Sayfa 114/1030 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Teb yeni giris marifetli 25

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku

Lovely

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Evet vergi avantaji var ancak burada bir kac kistas var.

1 malta pazarina hizmet vermeyeceksiniz
    2 malta da yasamayacaksiniz.

Sizin durumunuzda nasil olur tam emin degilim. Simdi bir finans uzmanina sordum sizin icin ve olma ihtimali var dedi. Ancak en iyi cevabi bir avukatlik ofisinden alabilirsiniz

Chetcuti Cauchi Advocates ile iletisime gecebilirsiniz ya da burada bu isler ile ilginen bir turk avukat var. Adi ezgi harmanci. Onun danismanlik burosu var. Ona da sorabilirsiniz.

En iyi yaniti onlar verecektir.

Bu tarzda bir ofisin aylik kirasi yerine gore degisir ama 500 euroya bulunur. (Biz buna 1000 diyelim) Hatta garaj kiralarsaniz daha uygun olur ama ofis olmasi daha iyi olur cunku sirket icin bir adres gostermeniz gerekli.

Baska bir sorunuz olursa ozelden de yazabilirsiniz.

Bilgi için çok teşekkürler. Üretilen elektronik kartlar zaten 1 ay gibi bir sürede üretilip stoklanabiliyor. Yani Malta'da 1 aydan fazla kalmama ve yaşamama gerek yok. Konuyu araştırıyorum , verdiğiniz bağlantılarla da temas kurmak faydalı olacaktır. Tekrar teşekkürler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Lovely

Bem ay sonu 30 dan 32 gun planliyorum

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Evet vergi avantaji var ancak burada bir kac kistas var.

1 malta pazarina hizmet vermeyeceksiniz
    2 malta da yasamayacaksiniz.

Sizin durumunuzda nasil olur tam emin degilim. Simdi bir finans uzmanina sordum sizin icin ve olma ihtimali var dedi. Ancak en iyi cevabi bir avukatlik ofisinden alabilirsiniz

Chetcuti Cauchi Advocates ile iletisime gecebilirsiniz ya da burada bu isler ile ilginen bir turk avukat var. Adi ezgi harmanci. Onun danismanlik burosu var. Ona da sorabilirsiniz.

En iyi yaniti onlar verecektir.

Bu tarzda bir ofisin aylik kirasi yerine gore degisir ama 500 euroya bulunur. (Biz buna 1000 diyelim) Hatta garaj kiralarsaniz daha uygun olur ama ofis olmasi daha iyi olur cunku sirket icin bir adres gostermeniz gerekli.

Baska bir sorunuz olursa ozelden de yazabilirsiniz.

Burada 2. Kisim olan sirket sahibi malta da yasamayacak durumunu sirketi bir baskasinin uzerine acarak cozebilirsiniz. Kendinizi de yillik 30k uzerine maasla gosterip ise alabilirsiniz director ya da executive vs pozisyonda.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Burada 2. Kisim olan sirket sahibi malta da yasamayacak durumunu sirketi bir baskasinin uzerine acarak cozebilirsiniz. Kendinizi de yillik 30k uzerine maasla gosterip ise alabilirsiniz director ya da executive vs pozisyonda.

Malta Avrupa birliğinde sanırım, ben Avrupa birliği vatandaşı olduğum için (Avusturya) prosedür biraz daha kolay olabilir. Eğer tek kişilik bir firma kurup ürünü orada kendim üretebileceğim ve yurt dışına satabileceğim düşük bürokrasili bir imkan mevcut ise benim için çok faydalı olabilir. Firma sahibi orada sadece 1 ay ikamet ederse bu uygun olur mu tabii ki araştırmak lazım. Bilgi için tekrar teşekkürler. Konuyu iyice araştırıp bir hazmedeyim. Takıldığım bir nokta olursa sizi çok meşgul etmeyecek şekilde özelden tekrar sorarım. Mevduatçı dostları fazla kızdırmayayım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku

İnternette 21 gözüküyor, ne zaman kimden aldınız bilgiyi? Benim de yarın vade dönüşüm var başka bankada olmadı aylık değil 4 günlük bağlayacağım parayı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    reis halledecek dedik o kadarrrr
    I LOVETHAILAND

Sayfa 114/1030 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları