Sayfa 113/503 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 4021 madde; 897 - 904 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

1. Akmerkez de azınlıklar aksa da ise cogunluktalar iki güzel şirket durumları farklı. Ben anlayamadım.

Alıntı Originally Posted by denizlilicive Yazıyı Oku
    Akmerkez de azınlıklar aksa da ise cogunluktalar iki güzel şirket durumları farklı. Ben anlayamadım.
    öyle diyorsan öyledir. benim için tartışma kapanmıştır.

3. Çok güzel bir soru ama ne yazık ki tartışma kapanmış. Yorum yapamayacağım... :kahkah:

Sn siesta iyi hoş da bu adamlar Akmerkez in sahibi yıllardır temettü verir. Aksa akrilik zaten blue chip hisseler arasında gösterilir. Yani aynı kişiler değil mi bunları yönetenler. Oralarda bi yamuklari yok da akenerji özelinde neden bişey olsun.
    Dil aslandır, yatar eşikte...

denizlilicive gerçekten de çok güzel soru sordu. ciddi söylüyorum.

bizim kamilin kapasitesi yetmez bu işlere ama, yine bir çaba göstersin yanıtlasın istiyorsa!

neticede forum babamızın malı değil

5. Sn. Siesta, arkadaş soruyu size sordu. Siz cevaplayın diyeceğim çünkü Ak Grubu ve Akenerji konusunda buradaki çoğu kişiden daha bilgilisiniz... :ok:

Naçizane fikrimi soracak olan olursa, ben sadece grafiğe ve ortama bakarak aldım, sattım, tekrar aldım. Mantığım diyor ki Ak Grubu bunca başarılı şirkete sahip. Dolayısıyla yönetimi güçlü, işini bilen bir grup. Şimdi geriye bakıp konuşmak kolay tabii ki ama anlaşılan Akenerji'de beklemedikleri gelişmelerin kurbanı olmuşlar diyelim...

Şimdi de, Sn. Anyoranza'nın dediği gibi, bir piyango vurdu ve bu işleri kurtarmak için güzel bir fırsat yarattı. Sıfıra gitmiş, iflasın eşiğindeki bir şirketin tekrar Milyar Dolar etme şansı var. Bence yönetim bu fırsatı en iyi şekilde kullanabilecek kadar güçlü, işini bilen insanlardan oluşuyor. 100-200 Milyon Lira cebe atmaktansa bu şirketi ayağa kaldırıp, hak ettiği yere getirebilirler...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    denizlilicive gerçekten de çok güzel soru sordu. ciddi söylüyorum.

bizim kamilin kapasitesi yetmez bu işlere ama, yine bir çaba göstersin yanıtlasın istiyorsa!

neticede forum babamızın malı değil
    Son düzenleme : Chetuo; 29-10-2022 saat: 17:32.

6. Sn. Anyoranza Hocamız Gwind örneğini verdi. Gwind 10 Milyar ediyor borsada. Gwind'in toplamda Akenerji'nin yenilenebilir enerji kısmı kadar kapasitesi var. Akenerji'de üstüne bir de 900MW doğalgaz santrali var. Akenerji'nin bu fiyatta kalması borsanın doğasına aykırı...

https://www.akmgyo.com/tr/kurumsal/ortaklik-yapisi/

akkök holding akmerkezin sadece %12'sine sahip.
    yani dinçkökler orayi iyi yönetiyor,demek ki çok iyi bir aile çok iyi bir yöneticiler, kafalari kıyak gezmiyorlar , akenerjiyi de iyi yönetirler.... argümanı geçerli değil.

akmerkezin büyük ortağı kim?

https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...teklif-1918570

Sn siesta iyi hoş da bu adamlar Akmerkez in sahibi yıllardır temettü verir. Aksa akrilik zaten blue chip hisseler arasında gösterilir. Yani aynı kişiler değil mi bunları yönetenler. Oralarda bi yamuklari yok da akenerji özelinde neden bişey olsun.
    yani yukardaki cümleyi düzeltirsek.
    bu adamlar akmerkez'in sahibi değil, %47 hisseye sahip fransız Kleppier... ondan önce de hollandalılardı. hollanda firmasını 2008 yılında Kleppier satın aldı

Sayfa 113/503 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •