Sayfa 1122/1527 İlkİlk ... 12262210221072111211201121112211231124113211721222 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 8,969 - 8,976 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    hatta aklımda geçen komik ama neden olamasın dediğim bir mekanizma oluşturmak..deniz hocam da dahil olmak üzere deniz hocanın gösterdiği trend tespiti yapılamış olan ve dip oluşumunu yeni bitiren bir kağıdı tespit edip aynı anda dalıp aynı anda çıkmak...mesela deniz hocam sasa yı gösterdi...aynı anda almak ve kanal sonunda ortak olarak çıkmak yani güç oluşturmak...fazla çalışan kafada amper kaldırmazsa devre yakıyor işte....
    pandalar gibimi

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    TKNSA
    3,07 ÜZERİ ALÇALAN DİRENÇ KIRILDIĞINDA GÜZELLEŞİR
    %4 pirimli kapatmış ilk seansı

3.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Kademeler sıralı sistem otogaz gibi maaşallah alış satış dolu ne yapacak bakalım
    en sonunda kademeler kendini tatmin edecek pozisyona gelince tek kalemde alacak ve bir kenara yazacak diyecek ki 5,82 den atıyorum 5,000,000 lot 7,05 de satılmak üzere alındı......( maliyet hesabı.....)..syglar...
    dostum uzman bey sabır ....ben sizin okuyor ...ve üzülüyorum ama operasyona bence başladılar...sabır...

4.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    pandalar gibimi
    evde hanıma dedim üstad bahar geliyor...kışlıkları kaldırırken silkeleme 1 aydır beni zaten silkeliliyorlar....ama en sonunda ben onun aklını alacam çıkacam..lan olum ali bak 7,32 satarken bana diyecek ki (spek) bak 15 lira yapacam...satma...bende de diyecem ki 7.82 üzeri haftalık kapanış yap...ben 50 krş pahalı alacam bak...şeytanla pazarlık..mazhar fuat özkan..yaprak özdemir oğlu filmi bilen bilir zaten...

6. abi anlamadığım burada niye hiç ereğlinin adı geçmiyor. yüzde 13 e yakın temeyyü verecek. bu hisse buralarda durur mu. deniz hocam mesela sen niye ereğli yi düşünmüyorsun yatırım olarak.
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

Alıntı Originally Posted by ÇORBACI Yazıyı Oku
    abi anlamadığım burada niye hiç ereğlinin adı geçmiyor. yüzde 13 e yakın temeyyü verecek. bu hisse buralarda durur mu. deniz hocam mesela sen niye ereğli yi düşünmüyorsun yatırım olarak.
    Teknikçiler de hastalıktır bu olay , ya 7,10 // 7,50 arası alınacaktı, ya da hiç......arada bazen günlük gir/çık yaparlar, sadece o kadar...Örneğin Garan la da topiklerde kimse uğraşmaz, THYAO ile de uğraşan çok azdır.....Bist'in en yüksek hacimli hisseleri olmalarına rağmen....

8.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Teknikçiler de hastalıktır bu olay , ya 7,10 // 7,50 arası alınacaktı, ya da hiç......arada bazen günlük gir/çık yaparlar, sadece o kadar...Örneğin Garan la da topiklerde kimse uğraşmaz, THYAO ile de uğraşan çok azdır.....Bist'in en yüksek hacimli hisseleri olmalarına rağmen....
    hmm anladım bu da borsamının kısa özeti gibi bişey. adamlar tahtayı bi günde yüzde 8 kaldırıyor. kimse bulaşamasın diye zaten. sağol üstad cevap için.
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

Sayfa 1122/1527 İlkİlk ... 12262210221072111211201121112211231124113211721222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •