Sayfa 112/1002 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    sindo burası daha çokomelli... ramazan bingölde çayı püskürttüm...

Cumhurbaşkanlığı Tarım ve Gıda Politikaları Kuruluna atamalar yapıldı.

Yapılan 12 kişilik atamada çiftçi yok.

Atanan kurul üyeleri ve uzmanlık alanları:

1- PROF. DR. AYKUT GÜL: Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi,Tarım İşletmeciliği

2- PROF. DR. CENK AYDIN: Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi

3- PROF. DR. EDA BECER: Doğu Akdeniz Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi

4- ERDAL BAHÇIVAN: İstanbul Sanayi Odası Başkanı

5- HÜSEYİN AYDIN: Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürü

6- DR. MEHMET MEHDİ EKER: Eski Tarım Bakanı

7- MUHAMMET UĞUR KALELİ: Eski AK Parti Konya Milletvekili, Sanayici, Eski Konya Ticaret Borsası Başkanı

8- PROF. DR. MUHİTTİN ÖZDER: Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü, Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi

9- RAMAZAN BİNGÖL: Türk Mutfak Sanatları Uzmanı

10- SEYİT GÜNGÖR ŞARMAN: Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Genel Müdürü

11- ZEYD ALTUN: Türkiye Perakendeciler Federasyonu (PERDER)Başkan Yardımcısı,

12- PROF. DR. ZÜMRÜT BEGÜM ÖGEL: Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Gıda Mühendisliği , Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesiydi.
    Bunların hiç birine gerek yok tek isim SENCER SOLAKOĞLU yandaş para kazansında nasıl kazanırsa kazansın.
    sonra millet neden protesto ediyor , gençler neden protesto ediyor diyorlar .

12 tane üye mi var yap 6 sını sahadan olan kişilerden yapar mı yapmaz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Prof. Dr. Servet BayındırServet bayıdır ilahiyat ...özellikle faizsiz bankacılık ve faiz üzerine kendi alanında abdülazia Bayındır ile birlikte bir numara.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Prof. Dr. Servet BayındırServet bayıdır ilahiyat ...özellikle faizsiz bankacılık ve faiz üzerine kendi alanında abdülazia Bayındır ile birlikte bir numara.....
    sindo bu yazdığım iki kişiyi youtube üzerinden dinle bakalım söylemlerini beğenecek misin.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. Otoparkın ğirişine jeepini bıraıtkwn, yaçlı amca bir dünya söylendi, bende arabadan çıkıp şöyle baktım, amca yalnız değil baabında, amca ğitti bende oturmaya devam arabada, sen arabayı bırak ğit, veled aradı baba gel diye, bende zorla kaldırımdan başka yerden çıktım, indim siliceklerin öndeki ve arkadakini eğdim, aracın ön camınada çıkmacı yiğenim kartını, bıraktım.
    Eleman aramamış, bekliyük aramasını, gelirse sanayide kahve ısmarlıcam aslan paşama

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Günümüzün dünyasında ben faiz hikayesine inanmayan taraftayım güncel faiz hikayesi gerekli.
    yoksa bu ülkede aldığın maaştan tut herşeyin içine faiz girmiş durumda.
    siyasetçi yanlış yöneticek benim birikimim onu yanlış yönetimi üzerinden eriyecek bir nevi rızkımı çalacak ben paramı korumak için şuanda faiz denilen enstrümanlarda kullanınca günah diyecek pazıllarda hep eksik var sen onu bir sor bu ilahiyatçılara haram derse o zaman devlet maaşları neden 2 gün repo yapıp veriyor diye sor muhafazakar bir iktidar bunu nasıl yapar hocam de ne diyecek kitaba göremi siyasete göremi cvp verecek
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bunların hiç birine gerek yok tek isim SENCER SOLAKOĞLU yandaş para kazansında nasıl kazanırsa kazansın.
    sonra millet neden protesto ediyor , gençler neden protesto ediyor diyorlar .

12 tane üye mi var yap 6 sını sahadan olan kişilerden yapar mı yapmaz
    iş bilen adamı koyar mı sence oraya?

iş bilen adam olsaydı tarım 20 yılda bu halemi gelirdi?

koyacak oraya maaşını alıp sesini çıkarmayacak...

mercimeği nohutu kanadaya biz öğrettik...

şimdi kanadadan biz alıyoruz...

avareller geçen hafta milli yerli marketten boykota inat alışveriş yapıyorlardı...

aldıkları nohut kanadadan mercimek meksikadan pirinç çinden...

bunlar yerli milli markete gidip boykota inat alısveriş yapıyorlar...

ne anlatacaksınki...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

şansa bak geceden tavana yazdıklarım gelmemiş..short için.

sonra çakım çakım çakmışlar.

gelseydi voliyi vurduyduk..

8. Vaybe, kimler kimlerle demlenir oldu yaw,

Sayfa 112/1002 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •