Sayfa 113/132 İlkİlk ... 1363103111112113114115123 ... SonSon
Arama sonucu : 1052 madde; 897 - 904 arası.

Konu: TEZOL - Europap Tezol Kağıt Sanayi A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Moothy Yazıyı Oku
    sen gerçekten hisse aldıgın için şirketin ortagı oldugunu düşünenlerdensin demek ki çok üzerler sizi dikkat edin.Misal bir gün hissesini aldıgınız firmanın ofisine gidin,bakın bakalım girebiliyormusunuz içeri,almazlarsa söylersiniz orda benim hissem var ben bu şirketin ortağıyım diye

herşeyi geç şu basit mantıgı bile kuramıyormusunuz yahu,belki bilgi isteyen soran rakip firmanın adamları ? rakip firmaya şirketin güncel durumunu mu söyleyecek adamlar mail ile telefon ile dediğim gibi çok üzerler sizi dikkat edin.
    Bi kere üslubunuz hiç hoş değil, belki sizin yaşınız kadar benim borsa tecrübem vardır. Tezol da dahil İş bankasına kadar 6 şirketin Genel Kuruluna 8-9 sefer gidip, oy kullanıp, önergeler verip, fikirlerimi beyan etmişliğim vardır. Her bir Şirket'de de gayet iyi karşılandık ve fikirlerimizi özgürce savunduk, gayet de seviyeli bir ortam vardı. Onun için size yukarıdaki cevabı vermiştim, ama siz kendinizi ortak olarak görmüyor iseniz o başka..

Alıntı Originally Posted by Konuralp Yazıyı Oku
    Aldığım cevap buydu;

"Borsada gerçekleşen fiyat hareketlerinden bağımsız olarak yılsonu bağımsız denetim raporumuzdan da göreceğiniz üzere, şirketimiz büyüme trendini sürdürmekte, faaliyet ve yatırımlarına planlandığı şekilde devam etmektedir."

Yani eldeki somut verilerden yola çıkarak bir çıkarımda bulunulmuş, faaliyet ve yatırımların da planlandığı şekilde devam ettiği bildirilmiş.

Ben bunu işkembeden sallama bir cevap olarak okumadım. Ama tabi ki herkesin kendi fikri ve yorumu vardır ona bir şey diyemem.
    Siz gayet bilinçli hareket etmişsiniz Sn. Konuralp tebrik ederim. Ortaklık budur zaten, devam edin

3.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Bi kere üslubunuz hiç hoş değil, belki sizin yaşınız kadar benim borsa tecrübem vardır. Tezol da dahil İş bankasına kadar 6 şirketin Genel Kuruluna 8-9 sefer gidip, oy kullanıp, önergeler verip, fikirlerimi beyan etmişliğim vardır. Her bir Şirket'de de gayet iyi karşılandık ve fikirlerimizi özgürce savunduk, gayet de seviyeli bir ortam vardı. Onun için size yukarıdaki cevabı vermiştim, ama siz kendinizi ortak olarak görmüyor iseniz o başka..
    tabi tabi hocam mutlaka öyledir mutlaka Genel kurula gitmek marifet değil bugun gidin girin şirkete ordan foto atın bize olur mu , bakalım alıyorlar mı sizi içeri ayrıca konuyu nereye çekiyorsunuz,yaşımca borsa tecrübeniz var ama bir firmaya arayıp sizin hissedarınızım ne var ne yok asıl gidiyor işler dediğinizde dogru cevabı alacağınıza gerçekten inanıyorsanız boşa gitmiş bunca yıllık tecrübe dediğiniz şey.

4.  Alıntı Originally Posted by Konuralp Yazıyı Oku
    Aldığım cevap buydu;

"Borsada gerçekleşen fiyat hareketlerinden bağımsız olarak yılsonu bağımsız denetim raporumuzdan da göreceğiniz üzere, şirketimiz büyüme trendini sürdürmekte, faaliyet ve yatırımlarına planlandığı şekilde devam etmektedir."

Yani eldeki somut verilerden yola çıkarak bir çıkarımda bulunulmuş, faaliyet ve yatırımların da planlandığı şekilde devam ettiği bildirilmiş.

Ben bunu işkembeden sallama bir cevap olarak okumadım. Ama tabi ki herkesin kendi fikri ve yorumu vardır ona bir şey diyemem.
    cevap vermemişler ki zaten siz bu maili atmadan önce ne biliyorsanız cevabı aldıktan sonrada aynı şeyi biliyorsunuz.1 ay sonra aynı maili atın,aynı cevabı yapıştırıp atarlar size

Alıntı Originally Posted by Moothy Yazıyı Oku
    tabi tabi hocam mutlaka öyledir mutlaka Genel kurula gitmek marifet değil bugun gidin girin şirkete ordan foto atın bize olur mu , bakalım alıyorlar mı sizi içeri ayrıca konuyu nereye çekiyorsunuz,yaşımca borsa tecrübeniz var ama bir firmaya arayıp sizin hissedarınızım ne var ne yok asıl gidiyor işler dediğinizde dogru cevabı alacağınıza gerçekten inanıyorsanız boşa gitmiş bunca yıllık tecrübe dediğiniz şey.
    Tamam kardeşim sen bildiğin yolda devam et, sen yoluna ben yoluma..

6. Şirketler genelde küçük ortaklarına zaman zaman şirketlerini tanımaları için üretim yerlerine tanıtım gezileri düzenlerler.. Geçmişte Koç şirketlerinde çok gezmişliğim vardır.. Ancak içsel bilgileri SPK yasaları gereği sadece Yönetim kadrosunda olanlar bilir.. Eğer şirket hakkında ve gelecek projeksiyonlar hakkında bilgi almak isterseniz Genel Kurullara gidin..Tabiki hakim ortak herzamn şirket politikalarına yön verir. Anacak Genel kurullarda şirketle ilgili çekince ve şikayetlerinizi özgürce dile getirebilirsiniz..Şirketlerin binlerce ortağı var her önüne gelen şirketi arayıp içsel bilgi mahiyetinde olan bilgileri alamaz vermezler zaten bu suçtur. Her 3 ayda bir bilançoları alıp ayrıntılı dip notlarını okursanız şirketei arayıp ne var ne yok diye sormak gereğini duymazsınız.. Sayın bağbozumu verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler..

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Şirketler genelde küçük ortaklarına zaman zaman şirketlerini tanımaları için üretim yerlerine tanıtım gezileri düzenlerler.. Geçmişte Koç şirketlerinde çok gezmişliğim vardır.. Ancak içsel bilgileri SPK yasaları gereği sadece Yönetim kadrosunda olanlar bilir.. Eğer şirket hakkında ve gelecek projeksiyonlar hakkında bilgi almak isterseniz Genel Kurullara gidin..Tabiki hakim ortak herzamn şirket politikalarına yön verir. Anacak Genel kurullarda şirketle ilgili çekince ve şikayetlerinizi özgürce dile getirebilirsiniz..Şirketlerin binlerce ortağı var her önüne gelen şirketi arayıp içsel bilgi mahiyetinde olan bilgileri alamaz vermezler zaten bu suçtur. Her 3 ayda bir bilançoları alıp ayrıntılı dip notlarını okursanız şirketei arayıp ne var ne yok diye sormak gereğini duymazsınız.. Sayın bağbozumu verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler..
    Rica ederim Sn. balina, bende size teşekkür ederim. Yazdıklarınızın altına imzamı atarım, tecrübe farklı birşey

8. Genel kurula katılacak var mı?
    %70 temettü sözlerini hatırlatabilecek bir ortak?

Sayfa 113/132 İlkİlk ... 1363103111112113114115123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •