İstanbul Ataköy-Zeytinburnu sahili
a.k. partisi döneminin en büyük talan merkezi..))
toki tarafından 44 milyon dolara özelleştirmesi yapılan
sümerbank arazisi üzerinde benim çocukluğumda Sümerbank Cami vardı..
bu gözü dönmüş tayfa
işi oldu bittiye getirip o camiyi de yıkarak, üstüne hilton oteli de diktiler mi ?))
iyi ki bunu CeHaPe yapmadı..))
bu bol akçeli işlerin altına imza atan
ne kadar yandaş mühürcübaşı memur varsa
onlara da çok çok selam eder, gözlerinden öperim..))
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Onu Bi 30 kuruş yukarı çektim.. İnanmayan ülkenin uçurumuna gidişine bakıp dolar biriktirmeye devam eder.. Ben diyorum ki doların yerine yeni bir rezerv para gelicek Türk lirası yada başka para birimleri değil tabi.. Kimse Türkiyenin 500 milyar borcu var diye kaygılanmasın o borcun yüzde 40 ı Bi gecede buhar olucak..
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
Inanın başta istanbul olmak üzere tüm şehirler aşırı derecede bozuldu. Bu işler belediyeler önderliğinde ve diğer yetkililer tarafından elbirliği şeklinde ve menfaat şebekesi şeklinde yapıldı. Bu işlere sebep olan başta belediye yetkililerine ve ÇEVRE şehircilik bakanlık görevlilerine bol bol selam ve sevgi gönderiyoruz. Inşallah o haketmedikleri maaş ve avanta lavanta ları....
Yer İmleri