Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 113/456 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 3813 madde; 897 - 904 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kuyu açmak bu ülkeye ihanettir. Hobby bahçelerinin hepsi kapatılmalı hepsi bahçeye kuyu vuruyor.
    Yeraltı sularını yok ediyorlar.

Bence havuzlu siteleri de yasaklamaları lazım. Pislik yuvası. Prostat kanseri, hemoroit, uyuz, mantar ne ararsan bütün pislikler yüzme havuzlarından bulaşıyor. Bir de zaten su kıtlığı var. Bir yasa çıkarıp sitelerdeki tüm yüzme havuzlarına verilen suyu 100 kat daha pahalı vermeleri lazım ayrı bir sayaç üzerinden.

Dötünü silmeyi bilmeyen adamlar ister zengin ister fakir olsun, yok yüzme havuzu yok sauna yok fin hamamı.

Böyle bir yasa çıksa ayakta alkışlarım. Bu kadar lüksü hak etmedik. Dövizle borçlanıp vatandaşa ucuz kredi olarak dağıttık, müteahhitlerde havuzlu siteler yaptılar, şimdi de aidatlar kol gibi girmeye başladı oturanlara.

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    neden insanlar kuyu acmiyor acaba pahali diyemi?

Belkide belediye sayacmi takiyor?
    Kotu yüksek olan yerde suya ulaşım zor. Güzel manzaralı kayalık üstüne kurulu yerde suyu kuyu yerine yağmur suyu toplayıp kullanmanız gerekiyor. Çimde suyun en büyük düşmanı, aslında bodrum nasıl bilmiyorum ama çim konusunda kısıtlamaya gidilmesi uygun olabilir.

geçen 25 yıllık bir tekstilciyle konuşmuştum...

adam pandemide bile bu kadar kötü değil demişti...

bizim nişantaşında tekstilci çok yurt dışına satan...

bugün onu teyit eder bir haber okudum...

mesele Türkiyenin çok pahalı kalmasıymış...

@omerekinci

Türk tekstili bitiyor. Tekstil ülkesi Türkiye'de üreticiler birer birer yurtdışına gidiyor. Büyük bir tekstil şirketinin patronuyla konuştuk, hesaplaması şöyle: Türkiye'de üretimde bir personelin maliyeti 800-900 $. Mısır'da aynı personel 150$. Arada uçurum var, şimdi bir de yerel seçim öncesi yine asgari ücret artışı olacak. Makas daha da açılacak. Giden üretim tezgahı kolay kolay geri gelmez.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    geçen 25 yıllık bir tekstilciyle konuşmuştum...

adam pandemide bile bu kadar kötü değil demişti...

bizim nişantaşında tekstilci çok yurt dışına satan...

bugün onu teyit eder bir haber okudum...

mesele Türkiyenin çok pahalı kalmasıymış...

@omerekinci

Türk tekstili bitiyor. Tekstil ülkesi Türkiye'de üreticiler birer birer yurtdışına gidiyor. Büyük bir tekstil şirketinin patronuyla konuştuk, hesaplaması şöyle: Türkiye'de üretimde bir personelin maliyeti 800-900 $. Mısır'da aynı personel 150$. Arada uçurum var, şimdi bir de yerel seçim öncesi yine asgari ücret artışı olacak. Makas daha da açılacak. Giden üretim tezgahı kolay kolay geri gelmez.
    Çok yazık, yanlış politikalar bunlar...

Halbuki hayat pahalılığında ve en düşük asgari ücrette dünya şampiyonluğunu kimseye bırakmamamız lazım. Asgari ücrette Bangladeş ne veriyorsa üç aşağısını, Mısır ne veriyorsa beş eksiğini vermemiz lazım.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

sayın vivatraderda elinizdeki tüm işi gücü bırakın koştur koştur yazlık almaya gidin diyor...

sebep airbnb yasaklanmış oteller 3 katına çıkacakmış...

biraz sıkar onu yapmaları...

yukarıdaki haberde okudgunuz gibi adamlar pırr başka ülkeye uçuyor...

Türkiyede 1,000 dolar tatil masrafıysa 3,000 dolara çıkınca gelir mi?

Türkiye zaten pahalıydı airbnb yasaklandı diye fiyatlar çıkarsa kimse gelmez...

Örnek yukarıdaki tekstil örneği...

takip ettiğim yazlıklarda patır patır fiyatlar aşağı geliyor...

sahibindende bildirimler geliyor...

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    takip ettiğim yazlıklarda patır patır fiyatlar aşağı geliyor...

sahibindende bildirimler geliyor...
    hocam, insan öyle pat diye fiyatlar patır, patır düşüyor der mi? konut lobisinin yüreğine mi indireceksiniz?
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Piyasada alıcı yok gibi görünüyor ama panter gibi pusuda bekleyip bütün gün sarı siteyi tarayan binlerce ölücü var.
    Boş dairelerime askıntı olan ölücü karşı komşudan sonra, şimdi de ölücü çapraz komşu türedi.
    Yolda karşılaştık, nasılsın iyi misin komşu falan derken el sıkıştık. Ulan adam elimi bırakmıyor. Koyun pazarlığı gibi eller kilitli kaldı.
    Daire konusunu açtı, evleri naptın nettin falan. Satılık olmayan yerler için fiyat soruyor. Eeyvah dedim eli bıraktığımız anda daire ölü fiyata uçup gidecek.

Perde taktıracaklar en sonunda.

Enseyi karartmayın sayın hkm.
    Şu medyadaki fahiş goygoyu bitse, gerçek alıcılar kesenin ağzını açacaktır.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 113/456 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •