Originally Posted by çıtak haaaa önce bu hee 7 seanslık ortalama 58100.. günlük hacim sıfır biz buna fed etkisi deyoruz amma batar, amma çıkar... 58935 şortu geç yazmışız, ilk gidişte yazmalıymışız 58.935 den şortladıysan... Bence de alınabilir bir risk. Ekran başında fazla uzaklaşmamak veya stop loss emri vermek koşulu ile tabii...
Originally Posted by ASAP_ 58.935 den şortladıysan... Bence de alınabilir bir risk. Ekran başında fazla uzaklaşmamak veya stop loss emri vermek koşulu ile tabii... başında değildim fortlamadım şimdi pusudayım... 591xx lerde bir hesap yaptım ama, onuda kaçırdık sanırım beklemedeyiz
neden böyle bir hareket yaptı bilmiyorum, ama 260 günlük 59978 dur bakalım altına gelecek mi ?
Originally Posted by çıtak bugün ve yarınki bar, şu öncekiler gibin olmalı dün bunu yazmıştık... bugün unuttuk
Originally Posted by çıtak başında değildim fortlamadım şimdi pusudayım... 591xx lerde bir hesap yaptım ama, onuda kaçırdık sanırım beklemedeyiz İyi ki şortlamamışsın... Temizinden en az 60.584' e kafa atacak gibi... ABD piyasaları da coştu.
e yani ... 62.5 civarı ihtimali yükseldi (60.2-3 üstü) onu geçebilirse 65-65.5 epey çetin
Hakkında hayırlısı olsun... Benim ekran beyle:
Originally Posted by KPL e yani ... 62.5 civarı ihtimali yükseldi (60.2-3 üstü) onu geçebilirse 65-65.5 epey çetin o kadarını bilmemde 18:00 180 lik barının ortalaması 60900 ve hacimli lönkörler daha para istiyor bence
Forum Rules
Yer İmleri