Dunyada yapilan ticaretin yuzde 81 i dolarla yapiliyor. Bu yuzden baska bir rezerv paraya gecis sacmaliklarini bir kenara birakin, belki 2050 den sonra konusabiliriz bunu.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dunyada yapilan ticaretin yuzde 81 i dolarla yapiliyor. Bu yuzden baska bir rezerv paraya gecis sacmaliklarini bir kenara birakin, belki 2050 den sonra konusabiliriz bunu.
Aynen tek hukumet olacak dunyada abd ne derse o olacak giki cikmayacak hicbir ulkenin.
Çıkamıyor zaten de daha da vahsilesip hepsini temizleyecek abd.
Abd li bir derinin lafını duymustum tek bir hukumetin yonetecegi dunya olacak dunya bizim gucumuzle tanismadi henuz seklinde
Dunyayi abd yaratmadi ama dunya denen bes paralık yerin kesin sahibi abd dir
Ayrica ekonomi yuzde 4.5 kuculmustu.
Abd ye bende cok kiziyorum ama bu guce baska bir toplum sahip olsa diger butun ulkeleri isgal etmeye kalkardi.
Mesela osmanlınin yaptığı gibi. Hitler gibi
Abd nin en buyuk gucu finansal gucudur karsisinda hicbir güç dayanamaz
Hayır Imfin dünya ekonomisini, para politikasını yönetmek gibi bir amacı, vizyonu, misyonu gücü ve parası yok zaten. Ramazan hoca iyi hoşta bazen kızıyorum. Komplo teorisinde çığır açıyor. Evanjelist dünya parası vs diye diye yaşlandı zaten.
"Davutoğlu, Babacan ve Şimşek yeni bir merkez parti kurmak için kolları sıvadı"
http://t24.com.tr/haber/davutoglu-ba...-sivadi,695568
Sercanhan in soyledigi bir sey var ki bence dogru o da abd nin piyasaya surdugu trilyonlarca dolarin gun gelip dunyanin basina bela olacagi ve hatta yakin da dunya tarihinin en buyuk krizine sahip olacagini dusunuyorum.
Tabi Turkiye de bu krizden en cok zqrat goren ulkelerin basindq gelecek. Cunku artik yeni bir qe olmayacak.
Hayır piyasada şöyle olacak böyle olacak diye küresel ekonomi hakkında ahkam kesenlerin hiç biri 2008 i öngöremedi. Salla babam salla.
Yer İmleri