Ustalar? Deniz hocam??
Asuzu hakkında ne düşünürsünüz..Vestl i ,Yatas ı ve dmsas ı (şimdilik ) kaçırdım..Bunlar ana takip ettiğim hisseler ve hepsi olumlu ilerledi.. asuzu tekniği fena gelmedi büyük resimde bana nelere dikkat edilmeli?
Asuzu ve vestl ipek le kozaa gibi hep beraber hareket eder yerli oto açıklamasından buyana..nadiren vestl öne geçer ama hemen asuzu toparlar..İlk defa vestl bukadar arayı öne geçip açtı..gerçi özel durumu var ama..ne dersiniz?
Deniz hocam kozaa tam da kritik yerde dolanıyor 2. dip pullback midir nediryaptımı şimdi bu üçgen içine atıp git gellerere başlarmı üçgen yukarı kırılana kadar (3-4 ay kadar görüyorum ben geçmişe ve grafiğe bakınca)
![]()
bana göre şu anda yüzde 13 olan temettü veriminin yüzde 8 lere gelmesi lazım. o zaman fiyat 14 gibi bişey çıkıyor. ereğli. ytd.
Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer
Peruklunu Vesteli 9 lira oldu. cuma günü 7 liraydı. kozaa bakta ibret al.
Ben çok ciddi sekilde denizhocadan şüpheleniyorum.. tekniginin tek tutmadigi kağıt kozaa..yersek tabii... Israrla da satmıyom banane diyo...ikide bide 5.50 ... 4.30 filan yazıyo...anladığım kadari ile de gayet yeterli naktide var spekule etmek için..hürol hocam yoksa sende mi ?. Yok şubat şöyle olmadı mart son 3 senede böyle yeşil yazmalar filan...hocalar gözüm üzerinizde bilesiniz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]insan bize de çaktırır acık dimi imanimiz gevredi şurada [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yer İmleri