Sayfa 116/999 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Aynı şekilde düşünüyorum.
    çok çok uzak bir galakside (in a galaxy far far away ) belki de oyun planı şudur:

endekste son dönemde dolar bazlı %30-40 mertebesindeki karlı pozlar kapatılarak galaksi yöneticisinin yardımıyla aşağıda tutulan dolara geçmeleri sağlanıyor..

galaksideki yerel halk ise kendi dolarlarını satma yönündeki baskılar eşliğinde tl varlıklara yönlendiriliyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

15:30 viop dolar kontratlarının vade sonu uzlaşma fiyatının belirleneceği saat..

o saatten sonra bakalım dolarda hareketlenme kaç kuruş olacak..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Niye?

Dayanağınız nedir?

Hissi bir durum mu?

Bence daha çok yol var...

Niye mi?

Tümüyle negatif bir günümde olmam...
    ) Tabi ki tamamen hissi Bora Bey, yoksa ekonomiden hiç mi hiç anlamam.

Burada birkaç kişi sayesinde sebepleniyoruz, yavaş yavaş fikir ediniyoruz.

Fakat tecrübe ile sabittir ki, ben ekonomimizin yakın geçmişte hiç bu kadar kötü yönetildiğini görmedim.
    Ağustos 2018 e benzer bir durum yaşarız demiyorum lakin kısa süre içinde doların hızlıca 6 TL nin üzerine çıkacağını hissediyorum 5.4x lere düşerse maaştan arta kalanla oradan da yine ufak miktarlarla alım yapar emeklilik günlerimiz için biriktiririz.

Saygılar
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    ) Tabi ki tamamen hissi Bora Bey, yoksa ekonomiden hiç mi hiç anlamam.

Burada birkaç kişi sayesinde sebepleniyoruz, yavaş yavaş fikir ediniyoruz.

Fakat tecrübe ile sabittir ki, ben ekonomimizin yakın geçmişte hiç bu kadar kötü yönetildiğini görmedim.
    Ağustos 2018 e benzer bir durum yaşarız demiyorum lakin kısa süre içinde doların hızlıca 6 TL nin üzerine çıkacağını hissediyorum 5.4x lere düşerse maaştan arta kalanla oradan da yine ufak miktarlarla alım yapar emeklilik günlerimiz için biriktiririz.

Saygılar
    bunların ekonomi yönetmek gibi bir dertleri yok..

tüm dert ülkenin siyasi islam tandanslı bir yörüngeye girmesi.. bunun için uğraşıyorlar..

vatandaşın verdiği vergiler bir sürü bu yöndeki açılımın finansmanı ve kendi yandaşlarının saflarda kalması için harcanıyor..

bu para yetmediğinde hem yeni vergi icat ediyorlar, hem de mevcutları da arttırıyorlar. tarihin en çok vergi toplayan (miktar ve oransal olarak) hukumetleri ama yine yetmiyor !!

evet.. yeni vergi icat ediyorlar..ekonomi yönetiminden anladıkları israf nedeniyle ve siyasi amaçları doğrultusunda bitirdikleri paranın yerine yenisi için sürekli vergi icat etmek.. bu kadar kolay bir şey..

Jöleli ne yapıyor acaba şu anda merak ediyorum.
    "Bakın $ düştü, ben söylemiştim, milletimizin algılarıyla oynamayın, hani $ 6 lira olacaktı" derse şaşırmam!

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Borsa 83.xxx lerden 103.xxx lere kadar fırsat verdi...Onu neden değerlendirmeyi düşünmediniz ?
    ben 83 binde boğazıma kadar hissedeydim 90 binden yüzbine kadar parça parça sattım, şimdi de boğazıma kadar olmasa da göğsüme kadar dolardayim, biraz daha yerim var.
    kimse bana bu endeks seviyesinde hisse aldiramaz, bu kur seviyesinde de dolar sattiramaz.
    ortalıkta oluşan algıları boşverin, rakamlara ve verilere bakın, alacaksaniz alın satacaksınız satın. başkalarından etkilenmeyin.

7. ekleme yapayim, 83 bin endekste akbank, isbank garanti ve aselsan almıştım, bankalari cikarken döküldüm, biraz erken oldu ama olsun, aselsani da en son iki gün önce satmayı bitirdim.
    şimdi dolarla inatlasiyorum, dikkatim burada, hisseler çöp olursa tekrar girerim,

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    ekleme yapayim, 83 bin endekste akbank, isbank garanti ve aselsan almıştım, bankalari cikarken döküldüm, biraz erken oldu ama olsun, aselsani da en son iki gün önce satmayı bitirdim.
    şimdi dolarla inatlasiyorum, dikkatim burada, hisseler çöp olursa tekrar girerim,
    Endeksin yüksek olduğuna ben de katılıyorum. Takip ettiğim KOZAA ve HALKB ve de birkaç hisse daha vardı fakat $ satıp hisseye girmedim, tek üzüldüğüm kısmı o çünkü iyi prim yaptı. Şimdi bu rakamlar yukarıda, illa ki geri gelecek. Sabırlı olmayı öğretiyor bu piyasa insana.

Sayfa 116/999 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •