en sonunda kademeler kendini tatmin edecek pozisyona gelince tek kalemde alacak ve bir kenara yazacak diyecek ki 5,82 den atıyorum 5,000,000 lot 7,05 de satılmak üzere alındı......( maliyet hesabı.....)..syglar...
dostum uzman bey sabır ....ben sizin okuyor ...ve üzülüyorum ama operasyona bence başladılar...sabır...
evde hanıma dedim üstad bahar geliyor...kışlıkları kaldırırken silkeleme 1 aydır beni zaten silkeliliyorlar....ama en sonunda ben onun aklını alacam çıkacam..lan olum ali bak 7,32 satarken bana diyecek ki (spek) bak 15 lira yapacam...satma...bende de diyecem ki 7.82 üzeri haftalık kapanış yap...ben 50 krş pahalı alacam bak...şeytanla pazarlık..mazhar fuat özkan..yaprak özdemir oğlu filmi bilen bilir zaten...
abi anlamadığım burada niye hiç ereğlinin adı geçmiyor. yüzde 13 e yakın temeyyü verecek. bu hisse buralarda durur mu. deniz hocam mesela sen niye ereğli yi düşünmüyorsun yatırım olarak.
Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer
Teknikçiler de hastalıktır bu olay , ya 7,10 // 7,50 arası alınacaktı, ya da hiç......arada bazen günlük gir/çık yaparlar, sadece o kadar...Örneğin Garan la da topiklerde kimse uğraşmaz, THYAO ile de uğraşan çok azdır.....Bist'in en yüksek hacimli hisseleri olmalarına rağmen....
Yer İmleri