Sayfa 116/262 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 2096 madde; 921 - 928 arası.

Konu: ORGE - Orge Enerji Elektrik

Fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim Sayın Ferden forumda paylaşılan fikirler sayesinde doğru yerde olduğumu anlıyorum; dediğiniz temel analiz bakımından bu kadar sağlam hisse bulamadım her halde yoktur da (elimden geldiğince bütün bilonçolara üstün körüd e olsa bakıyorum.), satsam yerine ne koyacağım bilmiyorum. En sonunda kendime kızıyorum kar al/zarar kes yapmadan hisse tuttuğum için. Nasip deyip bekliyorum tekkeyi artık bahtımıza ne çıkarsa.
    Yukardaki beyanlarım yatırım tavsiyesi olmayıp, şahsi fikir, deneyim ve öngörüleri ihtiva eder.Herkese bol kazançlar.

2. Rica ederim Sayın Enes. Mümkün olduğunca aklıma gelenleri yazmaya çalışıyorum. Buralar boş kalmasın. Sizin gibi değerli arkadaşlar olduğu sürece forum ortamları daha iyi geliyor bana. Kendince bir temel analiz bilgim var, bana yetiyor. Öyle al sat tradercılık işlerinde başarılı değilim. Orta vadelerle taşımayı göze alıp tatmin edici bir kazanç elde etmeyi umuyorum. Bu hisselerin böyle bir krize denk gelip dipleri boylaması tamamen talihsizlik, her zaman böyle olacak değil. Umarım kazançlı çıkarız.
    Sağlıcakla kalın.

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

3. Şirketin web sitesini inceledim. Etkilenmemek mümkün değil. Finansalları iyi, projeleri büyük çaplı ve süper. İçinde bulunduğumuz koşullardan olumsuz etkilenmesi normal ama geleceği açık. Ufaktan dahil oldum, parça parça biriktirip uzun vadeli olarak aranızdayım inşallah.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

4. Hoşgeldiniz Sayın Amateur. Hayırlı olur inşallah.
     Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    Şirketin web sitesini inceledim. Etkilenmemek mümkün değil. Finansalları iyi, projeleri büyük çaplı ve süper. İçinde bulunduğumuz koşullardan olumsuz etkilenmesi normal ama geleceği açık. Ufaktan dahil oldum, parça parça biriktirip uzun vadeli olarak aranızdayım inşallah.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz Sayın Amateur. Hayırlı olur inşallah.

Teşekkürler Sayın Ferden,

Herkese bol ve hayırlı kazançlar dilerim.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

6. Bu sene sözleşme ve devam eden projeler sebebi ile gerçekten en az kayıp yaşanacak hisselere
    Hızlı bir ön üzeri hareket yakışır

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Emeklilik fonları OYAK üzerinden satışta. Bir bitmedi şu emeklilik fonu. Fon fon değil trader merkezi. Emeklilik fonları kağıdın önünde büyük engel. Elindeki malın alınması lazım.

8. Bu şirketin neden hâlâ bilanço aciklamadigi ile ilgili bir öngörüsü olan varmı? Hisseyi baskılamak icin ellerinden geleni yaptılar.

Sayfa 116/262 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •