Sayfa 112/1002 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1648 lönk pek iştahlı basıyor boğalara destek olalım.
    hocam çok güzel hareket ediyorsun.....Anlık güzel kararlar veriyorsun çoğu zaman seninle hareket ediyorum....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Habere pek bel bağlamamak lazım.
    Reis bizim hayrımıza bir müjde açıklamaz.
    Ne zaman bizim hayrımıza bir icraat yaptı ki zaten.
    hamdolsun benım yuzde ellım yanı mıllet ıster ben yaparım.ey benım balık hafızalı mılletım tokatlanma konusunda sureklı staj yaptırıyorum ama nafıle kek hep kek.daha ne yapsın.

3. Yıllardır türkiye uzay bilmem ne tusaş mı tei mi nedir ..halka açılacağı söylenir durur..
    Yıllardır da bu halka arz bekler eski borsacılar..
    Bu uzay muhabbeti sonrası halka açılma ihtimali iyiden iyiye kuvvetlendi diye düşünüyorum..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Tuprs ve petkm e de mal geldi tahtaya zaten..
    asels dünden beri çaktırmadan mal çekiyor gibiler..
    Haklı olabilirsin..

Ama çoğul kullandı ve halkımıza dedi..Yani halkımızın anlayacağı şeylerde olacak sanki..
    Kredi borçlarının ötelenmesi falan olabilir..
    kredi borç ötemeleri bankalara satış getirmez mi....

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    hocam çok güzel hareket ediyorsun.....Anlık güzel kararlar veriyorsun çoğu zaman seninle hareket ediyorum....
    Bu sefer turnayı gözünden vurma ihtimali yüksek
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sayıma göre FDow düzeltme öncesi son zirvelerini yapıyor. Bir küçük zirvesi kalmış olabilir. 31400 e ulaşamayabilir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    dow daki olası düşüş altın ve gümüş üzerinde nasıl bir etki yapar sizce?

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1658 den lonk vurduysan başka 1648 den vurduysan başka. 1658 den 1648 e kadar cort geldiysen ( benim gibi ) başka. Başka başka yani. Anlık poz yazdık ötesi berisi sistemi yok kapanırken de yazarız he kimse de bana bakıp işlem yapmasın çok kaybettim çok da kaybediyorum daha çok da kazandım nasip bu poz ne olur bilemem.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ilk önce yanlış anlamayı bir bırakmalısın..bu yazdıklarınıza göre sistemin de 1 dk işlem de yapsan işlem periyodunu 1 dk atıyorum 4 ya da 1h gibi bir yansıma ile yapmalısınız..bence bir hata var.!! daha önce dediğim gibi çok kod çok hata..!!
    benim derdim sistemini ymuşatatman..!!
    yanlış anlama hiç bir şey bilmeyen adam 1 dk 610 ema açsa en azından dügün işleme girer çıkar salınımlardan kendini korur benim derdim seni eleştirmek değil sisteminde bir eksiklik var büyük ihtimalle ..yanılmaması lazım.!!çok fazla zarar ediyorsan başka sıkıntı var.!!!
    bakınız O ÇOK BEĞENMEDİĞİN TEKLİ SİSTEME ÖRNEK 610 SMA 89SMA FİYAT /89 SMA 610 U YUKARI KESERSE AL.!!!

8. 10.15 üstünde güçlenirse yine yoncadayım fiyatın önemi yok yeterki gidicem desin.
    Kolay gelsin.

Sayfa 112/1002 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •