Sayfa 116/871 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 921 - 928 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by Otomasyoncu Yazıyı Oku
    Soluksuz dusecekse dukkani kapasinlar aga...
    Soluksuz çıkışın illaki bir düşüşü olacak. Normal düseltmesinde bile -6 yaptığı olmuştu ardından +10 yaptığı da oluyor. Spekülatif hareketler ise skp cezayı kesebilir. Kesmese bile beklentisi bile bir düşüş oluşturacaktır. Sonuçta bu hisse yarım seans kapalı kaldı basit bir olay değil.

Bu hisse 13 liradan 27 liralara geldi geldi ve hepsi yaklaşık 20 gün içinde oldu. Temennim; inşallah küçük yatırımcı zarar görmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bu son 10 msj akilla mantikla yazildiysa
    Spegin yerinde olsam yarin
    bir taban cekerdim
    Elinizdeki mallari almak icin.
    Ya hakikaten burayi acemiler doldurmus
    Ne restlesmesi,ne kottan cikmasi ne tabani be kardesim
    hicmi hisse alip satmadiniz ,hicmi ozel durum aciklamasi gormediniz,
    Hisseyi kotuleyin ama boyle sacmaliklarla degil,yarin hemen satin kurtulun bu topigide mesgul etmeyin,
    Banvit gibi hissen olsunYTD

3. Başka bir nokta seans açılsın da şu fiyatı yazayım satayım gibi açıklama ve eylemler mantıklı değil. Panikle yapılacak her türlü işlem zarar getirir. Sakin olmak lazım panik kazandırmaz kaybettirir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Şaka gibi gerçekten yazılanlar dalgamı geçiyorlar gerçeklermi anlatamadım😀

5.  Alıntı Originally Posted by wandet68 Yazıyı Oku
    10 taban yaparmı herkez 10 tabana kesin gözüyle bakıyor hayırlısı bindiniz limuzine
    10 taban 3 tl oluyor orda dururmu dersiniz😄😂

Alıntı Originally Posted by sultans Yazıyı Oku
    Ya yok kardeşim nerden çıkarıyorsunuz neden 10 taban olsun sizin bildiğiniz bizim bilmediğimiz bir şeymi var açıklarmısınız

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    taban sanmıyorum bi satış fırsatı verir her halde

7. Adamlar kalan hisseleri toplamaya çalışıyorlar sanıyorum geriye ne kadar kaldı acaba bu gecede uyku yok YTD

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by MFRESTURE Yazıyı Oku
    taban sanmıyorum bi satış fırsatı verir her halde
    Her halde verir. Verir vermez satmak lazım (!) Hiç bir topikte görmedim böyle bir yatırımcı. Biri daha tavanı kaç tabanı kaç bilmeden kesin ve net yorum yapar, bir panik bir panik. Biri kağıtta olduğunu söyler ama yerden yere vurur. Bu kadar değerli paranız var ne işiniz var % 500 çıkmış hissede. Yarın yetişebilirsem öbür kağıtlardan da biraz satar alırım. Yatırım tavsiyesi değildir.( Ytd yazmadım çünkü burdakilerden biri çıkıp ytd ne ola ki der diye tahmin ettim).

Sayfa 116/871 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •