Sayfa 113/1002 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. bıraksın bu ıslerı mıllet ac.halk ekmek sırası hep kalabalık normal ekmek 2 tl 4 tl altında meyve yok ulkenın kayıp paraları nerde dıye sorarlar.ey chp ey kılıcdaroglu der tabı arada menuyu degıstırmek lazım 2008 den berı sureklı mujdeler verıyor goren varmı ıcraat yol kopru hastane okul dıye ovunsun yap ıslet falan vergıler heryıl artsın ama borc buyusun neysem allah akıl fıkır versın.

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    önceden söylemiştim ama bi daha söyleyim belki biri çıkar madalye takar boşboğazlık böyle bişey işte.. YKBNK 95 destek diye bi mesajım vardı onu şimdi 94 e çekiyorum dahada kurtarmaz kırılırsa işiniz almanyada iyi olur
    ykbnk spotta girmiş bulunmaktayım hocam..benim tarama da çıktı aslında bulunduğğu kanal yada trend her ne dersek dip oluşumunu tamamladı gibi bir sinyal bendeki.!!!
    izliyorum stopu yakın mal yüklü neden spot..en azından stopa uymazsan çokta koymuyor adama.!!

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ykbnk spotta girmiş bulunmaktayım hocam..benim tarama da çıktı aslında bulunduğğu kanal yada trend her ne dersek dip oluşumunu tamamladı gibi bir sinyal bendeki.!!!
    izliyorum stopu yakın mal yüklü neden spot..en azından stopa uymazsan çokta koymuyor adama.!!
    bol şanslar...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. yüksel garan yüksell

shortları hazırladım...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    10.15 üstünde güçlenirse yine yoncadayım fiyatın önemi yok yeterki gidicem desin.
    Kolay gelsin.
    bende de durum bu vakıf almasam bunu da alırdım.!! ama viop deneyebilirim mart vade.!!!
    spot için 10,11 üstünde al demiş sistem 9,94 stopla giebilirsin demiş.!!ASIL BOĞA 10,17 ÜSTÜNDE SAATLİK KAPANIŞLARI YAPMASI İLE BAŞLAR.!!
    1 saat beklekemte fayda var derim.!!

mc ginley POT..!!10,17 çıktı burda da bunun üstünde saatlik kalıcılık.!!

6. Yalnız bu müjde olayı eski müjdeler gibi olmayacak bunu da unutmayın...

Eski müjde öncesinde çok manipülasyon yapıldı, akabinde malum sert hareketler oldu...

Bu sefer müjde ayağına yukarı götürülmedi...

Normal korelasyonda piyasa devam ediyor...

Ha müjdeden hemen önce hemen sonra mutlaka bir çalkalayacaktır pala...

Ama siz siz olan ana poz yönünüz hangi yöneyse ordan şaşmayın...

Ben mesela yönün kesinlikle yukarı olduğunu düşünüyorum, ve hiçbir güç bunu değiştiremez...

Siz bakmayın benim endeks şort yaptığıma...

Onları hem scalp amaçlı hem de elimdeki yüklü long pozisyonları sigortalatmak için taşıyorum...

En ufak terslikte stoplarım...

7.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    bıraksın bu ıslerı mıllet ac.halk ekmek sırası hep kalabalık normal ekmek 2 tl 4 tl altında meyve yok ulkenın kayıp paraları nerde dıye sorarlar.ey chp ey kılıcdaroglu der tabı arada menuyu degıstırmek lazım 2008 den berı sureklı mujdeler verıyor goren varmı ıcraat yol kopru hastane okul dıye ovunsun yap ıslet falan vergıler heryıl artsın ama borc buyusun neysem allah akıl fıkır versın.
    uzunca şeyler yazdım sonra vazgeçtim sildim, azılı boğalar bir şey yazar tartışma konusu olmasın dedim, Allah var Cumhurbaşkanını çoğu konuda desteklerim ama yanlışına da yanlış demesini de bilirim. şuanda ekonomide yaşananlar halka anlatılmalıdır, borsayı olmaması gereken yere getirterek haberlerde borsa rekor kırıyor haberleri ile yalanlarla ekonomi çok iyi demeyle bu iş gitmez.

gerçekleri anlatırsın ve öz eleştirini yaparsın ve nasıl düzeleceğini halka açıkça anlatırsın sonrası halka bırakılır. bir şeyi ne kadar çok sıkarsan patlaması da o denli büyük olur.. borsanın durumu da şuan o şekildedir. şimdi kalkıp birileri bankalar çok ucuz falan demeye kalkmasın, önce saçılan o paraların ne kadarı batık durumda gerçekleri bir görelim. öyle kredi ödemelerini öteleyerek de bunlar saklanamaz, zamanı gelince nasılsa ortaya çıkacak her şey

8. iki sistemde saatlikte de al verdi önemli olan vektörel trendi bozup silkeleme yapı gidebilir..!! o yüzden bist 30 da rakamsal yani fiyatta sistem der ki:
    1649 üstünde devam 1640 stop ve buraya kadar salınım 1649 üstünde her yeni tepede normal karşılanır.!!
    1640 da stop olmayan soluğu 1610 da alır.!!!
    o yüzden benim sistem ne zaman AL dese ikili sistem aonayında kesin bir salınım oluyor..
    HERKESE KOLAY GELSİN.!!

Sayfa 113/1002 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •