Sayfa 114/748 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 5982 madde; 905 - 912 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    KOZAA bugün ortalama 10.602 tl fiyattan toplam 12.023.430 lot açığa satış gerçekleşmiştir, açıkçılar çok güzel para kazanmış olmalılar,
    O açıklar kapanacak,ama hangi fiyatlardan acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Yaw bu hisseyi 1 alan 1 satan pişman. Cefasini biz cektik sefasini başkasi sürüyor
    Slm deniz hocam beni hatırladın dimi cefasini biz çektik sattım nerelere geldi resmen ocagima incir agaci diktiler bu kadar adi kağıtlar işte ipegi 4.16 dan kozayı 6.10 dan vermiştim şu rezillege bakın satmasam istanbul un en lüx semtinde bir evim vardı şimdi böyle şansın ben taaaa..... anladınız hocam kafayı yiyecektim 2 gündür bunlara ne olmuş böyle diye izleme rkranimdan bile cikarttmistim bu adi hisseleri bir baktım en çok yukselenlerde birde ipegi tavanda gördüm buné be dedim benim satmami beklemiş ler neyse fazla kafa utuledim dimi hocam kal saglicakla

3. Eski ortaklar da gelmis buraya forum renklenmis.. bence bugunku dususle rsi yi rahatlattilar.. mahkemeye kadar boyle duzeltmeler olabilir kanimca.. sahsi dusuncemdir ytd..yarin ola hayrola.. herkese iyi geceler..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ironarm78 Yazıyı Oku
    Eski ortaklar da gelmis buraya forum renklenmis.. bence bugunku dususle rsi yi rahatlattilar.. mahkemeye kadar boyle duzeltmeler olabilir kanimca.. sahsi dusuncemdir ytd..yarin ola hayrola.. herkese iyi geceler..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok dostum öylesine bi uğradım artık bu hisselere pek işim olmaz içim aciyor inan bunlara baktıkça kolay değil net 500 bin gitti üstünü hesaplamiyom

5.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Yok dostum öylesine bi uğradım artık bu hisselere pek işim olmaz içim aciyor inan bunlara baktıkça kolay değil net 500 bin gitti üstünü hesaplamiyom
    Sn. Uzman,
    Sizi eski forumlardan hatirlarim.. bunu duyduguma uzuldum.. umarim zararinizi telafi edebilmissinizdir.. Allah bir taraftan alir diger taraftan verir.. Saygilar selamlar..

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Slm deniz hocam beni hatırladın dimi cefasini biz çektik......
    Petkm sise thy bir cok hisse boyle olacak 2020 de. Kozaasan ibaret degil hayat. Banka hassasiyetiniz yoksa onkarda uygun..

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Mavi üstüne atamaz ise maalesef 9.0X lara gelme riske ile karşı karşıya kalacak
    yine gelmiş maviye

8. 9,88 altında günlük kapanışlar olmadıkça sorun yok

Sayfa 114/748 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •