Genel kurul 12 Nisan olarak gözüküyor info yatırımın paylaştığı görselde. Umarım genel kurulda geçen yılki gibi bir nakit temettü kararı çıkar. Ayrıca 2. Çeyrekte devreye alinmasi beklenen Mersin fabrika yatırımında inşallah tekrardan bir erteleme olmaz.
Konu çok boş kalmış. Yatırımcı ilişkilerine attigim maile karşılık aldığım cevapta şirketin herhangi bir olumsuz durum içerisinde olmadığı, işlerin planlandığı gibi gittiği söylendi. Geri alımla ilgiliyse yuvarlak bir cevap verildi. Eğer boyle bir program başlatılırsa KAP üzerinden aciklama yapılacaktır dendi.
Hocam kusura bakmayında
Şirketde olumsuz bir durumda olsa gerçekten onlara her telefon/mail ile ulaşana bunu söylerler mi sanıyorsunuzTezol özelinde demiyorum kim söyler yahu şirketde işler çok kötü xx bey iyi oldu aradıgınız şunu şunu nasıl yapalım mı diyecek adamlar,anlamsız yani şirkete mail atmak aramak vs,br cümle hazırlamışlardır her maile telefona onu cevaplayı gönderiyorlardır.
sen gerçekten hisse aldıgın için şirketin ortagı oldugunu düşünenlerdensin demek kiçok üzerler sizi dikkat edin.Misal bir gün hissesini aldıgınız firmanın ofisine gidin,bakın bakalım girebiliyormusunuz içeri,almazlarsa söylersiniz orda benim hissem var ben bu şirketin ortağıyım diye
herşeyi geç şu basit mantıgı bile kuramıyormusunuz yahu,belki bilgi isteyen soran rakip firmanın adamları ? rakip firmaya şirketin güncel durumunu mu söyleyecek adamlar mail ile telefon iledediğim gibi çok üzerler sizi dikkat edin.
Aldığım cevap buydu;
"Borsada gerçekleşen fiyat hareketlerinden bağımsız olarak yılsonu bağımsız denetim raporumuzdan da göreceğiniz üzere, şirketimiz büyüme trendini sürdürmekte, faaliyet ve yatırımlarına planlandığı şekilde devam etmektedir."
Yani eldeki somut verilerden yola çıkarak bir çıkarımda bulunulmuş, faaliyet ve yatırımların da planlandığı şekilde devam ettiği bildirilmiş.
Ben bunu işkembeden sallama bir cevap olarak okumadım. Ama tabi ki herkesin kendi fikri ve yorumu vardır ona bir şey diyemem.
Yer İmleri