Sayfa 112/132 İlkİlk ... 1262102110111112113114122 ... SonSon
Arama sonucu : 1052 madde; 889 - 896 arası.

Konu: TEZOL - Europap Tezol Kağıt Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by İbrahim07 Yazıyı Oku
    Mailler açıldı, gönderdim.
    2021 in 3 katı kar ediyorsun tmm güzel, buna rağmen hiç nakit temettü yok. Bunda iyi niye görmüyorum maalesef.
    Yeni fabrika üç vardiya ml 40000 kapasiteli hocam

2. Genel kurul 12 Nisan olarak gözüküyor info yatırımın paylaştığı görselde. Umarım genel kurulda geçen yılki gibi bir nakit temettü kararı çıkar. Ayrıca 2. Çeyrekte devreye alinmasi beklenen Mersin fabrika yatırımında inşallah tekrardan bir erteleme olmaz.

Alıntı Originally Posted by Konuralp Yazıyı Oku
    Genel kurul 12 Nisan olarak gözüküyor info yatırımın paylaştığı görselde. Umarım genel kurulda geçen yılki gibi bir nakit temettü kararı çıkar. Ayrıca 2. Çeyrekte devreye alinmasi beklenen Mersin fabrika yatırımında inşallah tekrardan bir erteleme olmaz.
    Olabilir, Şükrü Erhan Bey geçen seneki gibi sürpriz bir nakit temettü önerisi yapabilir. Bakalım göreceğiz.

4. Konu çok boş kalmış. Yatırımcı ilişkilerine attigim maile karşılık aldığım cevapta şirketin herhangi bir olumsuz durum içerisinde olmadığı, işlerin planlandığı gibi gittiği söylendi. Geri alımla ilgiliyse yuvarlak bir cevap verildi. Eğer boyle bir program başlatılırsa KAP üzerinden aciklama yapılacaktır dendi.

5. Hocam kusura bakmayında

Şirketde olumsuz bir durumda olsa gerçekten onlara her telefon/mail ile ulaşana bunu söylerler mi sanıyorsunuz Tezol özelinde demiyorum kim söyler yahu şirketde işler çok kötü xx bey iyi oldu aradıgınız şunu şunu nasıl yapalım mı diyecek adamlar,anlamsız yani şirkete mail atmak aramak vs,br cümle hazırlamışlardır her maile telefona onu cevaplayı gönderiyorlardır.

Alıntı Originally Posted by Moothy Yazıyı Oku
    Hocam kusura bakmayında

Şirketde olumsuz bir durumda olsa gerçekten onlara her telefon/mail ile ulaşana bunu söylerler mi sanıyorsunuz Tezol özelinde demiyorum kim söyler yahu şirketde işler çok kötü xx bey iyi oldu aradıgınız şunu şunu nasıl yapalım mı diyecek adamlar,anlamsız yani şirkete mail atmak aramak vs,br cümle hazırlamışlardır her maile telefona onu cevaplayı gönderiyorlardır.
    Siz olaya böyle bakıyor iseniz, kusura bakmayın ama, ortaklığın ne anlama geldiğini fazla kavrayamamış sınız demektir.

7.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Siz olaya böyle bakıyor iseniz, kusura bakmayın ama, ortaklığın ne anlama geldiğini fazla kavrayamamış sınız demektir.
    sen gerçekten hisse aldıgın için şirketin ortagı oldugunu düşünenlerdensin demek ki çok üzerler sizi dikkat edin.Misal bir gün hissesini aldıgınız firmanın ofisine gidin,bakın bakalım girebiliyormusunuz içeri,almazlarsa söylersiniz orda benim hissem var ben bu şirketin ortağıyım diye

herşeyi geç şu basit mantıgı bile kuramıyormusunuz yahu,belki bilgi isteyen soran rakip firmanın adamları ? rakip firmaya şirketin güncel durumunu mu söyleyecek adamlar mail ile telefon ile dediğim gibi çok üzerler sizi dikkat edin.

8. Aldığım cevap buydu;

"Borsada gerçekleşen fiyat hareketlerinden bağımsız olarak yılsonu bağımsız denetim raporumuzdan da göreceğiniz üzere, şirketimiz büyüme trendini sürdürmekte, faaliyet ve yatırımlarına planlandığı şekilde devam etmektedir."

Yani eldeki somut verilerden yola çıkarak bir çıkarımda bulunulmuş, faaliyet ve yatırımların da planlandığı şekilde devam ettiği bildirilmiş.

Ben bunu işkembeden sallama bir cevap olarak okumadım. Ama tabi ki herkesin kendi fikri ve yorumu vardır ona bir şey diyemem.

Sayfa 112/132 İlkİlk ... 1262102110111112113114122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •