Sayfa 1137/1223 İlkİlk ... 1376371037108711271135113611371138113911471187 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,089 - 9,096 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    @sercanhan

dolar 4 ten duşuk olduğu zamanlarda "geber dolar" demiyormuydun sen? yanlışmı hatırlıyoruz ?
    Evet bu savrulmanın bu kadar uzatacağını beklemiyodum
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Ilaveten bu binalara izin,ruhsat veren belediye, ÇEVRE şehircilik bakanlık yetkililerine . Şehir plâncı larina. Aracı, iş takipçilerine selam iletmeyi unutmuşsunuz [emoji2]
    İstanbul Ataköy-Zeytinburnu sahili

a.k. partisi döneminin en büyük talan merkezi.. ))

toki tarafından 44 milyon dolara özelleştirmesi yapılan

sümerbank arazisi üzerinde benim çocukluğumda Sümerbank Cami vardı..

bu gözü dönmüş tayfa

işi oldu bittiye getirip o camiyi de yıkarak, üstüne hilton oteli de diktiler mi ? ))

iyi ki bunu CeHaPe yapmadı.. ))

bu bol akçeli işlerin altına imza atan

ne kadar yandaş mühürcübaşı memur varsa

onlara da çok çok selam eder, gözlerinden öperim.. ))

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Evet bu savrulmanın bu kadar uzatacağını beklemiyodum
    savrulma ne demek ?? baya baya biliyormuş gibi 3 tl altına hedef veriyordun..

burada savrulma filan yok.. yanlış yönetilen bir ekonomi ve dağ gibi borç var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    @sercanhan

dolar 4 ten duşuk olduğu zamanlarda "geber dolar" demiyormuydun sen? hatta dolar da 3 tl altına hedef vermiyormuydun ? yanlış mı hatırlıyoruz ?
    Onu Bi 30 kuruş yukarı çektim.. İnanmayan ülkenin uçurumuna gidişine bakıp dolar biriktirmeye devam eder.. Ben diyorum ki doların yerine yeni bir rezerv para gelicek Türk lirası yada başka para birimleri değil tabi.. Kimse Türkiyenin 500 milyar borcu var diye kaygılanmasın o borcun yüzde 40 ı Bi gecede buhar olucak..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Onu Bi 30 kuruş yukarı çektim.. İnanmayan ülkenin uçurumuna gidişine bakıp dolar biriktirmeye devam eder.. Ben diyorum ki doların yerine yeni bir rezerv para gelicek Türk lirası yada başka para birimleri değil tabi.. Kimse Türkiyenin 500 milyar borcu var diye kaygılanmasın o borcun yüzde 40 ı Bi gecede buhar olucak..
    nerden duydun bunu.. ?? a haber mi?

hakikaten bu ülke nasıl bu cehalet batağından kurtulacak merak ediyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    savrulma ne demek ?? baya baya biliyormuş gibi 3 tl altına hedef veriyordun..

burada savrulma filan yok.. yanlış yönetilen bir ekonomi ve dağ gibi borç var..
    Bunları biz 2004 te Sami güçlü tarım bakanlığından alındığında konuşuyorduk.. BU develasyonu 2008 de yapabilselerdi hiç Bi şirket bu kadar borçlanmaz herkes yağında kavrulurdu..

7.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    İstanbul Ataköy-Zeytinburnu sahili

a.k. partisi döneminin en büyük talan merkezi.. ))

toki tarafından 44 milyon dolara özelleştirmesi yapılan

sümerbank arazisi üzerinde benim çocukluğumda Cami vardı..

bu gözü dönmüş tayfa

işi oldu bittiye getirip o camiyi de yıkarak, üstüne hilton oteli de diktiler mi ? ))

iyi ki bunu CeHaPe yapmadı.. ))

bu bol akçeli işlerin altına imza atan

ne kadar yandaş mühürcübaşı memur varsa

onlara da çok çok selam eder, gözlerinden öperim.. ))
    Inanın başta istanbul olmak üzere tüm şehirler aşırı derecede bozuldu. Bu işler belediyeler önderliğinde ve diğer yetkililer tarafından elbirliği şeklinde ve menfaat şebekesi şeklinde yapıldı. Bu işlere sebep olan başta belediye yetkililerine ve ÇEVRE şehircilik bakanlık görevlilerine bol bol selam ve sevgi gönderiyoruz. Inşallah o haketmedikleri maaş ve avanta lavanta ları....

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    nerden duydun bunu.. ?? a haber mi?

hakikaten bu ülke nasıl bu cehalet batağından kurtulacak merak ediyorum..
    Dünyanın borcu 200 trilyon doların üzerinde.. Böyle Bi para dünyada yok.. Makarna zihniyeti gibi konuşuyosun

Sayfa 1137/1223 İlkİlk ... 1376371037108711271135113611371138113911471187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •