Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1147/1223 İlkİlk ... 1476471047109711371145114611471148114911571197 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,169 - 9,176 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

https://www.youtube.com/watch?v=jzyuze9MgNQ

Kapitalizm bu işte aslında bir paradoksta var diyoruz ya üretim, büyüme onun sonu da doğayı katletme maalesef.

Gelir dağılımı da ortaya koyuyor ki özgürlük vaadinin aslı da, paralı karın tokluğuna kölelikten başka bir şey değil. sonu nasıl bitecek bakalım.hayırlısı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,233
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    1999 senesinde asgari ucret 93 milyon tl (93 tl)

O donem cumhuriyet altini ise 23 milyon (23 tl)

Bir asgari ucretli 4 adet cumhuriyet altini alabiliyorken bugun asgari ucret 1600 tl ve cumhuriyet altini ise 1650 tl.

Yani 1 tane bile cunhuriyet altini alamiyor. Simdi akp gitsin konussun meydanlarda asgari ucreti 16 17 katina cikardik diye. Milletin alim gucu mahvolmus...

din kisvesi altında

insanları kandırıp

yedikleri haltlar yetmezmiş gibi,

üstüne bir de ilave olarak

bakırköy sümerbank arazisi üzerindeki camiyi yıktırıp

üstüne Hilton Oteli diktirdiler..

yuuuuuh artık..

3. Yahu Yuanın rezerv para olarak karşılık bulmadığı sistemde arkasında kimin neyin olduğu, denetim mekanizmasının varlığı meçhul sadece kodtan ibaret, hemde sınırlı sayıda olacak bir şeyin rezerv para olmasını ben beklemiyorum.

Ha ben mort oldum rezerv para oldu. Şimdi kaç bu 7 bin mi 8 bin mi dolar bir tanesi. Dolar/euro dolar/ sterlin paritelerine bakarak bir değer biçilir buna da. Sonra yandım Allah demesin kimse.

Bitcoin 1 dolarda olur 1 milyon dolarda. Ama olur işte yatırım aracı mı diyeyim ne diyeyim. Kimi kazanır kimi kaybeder. Bitcoin zenginleri olur batanları olur.

Kenan Şeranoğlu sonra tosuncuk çıktı yeni. Bunun küreseli yahu benim gözümde.

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Jp Morgan 5 puanlık artış bekliyormuş. Ya Eylül de bir seferde, ya da Eylül Ekim iki seferde. Piyasa beklentisi 5 puan anlaşıldı.
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    575 bp gelecek.

23.50 olacak politika faizi

22 25 arasi koridor

26.50 glp

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Faiz lobisi avucunu yalasın, 500 baz puanı rüyanızda görürsünüz Reyiz adamın ..**.. keser

rantiyeciler, Dolarcilar, fayizcilar bu kafayı değiştirin artık, Sorunun kaynağı başka, çözümü faiz artışı değil

Kur ve tahvil faizi nin düşmesi için ABD ile gerginlik sona ermesi öncelikli yapılması gerekenler..Örnek Papazı kodese tıkıp 1000 baz puan faiz artsa ne olur, kur düşmez, piyasalar da rahatlamaz..

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    eski bir turizmciyim..avrupalı turistle ,arap turisti karşılaştırman hata biraz...her ikiside otele gecelik aynı parayı ödüyor..ama avrupalı eskiden kişi başı 50 euro öderken ..arap turistte 50 euro ödüyordu ama araplardan rahatsız olan evrupalı turist çekildi ..şimdi arap 40 euro ödüyor..otel dışına çıkınca avrupalı turist yeme içme. hediylik eşya halı kilim deri vs yerli üretim üsürne para veriyordu ..1 tl lik domatesi marulu salata yapıp adama 10 euroya veriyordun..ama arap turist otelden çıkıp avm ye gidiyor..ülkesinde olmayan avrupaya amerikan mallı ürünleri alıyor..yanii 50 dolarlık mark and spenser donu en fazla 55 dolara verebiliyorsun..tamam eskiden avrupadan fabrika sahibi işletme sahibi turist gelmiyordu..sıvacı, itfaiyeci ,muslukçu vs geliyordu..ama şimdi avrupadan işsiz adam geliyor işsizlik maaşı ile..bir otel sahibi ile konuş hollandalı turla çaliştigi dönemlerde..otel odalarının mobilyalarını ne sıklıkla degiştiriyordu..tabak çanagını ne sıklıkla yeniiyordu..araplarla çaliştiginda ne sıklıkla degiştiyor...adamlar odanın ortasında ki halıya sıcıyor...havlu ,sabun şampuan ne varsa çaliyor..tabak çanakne bulurlarsa götürüyorlar...ilk kez iranlılar gelmişti 2009 yılında benim son senemdi turizmde..adam havuza çıktırdı çocugunu ..havuz boşaltıldı dezenfekte edildi..3 gün sürdü havuzu boşaltıp tekrar doldurmak ..açıldı 1 saat geçmedi yine havuzda insan pisligi vardi..etesi günü bütün belçikalı gruplar oteli boşlattı..belçikalı tur şirketine dünya tazminat ödemek zorunda kaldı otel..o sezon0 yatak kapasiteli otel belini dogrultamadı 300 iranlı turistin 15 günlük tatli yüzünden..
    Yanlış
    Avm. Lerde giyim kusam yemek arap avrupalı ın bes katı para harcar
    Avrupalı ucak. Otel Alır Bi kuruş Harcamaz
    Otelciyle turizmciden bana ne
    Sanki cok kazanırlarkene Bi faideleri vardı

Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Faiz lobisi avucunu yalasın, 500 baz puanı rüyanızda görürsünüz Reyiz adamın ..**.. keser

rantiyeciler, Dolarcilar, fayizcilar bu kafayı değiştirin artık, Sorunun kaynağı başka, çözümü faiz artışı değil

Kur ve tahvil faizi nin düşmesi için ABD ile gerginlik sona ermesi öncelikli yapılması gerekenler..Örnek Papazı kodese tıkıp 1000 baz puan faiz artsa ne olur, kur düşmez, piyasalar da rahatlamaz..

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O da olacak zaar. Rahibi de birakirlar yakinda

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Aga aslında full gecilirse digital money e yani. Kagit para yok. Altın gumus yok
    O demek olurki herkesin her hareketi kontrol altında
    Yani Bi yirmi otuz yıla ya bu gerçekleşir yada karsıt güç harekete gecer
    Tabi aksi de mumkun
    Digi money e gecis engellendiğinde onun Taraftarları hareket cek cek bu defa
    Bakire. Kalmak mumkun degil yani
    @hermes ustad
    Tr ye hicbi zaman kalite turis gelmedi
    Arap turis avrupalı dan iyi harcıyor
    Methettiğimden degil

Digital parada, kimin ne kadarı olduğunu bilemezsin. Çoğu zengin de bunun bilinmesinden rahatsız. Bitcoin bu iş için biçilmez kaftan. Ve saklaması kolay. Fiziki para artık kalkacak, kredi kartı gibi düşünün.
    Bitcoin işi öyle sandığınız gibi basit bir iş değil. Global dünya vatandaşlığının bir adımı. Yani bütün herkese çip verilerek alışveriş yapılacak, parası mal varlığı bu çiplerle olacak. Yüzüğe yerleştirilebilir, telefona yerleştirilebilir artık bunu nasıl yaparlarsa. İngiliz dizi/filmlerinde bu konuyu işleyen senaryolara ulaşabilirsiniz.

Arap/turist meselesini tartışacak gerçekten enerjim yok, nedesem anlatsam sen arap daha çok harcıyor diyeceksin boş ver

8.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Digital parada, kimin ne kadarı olduğunu bilemezsin. Çoğu zengin de bunun bilinmesinden rahatsız. Bitcoin bu iş için biçilmez kaftan. Ve saklaması kolay. Fiziki para artık kalkacak, kredi kartı gibi düşünün.
    Bitcoin işi öyle sandığınız gibi basit bir iş değil. Global dünya vatandaşlığının bir adımı. Yani bütün herkese çip verilerek alışveriş yapılacak, parası mal varlığı bu çiplerle olacak. Yüzüğe yerleştirilebilir, telefona yerleştirilebilir artık bunu nasıl yaparlarsa. İngiliz dizi/filmlerinde bu konuyu işleyen senaryolara ulaşabilirsiniz.

Arap/turist meselesini tartışacak gerçekten enerjim yok, nedesem anlatsam sen arap daha çok harcıyor diyeceksin boş ver
    İyide ana Server ın sahabı tum Digi money nin de sahabı
    Ne etcen
    One world ekibi ve cep tel de coin cilik oynuyo olan kole ler
    ilk guruptan degil isen salla bası al maaşı
    Yavasca tuketirler seni
    Niye istepne tasısın lar
    Yav bu akıl edilmesi guc Bi şey mi?
    Ben mi cok salağım?

Sayfa 1147/1223 İlkİlk ... 1476471047109711371145114611471148114911571197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •