Sayfa 112/675 ÝlkÝlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 5539 madde; 889 - 896 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by MKELES Yazýyý Oku
    Hemen git iskender ye yarýn onun yerine tavuk döner 1 hafta sonra ayný paraya simit yiyebilirsin. Ben son 5 senedir iskender yemedim. Ýskender yiyemedimmmm.mazut alamadým a cevap niteliðinde.
    Adamlar bir yalancý tereyaðý yapmýþlar ayný tereyað tadýnda bir et var kýyma döner soya kýymasý sýnýf atlamýþ anlayana aþkolsun, gerçek iskenderi bu HD Bay, falan yemek de mümkün mü zannýmca deðil.

Nerede peki Ýskender Ýskenderoðlu nda fiyat ne 1000 ila 2000 arasýnda ama gücü yeten bunlarda sahteye dönmeden bir tadým yapsýn, "distopik gelecekte " Sadece daha eþit olanlar yiyecek.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakýn inanma .

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,341
    Falash tv iktidara geçtikten sonra tarafý deðiþtiði için cila atmaya baþladý,bir profesör denen zat var adý sefer þener

Dediðine ekþi cevaplarýndan biri-buna profesör lisansý verenin de buna akademisyen diyeninde kulaklarýný çýnlatýyorum. neyse 2023 den sonra bunlarýn profesörlüðü düþürülüp yargýlanmalarýný bekliyorum.

Sene 2025,ekþi paylaþýmýný kesmiþ

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasý.!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    Falash tv iktidara geçtikten sonra tarafý deðiþtiði için cila atmaya baþladý,bir profesör denen zat var adý sefer þener

Dediðine ekþi cevaplarýndan biri-buna profesör lisansý verenin de buna akademisyen diyeninde kulaklarýný çýnlatýyorum. neyse 2023 den sonra bunlarýn profesörlüðü düþürülüp yargýlanmalarýný bekliyorum.

Sene 2025,ekþi paylaþýmýný kesmiþ
    Bir þey olmaz bunlara. 300 üniversite açmýþin birine yuvarlanýr.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasý.!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

6. Bence seçim olmayacak ya da olursa favori adaylar bir þekilde aday olmayacak. Gidiþat onu gösteriyor. Rusya daki seçimler gibi. Ýlerde suikastler olursa þaþýrmam.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,341
     Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Bence seçim olmayacak ya da olursa favori adaylar bir þekilde aday olmayacak. Gidiþat onu gösteriyor. Rusya daki seçimler gibi. Ýlerde suikastler olursa þaþýrmam.
    Bu ülkede devamlý tetikçileri vardýr,bir okadarda hainleride.

8.  Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Adamlar bir yalancý tereyaðý yapmýþlar ayný tereyað tadýnda bir et var kýyma döner soya kýymasý sýnýf atlamýþ anlayana aþkolsun, gerçek iskenderi bu HD Bay, falan yemek de mümkün mü zannýmca deðil.

Nerede peki Ýskender Ýskenderoðlu nda fiyat ne 1000 ila 2000 arasýnda ama gücü yeten bunlarda sahteye dönmeden bir tadým yapsýn, "distopik gelecekte " Sadece daha eþit olanlar yiyecek.
    Ýlkokuldan üniversiteye kadar yaz tatilinde yüksek okulu okurken de ful çalýþtým iki yýllýk yüksekokul 5 yýlda bitti. 17-18 farklý faaliyet alanýnda çalýþtým iþini temiz düzgün yapan fareleri saymazsak bir fýrýn vardý bir etli ekmek lokantasý vardý. Reçel fabrikasýnda çalýþtým reçel almam hayatta. Bütün ürünler çürük çarýktan yapýlýyor. Meyve suyu fabrikasýna giden meyveleri hayvan bile seçer yemez. Et yemekleri dahil kolay kolay dýþarda yemem bildiðim yerlerde yerim yersem. Benim hayatýmdan iki kitap çýkar. O kadar þey gördüm

Sayfa 112/675 ÝlkÝlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •