Sayfa 116/571 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 921 - 928 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by babazula Yazıyı Oku
    5 dklık grafiklere göre ve 5dklık grafiğe inanmazsınız ama tahta yapıcı gayet güzel uyuyor yatırım tavsiyesi değildir bu arada söylediklerim tahta yapıcı bu sağı solu belli olmaz ben grafiğe göre söyledim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarıma bakıp kimse al sat yapmasın
    Nasıl bir 5dakikalık grafikmiş bu 12.10a dokunup 17.94 dokunacağını söylüyor hayrına atsanızda bizde görsek öğrensek feyz alsak..

5dakikalığına ne var ne yok diye okuyayım dıye girdim ama gitmemek lazım burada öğreneceğim çok şey varmış

takılayımda biraz teknik kapalım arkadaşlardan

2. Sadık hocam grafik atsan işi ehline bırakmak lazım

3.  Alıntı Originally Posted by leon-kıng Yazıyı Oku
    Sadıktan usta seni görmek güzel hisse aldın sanırım
     Alıntı Originally Posted by mhanifiaydemir Yazıyı Oku
    çok iyi yakalamışsın tebrikler.
    Aleyküm selam dostlar özelden de mesaj gelmiş hemen dostlar sağ olsunlar var olsunlar

yok ben öyle nedir durum diye geriye dönük merakımdan okumak için girdim sonra arkadaşın 12ye düşer mal çakıyor

dikkat edin diyipte 10dakika sonra yüklü aldımını görünce dayanamadım ondan yazdım

Hepinize hayırlı uğurlu olsun dostlar herkese bol kazançlar dilerim...

Selam ve saygılarımla

4. yedirerek çakıyor malı ...yakında elımızde lıman hısselerıyle uzun vadelı yatırımcı olucaz sanırım ...bı tepkı gelmezse buralardan sallayıp,15 lerı beklıyeceğim ...kımse etkılenmesın yazdıklarımdan , sadece yılların verdıgı bı tecrube benımkısı ...

5. ev ebitda 6,5 falan olmalı..
    bence ucuz..bu seviyeye mal satmam

6.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Nasıl bir 5dakikalık grafikmiş bu 12.10a dokunup 17.94 dokunacağını söylüyor hayrına atsanızda bizde görsek öğrensek feyz alsak..

5dakikalığına ne var ne yok diye okuyayım dıye girdim ama gitmemek lazım burada öğreneceğim çok şey varmış

takılayımda biraz teknik kapalım arkadaşlardan
    https://invst.ly/6h724 al bakalım beğenecekmisin kendince dalga geçiyon gibi ama neyse yinede attım yatırım tavsiyesi değildir eğitim çalışmasıdır

7. Dikkat ettim kimsenin ne tekniği nede tahmini tutmuyor.. tek gerçek var aşağı doğru zorluyor sürekli ..

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by babazula Yazıyı Oku
    https://invst.ly/6h724 al bakalım beğenecekmisin kendince dalga geçiyon gibi ama neyse yinede attım yatırım tavsiyesi değildir eğitim çalışmasıdır
    Sn Babazula çok çok özür dilerim ben yanlış anlamışım...
    Siz 12.10dan sonra (saat olarak zaman dilimi olrak vermıssınız) 17.94 hareketi gelir demişsiniz bende 12.10 dokunup oradan
    17.94 gelir anladım diyorum nasıl bir 5dakikalık grafikte bunu görüyor diye işkembe-i kubra yorum dedim
    Tamamiyle benim hatam tekrar kusra bakmayın...

Grafiğe gelince prensiplerim gereği emek verilen bir grafik üzerinden eleştiri de bulunmak katkı yapacağım bir şey varsa
    nacizane görüş eklerim...
    Elinize emeğinize sağlık

Sayfa 116/571 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •