kanalınızı" der..

Ama hayaller der gerçekler der spiegel [emoji19]

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    “Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett

3.  Alıntı Originally Posted by electrician Yazıyı Oku
    niye işten çıkarma olsun sektör ihracat ağırlıklı çalışıyor,dövizin artması işgücü maaliyetlerini ucuzlatıyor aynı zamanda yüksek kur oto ithalatının önüne geçiyor
    İhracat ağırlıklı çalısiyor demişsiniz tamamda hiç mi katkisı yok? içpazar oranı ülkemizde ne kadar? kredi faiz oranları 2.50 leri geçmişken kaç kişi kredi çekip sıfır araba alacak önceden kaç kişi alabiliryordu yüzdelik bazda söyler misiniz?

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.artigercek.com/haberler/...eprem-haritasi

Kanalın yapılmasının planladığı bölge depremden en çok etkilenecek,zeminin kötü olduğu bölge,ayrıca Küçük Çekmece gölünde 3 adet birden aktif fay hattı tespit edilmişti.Şehrin depreme dayanıklı ve fay hatlarından uzak bölgeleri tam olarak ters tarafta doğu,kuzeydoğu tarafları.Yani beykoz ile karadeniz sahilleri arası bölge ,sariyer ilçesi bölgesi,şişli,levent,maslak,kilyos gibi.
    Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler Sayın Deniz43

Bu proje başlanırsa asrın projesi değil hafif tabirle asrın kerizliği normalde ise asrın hainliği olur

Finansor bulamayacakları gibi bu kadar dehşet verici kotuluğu uyanırlarsa yapmazlar sanıyorum

yine aldatılmış gorunuyorlar veya aldatılmış gorunuyoru oynayacaklar
    umarım feto de oldugu gibi geç uyandırılmazlar..

bu durumda ilk analiz toprak spekulasyonu yapılmış olma ihtimali kesin gibi..

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    19 sene evvel esas fay kırıldı enerji boşaldı
    Deprem daha zor
    Boşa paranoya yapmayın
    Yanılmıyorsam 3-6 ay içinde Uzakdoğu da 2-3,ortaamerikada 1 yada 2 ,7 üstü deprem oldu...yani kıtalar kayıyor...İtalya-Yunanistan yada Türkiye(Marmara ya Erzincan ) faylarında 7 civarı deprem bekliyorum... inşallah bize teğet geçer

6. Kanal istanbul sicmigi dolarcilari costurur
    En az 20 olur dolar

Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Yanılmıyorsam 3-6 ay içinde Uzakdoğu da 2-3,ortaamerikada 1 yada 2 ,7 üstü deprem oldu...yani kıtalar kayıyor...İtalya-Yunanistan yada Türkiye(Marmara ya Erzincan ) faylarında 7 civarı deprem bekliyorum... inşallah bize teğet geçer
    Yanlış yere yazdım kazaen heyecanlan
    Burdan okuyun ltf. Depremi
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...28713&page=429

Aklima sahane bir fikir geldi, Batirelden istese ya Reyiz dolarlari, herif sak sak deye bir cirpida 30 milyar dolar sattiydi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 112/1000 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •