“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Kafama takıldı.
Su çiçeği sudan geçmiyor ise!
İspanyol gribi bir tek İspanya da görülmediyse!
Maymun çiçeği denen hastalığın maymunla bir ilişkisi var mıdır?
Yoksa bir benzetme midir?
Borsa borsa değilki içinde mafya dolu,satıyorsun bir üst noktaya çıkıyor,almaya kalkıyorsun alt noktanın noktasına iniyor aldığın yerden![]()
Elinde hissesi olmayan hisse topiklerinde ahkam kesiliyor,hissen yok neden hisse topiklerine takılıyorsun,mesela ben borsa için takılıyorum,adı üstünde hissenet![]()
Şöyle bir ah geçirip düşündüm.
Niye bu kadar tutulmuyor bu DEMOKRASİ ve CUMHURİYET bağlamında LAİK lik.
Sağcı
Solcu
Dinci rejimler hep aynı gibi(Halk fakir,baskı,zülüm vb var)
Mao,Lenin,Stalin,Hitler,Pinoşe,Hümeyni,Suud,Saddam ,Kaddafi vb gibi
İstinalar şuanki Çin ve Dubai bağlamında Körfez ülkeleri
Küba bile o kadar zeki insanları var kopamamış.
Rusya ondada var zekiler oda G.Kore gibi olamamış.
NİYE NİYE NİYE
Çünkü yönetenler kaynakları hiç etmişler ve ediyorlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tepelerinde demoklesin kılıcı varda ondan,dünya düzeni faşist kapitalist sistemden oluşur köken yahudi,ülkemize gelince,tarihi ve din kökenli olarak dünyanın merkezinde,ayrıca değerli madenlerin merkezinde,herkes düşman,dost bildiklerimiz bile düşman rte geldi hep düşman oldular,zaten bu zatta onların adamı,kıbrısı bile onlara vermeye kalktı,18 adayı yunanlılar aldı çıt yok hala filistin,hamas diyor,bize ne bedevilerden adı üstünde bedevi,kendi kendini öldüren millet...yani bir umut arayışı peşindeyiz hala Atatürk gibi,zaten kendiside belirtmiştir ebedi payidar olcaktır demiştir,bundan rahatsızlar,devamlı altını oymaya çalışıyorlar ülkemizin,zaten rte oyduğu kadar oymuş,onlarda bir kapı arıyorlar girmek için,kapı gibi Atamızın yolundan giden halkımız var hala ondan çekiniyorlar,zaten sloganları Türkü ne hep öldür nede yücelt sadece süründür,zaten elamanları eşbobcu oda gereğini yapıyor.
Yer İmleri